2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Bizimkidebi kaç gündür yoğun başladı, henüz bişey vermedik bakalim, biogaia almayı dusunuyorum

Kızlar gaz sorunu bizde de var emince hemen çıkarıyor ama alttan çok gazı oluyor ishal gibi sesli yapıyor baya uykusundan uyanıyor gaz için uykusu bölük oluyor birde çok kusuyor mu sizin bebişler.

Bizde de fiskirarak kaka var, bi kac kere yoğun gaz ile kustu ama arada minik tukuruk gibi de cikariyor

Maşallah ne güzel bende 3. Cocumu doğurdum Dr dikişsiz olur dedi ama bebeğimin eli kafasında gelmiş ve kesi atmadığı için çok dikisim var.yirtik oluştu hem arkaya hem daha da öne doğru
Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Cok sagol canım seninkini de allah anali babali buyutsun rabbim size bagislasin miniginizi

Ben meslek hayatım ve öğrenciliğim boyunca tuttuğum nöbetlerin faydasını görüyorum galiba Şaka bi yana zor gerçekten ...

Bizde de fiskirarak kaka var, bi kac kere yoğun gaz ile kustu ama arada minik tukuruk gibi de cikariyor
Benim bebeğim dün çok kustu ya bi kaç gün önce normal bi düzende emziriyordum son zamanlarda sürekli emmek istiyor 60 ml mama veriyorum arkasından emmek istiyor tekrar çok yediğü için kusuyor bu kadar sanırım

Bakalım yarın ne dicek doktorlar bize hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım her gün dua ediyorum allahımm bugün gelsin diye ama hiçç tık yok

Mide sürekli büyüdüğü için emmek istiyor ama tamda ayarlayamiyor tabi doğal olarak hep dikkatli olmak lazım, bi kac kere nefesi kesildiği oldu. Ben hep reflu yatağında yatiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…