Rahim sarkmasi deeceleri var benim ki ikinci derceydi şu an daha rahim kendini tam toplamadigi için bilemiyorum ne durumda rahmi yerinde tutan bağların gevşeyip vajinadan sarkması gibi bişey int bakabilirsin kilolu doğum en büyük nedeni . İleride ameliyatla tekrar yukarı kaldirabiliuorlar yaş genç Ken eğer yaşlı ise rahmini bile alabiliyorlar bazılarının . Çok korkuyordum inşallah benimde daha fazla artmaz .İkinci doğumun canım Benim. İdrar kaçırmam 1. Doğumdan sonra var maalesefrahim sarkması nedir
Doğum sırasında zaten sancidan anlamıyorsun bile sancı dah a baskın geliyor alttan muayene normal bişey doğum anı meseleKızlar çatı muayenesi oldum,bana çok zor geldi.. kimsenin gözünü korkutmak istemem ama doğum esnasında açılmaya bakılması hep bu muayene gibi mi?
Alttan muayeneyle bir sorunum yoktu ama bu rahim sıyırma beni bitirdi galiba uğraştı orada doktorDoğum sırasında zaten sancidan anlamıyorsun bile sancı dah a baskın geliyor alttan muayene normal bişey doğum anı mesele
Sıyırmayı ilk kez duydum inan Çok mecbur olunmadıkça sevmiyorum böyle müdaheleleri.doğum anı bambaşka birşey doğal ve kendi sırasıyla ilerliyor herşey Kendi gücüne inanamıyor insanAlttan muayeneyle bir sorunum yoktu ama bu rahim sıyırma beni bitirdi galiba uğraştı orada doktorbi an dedim doktor eliyle çekecek galiba bebeği siz tecrübelisiniz inşallah dayanabilirim doğum anınada
Bende bilmiyordum acı acı öğrendimSıyırmayı ilk kez duydum inan Çok mecbur olunmadıkça sevmiyorum böyle müdaheleleri.doğum anı bambaşka birşey doğal ve kendi sırasıyla ilerliyor herşey Kendi gücüne inanamıyor insan ☺Ben çok heyeanlıyım sanki kasılmalarım var gibi çok mutluyum enteresan bir şekildebelki gelir bu gece
2. Doğumum bu canım ilki kolay geçmedi ama yinede normal doğumu istiyorum .ilkinde kötü aklıma gelen herşey başıma geldi bunda hepsini unuttum şimdi bebeklerimize kolaylıkla kavuşucaz inşaallahBende bilmiyordum acı acı öğrendimdoktorda sormadı yapalımmı diye artık onun tarzımı bilmem tetikliyormuş doğumu.. siz tecrübelisiniz heralde maşallah ne güzel istiyorsunuz bende daha çok korku ve heyecan var.. inşallah hayırlısıyla gelsin
Ben planli sezeryab oldugu için hic alttan muayene falan yapilmadj doktorum da erkek onun da mi etkisi var acaba su an acilmam var mi onu bile bilmiyorum doguma son 3 gunBende bugün ilk defa alttan muane oldum benimde acıdı kuyruk sokumuma kadar hissettim yani
Sezeryan olduğu için ondan bakma gereği duymuyordur belki doktorun canımBen planli sezeryab oldugu için hic alttan muayene falan yapilmadj doktorum da erkek onun da mi etkisi var acaba su an acilmam var mi onu bile bilmiyorum doguma son 3 gun
Gittim bi hastaneye orası yatiracakti suni ile alacaktı öbür hastanenin acili bakmadı bile yarın testleri mi isteyen doktora gideceğim kolestazdan supheleniyolar ya alırsa bebeği alır almazsa perşembe randevum var ama bebegin kalmasi riskliBizi
Bizi haberdaret canım
İnşallah2. Doğumum bu canım ilki kolay geçmedi ama yinede normal doğumu istiyorum .ilkinde kötü aklıma gelen herşey başıma geldi bunda hepsini unuttum şimdi bebeklerimize kolaylıkla kavuşucaz inşaallah
Benim ilk hamileliğimde nişandan 8 saat sonra doğum yapmıştım. İkincide nişandan 10 gün sonra. Doktoruma sormuştum. Doğum yakın olduğu için geliyo demiştiKızlar benim hala sümüksü kanlı akıntım var normal mı bu ne zaman biterki hep böyle gelcek mi
Ne belirtin vardı canım kolestqzla ilgili ?Gittim bi hastaneye orası yatiracakti suni ile alacaktı öbür hastanenin acili bakmadı bile yarın testleri mi isteyen doktora gideceğim kolestazdan supheleniyolar ya alırsa bebeği alır almazsa perşembe randevum var ama bebegin kalmasi riskli
Enzim degerlerim yüksek bir de kaşıntıNe belirtin vardı canım kolestqzla ilgili ?
Ama öyle bir risk olsa doktor muhakkak söyler ilk doğumu zaten bu doktora yaptım doktoruma da güveniyorum hem pelvikz yapıma da baktı eğer uyumsuz olsam 4 kg’a söylerdiRahim sarkmasi deeceleri var benim ki ikinci derceydi şu an daha rahim kendini tam toplamadigi için bilemiyorum ne durumda rahmi yerinde tutan bağların gevşeyip vajinadan sarkması gibi bişey int bakabilirsin kilolu doğum en büyük nedeni . İleride ameliyatla tekrar yukarı kaldirabiliuorlar yaş genç Ken eğer yaşlı ise rahmini bile alabiliyorlar bazılarının . Çok korkuyordum inşallah benimde daha fazla artmaz .
Yok canım ben de devam eden bir akıntı olmadı acaba su filan mı geliyorHımm benim hala sümüksü kanlı akıntım devam ediyor ondan sordum sende de öyle oldu mu diye acaba canım
Dikkat et canım o zaman persembeyi bekleme istersen madem kolestazdan supheleniyirlar yinede sen bilirsin tabi sağlıkla gelsin minnoşGittim bi hastaneye orası yatiracakti suni ile alacaktı öbür hastanenin acili bakmadı bile yarın testleri mi isteyen doktora gideceğim kolestazdan supheleniyolar ya alırsa bebeği alır almazsa perşembe randevum var ama bebegin kalmasi riskli
Hadi ya benimde inşallah en kısa zamanda olur 10 gün sürmezde 40 mızı çoktan doldurmuşuzBenim ilk hamileliğimde nişandan 8 saat sonra doğum yapmıştım. İkincide nişandan 10 gün sonra. Doktoruma sormuştum. Doğum yakın olduğu için geliyo demişti
Yok canım su değil doktor dedi suyun duruyor durdu çok şükür çook az bişey geliyor peçeteyle silinceYok canım ben de devam eden bir akıntı olmadı acaba su filan mı geliyor
Bize 4 gunlukken gelin demisti gittik. Bbegin genel muayenesini yapiyor ve isitme testine gonderiyor. Annenin muayenesinde de sadece karindan ultrasonla rahime bakiyor ve dikislrre bakiyor canim bu kadar.Kızlar merhaba bız 11 gunluk olduk muayene için cagırmışlardı yarın gıdecegız inşaallah.
Bebegımı cocuk doktoru benıde kendı doktorum muayene edecek dikiş alacak sanırım.
Sorum şu bızı muayene için sadece dikiş bakılıp alınıp bu kadarlamı muayene oluyoruz alt vs muayene olunuyormu sezeryan dogum yaptım.
Bırde cocuğu nasıl muayene edıyorlar bılgılendırırsenız eger.
İşitme göz muayene 1.ay 2. ay dıye tek tek olacak demıslerdı hemsıreler.
Yarın goturunce ne muayenesi yapıcaklar daha 11 gunluk.
Bızım burda korona vakası cıktıda sinir oluyorum gıtmek dahı ıstemıyorum hastaneye bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?