- 20 Aralık 2019
- 401
- 462
- 53
- 32
Ayy hadi hayirlisyla bir avazda inşallahKizlar doktorumu aradim gel dedi hastahaneye gidiyoruz dua edin
Ya ne guzel ya masallahMeraba kızlar bende sabah 5 de wc ye gitmek icin kalktim birden suyum geldi hemen hastaneye gittik cok sukur oglumu aldm kucagima sabah 8 bucukta
Faydası oluyormu gaz için canım poşet çay falanmiBu arada ben her gun rezene cayi iciyorum siz de deneyin
sancılar biraz zorladi ben bagirdikca bebek yukari cıkiyodu korkudan heralde sonra çomelerek sanci gelince ıkindim bu sekilde açilmam oldu 1 saatte ve dogum kolay gecti cok şukur hic dikisim yok normal ayaga kalktim gittim odama bu arada 3 uncu cocugumu dogurdumYa ne guzel ya masallahbiz hala bekliyoz bende nasil belirtiyle gideirm acaba cok merak ediyorum , dogum nasil gecti canim ilk bebginmiydi dikislerin oldumu
Maşallah canım analıbabalı büyüt minigini inşallah Bnce üçüncüsü olduğu için rahat geçmiştir demisancılar biraz zorladi ben bagirdikca bebek yukari cıkiyodu korkudan heralde sonra çomelerek sanci gelince ıkindim bu sekilde açilmam oldu 1 saatte ve dogum kolay gecti cok şukur hic dikisim yok normal ayaga kalktim gittim odama bu arada 3 uncu cocugumu dogurdum
Gözün aydın canımMeraba kızlar bende sabah 5 de wc ye gitmek icin kalktim birden suyum geldi hemen hastaneye gittik cok sukur oglumu aldm kucagima sabah 8 bucukta
Ay maşallah ya sağlıkla büyüsün darısı bizlere inşallahsancılar biraz zorladi ben bagirdikca bebek yukari cıkiyodu korkudan heralde sonra çomelerek sanci gelince ıkindim bu sekilde açilmam oldu 1 saatte ve dogum kolay gecti cok şukur hic dikisim yok normal ayaga kalktim gittim odama bu arada 3 uncu cocugumu dogurdum
Aynen oyle ilk cocukta dikisim coktu ikincide 3 tane dikisim vardi bundada hic olmadi cok sukurMaşallah canım analıbabalı büyüt minigini inşallah Bnce üçüncüsü olduğu için rahat geçmiştir demi
Tesekkurler darisi tum bekleyenlereGözün aydın canım
Hayirlisıyla cnmTesekkurler darisi tum bekleyenlere
Faydasi oluyordur canim poset cay degil acik sekilde aldik. Sut de yapiyor baya. Mutlaka tum anneler almali bence.Faydası oluyormu gaz için canım poşet çay falanmi
Ne guzel ya benimki ilk bebegim insallah dikişsiz olur zaten col sancilara dayanamzsam prenses dogum istiycem uyuşturup oyle cikarirlar bebegi dikiş falan olursada hissetmem okdr yani insallahsancılar biraz zorladi ben bagirdikca bebek yukari cıkiyodu korkudan heralde sonra çomelerek sanci gelince ıkindim bu sekilde açilmam oldu 1 saatte ve dogum kolay gecti cok şukur hic dikisim yok normal ayaga kalktim gittim odama bu arada 3 uncu cocugumu dogurdum
Annenin kimyon tüketmesi sütten geçip bebeğin gazını hafifletiyormus.Evet tek basina olmak cok zor. Bugun tansiyonum dusuyor ayaga kalkamiyorum ellerim titriyor. Takatim kalmadi artik. Gercekten anne icin zor bir surec. Rabbime bin sukur bugunler icin ama halimiz kalmiyor artik. Cok az mamayla bu denli gaz olacagini sanmiyorum canim. Bagirsaklari alismaya calistigi icin gaz olusuyormus. Gaz onleyici cozumler bulmamiz lazim. Herkes tecrubelerini yazsa aslinda biz de faydalansak.
Benim ablam cay kaşığına sütünü daatirdi icinede kimyon koyardi toplu igne ucu kadar , onu bebegin agzina veirridi bebekte rahtlardi kendiside her yemege koyar yerdi aklinda bulunsunAnnenin kimyon tüketmesi sütten geçip bebeğin gazını hafifletiyormus.
Insallah canim istedigin gibi olur hersey bebegini sag salim alirsin kucaginaNe guzel ya benimki ilk bebegim insallah dikişsiz olur zaten col sancilara dayanamzsam prenses dogum istiycem uyuşturup oyle cikarirlar bebegi dikiş falan olursada hissetmem okdr yani insallah
Ben kızıma rezene ve kimyon demler verirdim fayda ediyordu daha gazimiz başlamadı şimdilik ama dikislerim çok acıyor butun gün hiç dinlenemedim benimde yanımda kimse yok malesef WC ye gidecek bmEvet tek basina olmak cok zor. Bugun tansiyonum dusuyor ayaga kalkamiyorum ellerim titriyor. Takatim kalmadi artik. Gercekten anne icin zor bir surec. Rabbime bin sukur bugunler icin ama halimiz kalmiyor artik. Cok az mamayla bu denli gaz olacagini sanmiyorum canim. Bagirsaklari alismaya calistigi icin gaz olusuyormus. Gaz onleyici cozumler bulmamiz lazim. Herkes tecrubelerini yazsa aslinda biz de faydalansak.
Aynen yaka iğnem diyorum ben :).Ben de aynı durumdayım, eşim de çalışmaya başlayacak bu hafta evde tek başıma nasıl yapicam diye düşünüyorum. Gün içinde mümkün mertebe pişme istemeyen şeyler tuketicem galiba. Akşama da en basit halleriyle yapicam yemek zaten yaz, çok ağır şeyler yemesek de olur... Bi de ben işlerimi genelde gece yapıyorum çünkü gündüz hiç mi hiç uyumamaya başladı bizim kız. Sürekli çevreyi inceliyor, en ufak sese sıcrıyor, sıcak da bunaltıyor sanırım .. koala gibi bana yapışık hep
gece uyuduğunda uyumak istiyorum hemen çünkü o uyandığında enerjim kalmıyo ilgilenmek için.Gece 1 buçuktan beri bölük börçük uyksuu şimdi daha yeni uyufudu biliyomusun.Ben de aynı durumdayım, eşim de çalışmaya başlayacak bu hafta evde tek başıma nasıl yapicam diye düşünüyorum. Gün içinde mümkün mertebe pişme istemeyen şeyler tuketicem galiba. Akşama da en basit halleriyle yapicam yemek zaten yaz, çok ağır şeyler yemesek de olur... Bi de ben işlerimi genelde gece yapıyorum çünkü gündüz hiç mi hiç uyumamaya başladı bizim kız. Sürekli çevreyi inceliyor, en ufak sese sıcrıyor, sıcak da bunaltıyor sanırım .. koala gibi bana yapışık hep
Rezene aldırdım az önce. Nasıl demliyordun. Az önce yapıp verdim 4 çay kaşığı ama. Umarım doğru yapmışımdır. Çocuklar ne durumda onlara kim bakıyor?Ben kızıma rezene ve kimyon demler verirdim fayda ediyordu daha gazimiz başlamadı şimdilik ama dikislerim çok acıyor butun gün hiç dinlenemedim benimde yanımda kimse yok malesef WC ye gidecek bm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?