Kızlar ya bebeğim çok gazlı 5 günlükken başladık bugün 8 günlük. Çok zor doktor sab simplex verdi ama sanki çok da faydasını görmedim. Kiraz çekirdeği de kullanıyorum sakinliyor biraz sonra tekrar başlıyoruz. Sizin bebekler nasıl.
Kızlar gaz sorunu bizde de var emince hemen çıkarıyor ama alttan çok gazı oluyor ishal gibi sesli yapıyor baya uykusundan uyanıyor gaz için uykusu bölük oluyor birde çok kusuyor mu sizin bebişler.
Maşallah ne güzel bende 3. Cocumu doğurdum Dr dikişsiz olur dedi ama bebeğimin eli kafasında gelmiş ve kesi atmadığı için çok dikisim var.yirtik oluştu hem arkaya hem daha da öne doğru
gece uyuduğunda uyumak istiyorum hemen çünkü o uyandığında enerjim kalmıyo ilgilenmek için.Gece 1 buçuktan beri bölük börçük uyksuu şimdi daha yeni uyufudu biliyomusun.
Benim bebeğim dün çok kustu ya bi kaç gün önce normal bi düzende emziriyordum son zamanlarda sürekli emmek istiyor 60 ml mama veriyorum arkasından emmek istiyor tekrar çok yediğü için kusuyor bu kadar sanırım
Ay sorma stres gerilim kaygi off olsa da kurtulsak su stresten bebislerimizle ilgilensek artik yeminle.basima.agrilar giriyor suni sanci ile baslasakmi doguma bilmiyorum hic sezeryan istemiyorum ama.normal.dogumda beni cok tedirgin ediyor epidural isticem normal olursa
Benim bebeğim dün çok kustu ya bi kaç gün önce normal bi düzende emziriyordum son zamanlarda sürekli emmek istiyor 60 ml mama veriyorum arkasından emmek istiyor tekrar çok yediğü için kusuyor bu kadar sanırım
Mide sürekli büyüdüğü için emmek istiyor ama tamda ayarlayamiyor tabi doğal olarak hep dikkatli olmak lazım, bi kac kere nefesi kesildiği oldu. Ben hep reflu yatağında yatiriyorum
Mide sürekli büyüdüğü için emmek istiyor ama tamda ayarlayamiyor tabi doğal olarak hep dikkatli olmak lazım, bi kac kere nefesi kesildiği oldu. Ben hep reflu yatağında yatiriyorum