2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İkinci doğumun canım Benim. İdrar kaçırmam 1. Doğumdan sonra var maalesef rahim sarkması nedir

Açılman en son 2 cm di daha da açılmış mı. Rabbim hayırlısıyla inşallah sağlıklı kolay bir doğum nasip eder bizi haberdar etmeyi unutma
Az once ebe geldi bakti hala 2 cm dedi 4 cm.olunca epidural vurcaz dedi bekliyoz.iste bi gelisme olirsa yazarim

Bizi
Bizi haberdaret canım

Hayırlı olsun gözünüz aydın peki belden uyuşturulurken çok acıdı mı ve doğum esnasında başka acı hissettiniz mi ? Doğumun iki türünden de çok korkuyorum

Kızlar bebişler kaç kilo biz 4 kg olduk doktorum eğer normal istiyorsan duruma göre belki haftaya başlatırız doğumu dedi suni sancıyla korkular saldı bana
Bende 4 kilonun üstünde sezaryenle doğum yaptım Dr um normali önermedi hatta ben farklı hastanelerde farklı Dr A da göründüm çünkü her alet farklı ölçüm yapıyor hepsi de yakın ölçümler yaptı ve normal doğumu hiç biri önermedi. Sonradan sarkma idrar kaçırma oluyor muş sonradan ameliyatla uğraşacağıma en temizi sezeryan olmak diye düşündüm pişman değilim

Peki doğduğunda gerçekten 4 kilonun üzerinde miydi??

Aynen doğduğunda ne kadardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…