2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Meraba kızlar bende sabah 5 de wc ye gitmek icin kalktim birden suyum geldi hemen hastaneye gittik cok sukur oglumu aldm kucagima sabah 8 bucukta
Ya ne guzel ya masallah biz hala bekliyoz bende nasil belirtiyle gideirm acaba cok merak ediyorum , dogum nasil gecti canim ilk bebginmiydi dikislerin oldumu

Ya ne guzel ya masallah biz hala bekliyoz bende nasil belirtiyle gideirm acaba cok merak ediyorum , dogum nasil gecti canim ilk bebginmiydi dikislerin oldumu
sancılar biraz zorladi ben bagirdikca bebek yukari cıkiyodu korkudan heralde sonra çomelerek sanci gelince ıkindim bu sekilde açilmam oldu 1 saatte ve dogum kolay gecti cok şukur hic dikisim yok normal ayaga kalktim gittim odama bu arada 3 uncu cocugumu dogurdum

Maşallah canım analıbabalı büyüt minigini inşallah Bnce üçüncüsü olduğu için rahat geçmiştir demi

Ay maşallah ya sağlıkla büyüsün darısı bizlere inşallah

Ne guzel ya benimki ilk bebegim insallah dikişsiz olur zaten col sancilara dayanamzsam prenses dogum istiycem uyuşturup oyle cikarirlar bebegi dikiş falan olursada hissetmem okdr yani insallah

Annenin kimyon tüketmesi sütten geçip bebeğin gazını hafifletiyormus.

Annenin kimyon tüketmesi sütten geçip bebeğin gazını hafifletiyormus.
Benim ablam cay kaşığına sütünü daatirdi icinede kimyon koyardi toplu igne ucu kadar , onu bebegin agzina veirridi bebekte rahtlardi kendiside her yemege koyar yerdi aklinda bulunsun

Ben kızıma rezene ve kimyon demler verirdim fayda ediyordu daha gazimiz başlamadı şimdilik ama dikislerim çok acıyor butun gün hiç dinlenemedim benimde yanımda kimse yok malesef WC ye gidecek bm

Aynen yaka iğnem diyorum ben :).
gece uyuduğunda uyumak istiyorum hemen çünkü o uyandığında enerjim kalmıyo ilgilenmek için.Gece 1 buçuktan beri bölük börçük uyksuu şimdi daha yeni uyufudu biliyomusun.

Ben kızıma rezene ve kimyon demler verirdim fayda ediyordu daha gazimiz başlamadı şimdilik ama dikislerim çok acıyor butun gün hiç dinlenemedim benimde yanımda kimse yok malesef WC ye gidecek bm
Rezene aldırdım az önce. Nasıl demliyordun. Az önce yapıp verdim 4 çay kaşığı ama. Umarım doğru yapmışımdır. Çocuklar ne durumda onlara kim bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…