4 kiloyu geçerse sezeryan iste bence . Rahim sarkmasi olabiliyor . Benim ikinci doğum 4 kiloydu sonra idrar kacirma gibi problemlerin de oldu . Bu da 4 u gecseydi sezeryan diye konuşmuştuk ama 3500 kiloydu normal istedik Dr la . Doğumdan sonra Dr rahim sarkman çok var şu an da çocuktan ağır bişey kaldırma dedi .
Benimde geçen hafta Pazartesi 3620 olmuştu bugün kontrol var kilosu aynı hızda arttımı bakcak ve bir karar veririz dedi belkide suni önericek 4 olduysa sezaryen istiycem
Kizlar kontrole diye geldim yatışım yapildi suni sanci veriliyor şimdi kismet olursa epidirual normal dogum.olcak sancimin arrmasina bagli hersey bi duanizi alırım sagsalim kurtulayim bri an evel insalah
Hayırlısı olsun cnm allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bende öğleden sonra acile gidip kasinma problemim vardı karaciger enzimlerim yüksekti gebelik kolestazi olabilir demişlerdi randevu bulamadim sağlık ocağında tahlillerde yine yüksek çıkmış onu gostericem belki benimde yatisim.yapılabilir bebek için tehlikeli biseymis
Kizlar yazamadim sizede doğumumuz oldu şükür belden uyusturmali sezeryan oldum bebişim iyi simdilik benimde hafif dogum sancisi gibi agrim vuruyo geciyo sonra 40+2 de doğdu bebisim 3kilo iyi şükür sadece sütümüz daha gok ama.oda emdikce gelir Insallah darisi bekleyenlerin inslalah sag saglim kucağınıza alirsiniz gecip gidiyo hersey cok strese.soktu benim doktorum beni ama hayirlisi böyleymiş demekki normal doğumu cok istiyorduk sancılarıma rağmen hic açılma yoktu bebeğin kafasi hic inmemişti ama nasil olursa olsun değiyor mükemmel duygu
Hayırlı olsun gözünüz aydın peki belden uyuşturulurken çok acıdı mı ve doğum esnasında başka acı hissettiniz mi ? Doğumun iki türünden de çok korkuyorum
Kızlar bebişler kaç kilo biz 4 kg olduk doktorum eğer normal istiyorsan duruma göre belki haftaya başlatırız doğumu dedi suni sancıyla korkular saldı bana
Bende 4 kilonun üstünde sezaryenle doğum yaptım Dr um normali önermedi hatta ben farklı hastanelerde farklı Dr A da göründüm çünkü her alet farklı ölçüm yapıyor hepsi de yakın ölçümler yaptı ve normal doğumu hiç biri önermedi. Sonradan sarkma idrar kaçırma oluyor muş sonradan ameliyatla uğraşacağıma en temizi sezeryan olmak diye düşündüm pişman değilim
Bende 4 kilonun üstünde sezaryenle doğum yaptım Dr um normali önermedi hatta ben farklı hastanelerde farklı Dr A da göründüm çünkü her alet farklı ölçüm yapıyor hepsi de yakın ölçümler yaptı ve normal doğumu hiç biri önermedi. Sonradan sarkma idrar kaçırma oluyor muş sonradan ameliyatla uğraşacağıma en temizi sezeryan olmak diye düşündüm pişman değilim
Hastaneden geliyorum bebek eskisi kadar çok kilo almamış kızlar 3660 civarında geziyor ve biraz sancım çıktı yoklama başlamış haftasonuna kadar gelebilirmiş