2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İkinci doğumun canım Benim. İdrar kaçırmam 1. Doğumdan sonra var maalesef rahim sarkması nedir
Rahim sarkmasi deeceleri var benim ki ikinci derceydi şu an daha rahim kendini tam toplamadigi için bilemiyorum ne durumda rahmi yerinde tutan bağların gevşeyip vajinadan sarkması gibi bişey int bakabilirsin kilolu doğum en büyük nedeni . İleride ameliyatla tekrar yukarı kaldirabiliuorlar yaş genç Ken eğer yaşlı ise rahmini bile alabiliyorlar bazılarının . Çok korkuyordum inşallah benimde daha fazla artmaz .

Kızlar çatı muayenesi oldum,bana çok zor geldi.. kimsenin gözünü korkutmak istemem ama doğum esnasında açılmaya bakılması hep bu muayene gibi mi?
Doğum sırasında zaten sancidan anlamıyorsun bile sancı dah a baskın geliyor alttan muayene normal bişey doğum anı mesele

Doğum sırasında zaten sancidan anlamıyorsun bile sancı dah a baskın geliyor alttan muayene normal bişey doğum anı mesele
Alttan muayeneyle bir sorunum yoktu ama bu rahim sıyırma beni bitirdi galiba uğraştı orada doktor bi an dedim doktor eliyle çekecek galiba bebeği siz tecrübelisiniz inşallah dayanabilirim doğum anınada

Alttan muayeneyle bir sorunum yoktu ama bu rahim sıyırma beni bitirdi galiba uğraştı orada doktor bi an dedim doktor eliyle çekecek galiba bebeği siz tecrübelisiniz inşallah dayanabilirim doğum anınada
Sıyırmayı ilk kez duydum inan Çok mecbur olunmadıkça sevmiyorum böyle müdaheleleri.doğum anı bambaşka birşey doğal ve kendi sırasıyla ilerliyor herşey Kendi gücüne inanamıyor insan Ben çok heyeanlıyım sanki kasılmalarım var gibi çok mutluyum enteresan bir şekilde belki gelir bu gece

Bende bilmiyordum acı acı öğrendim doktorda sormadı yapalımmı diye artık onun tarzımı bilmem tetikliyormuş doğumu.. siz tecrübelisiniz heralde maşallah ne güzel istiyorsunuz bende daha çok korku ve heyecan var.. inşallah hayırlısıyla gelsin

2. Doğumum bu canım ilki kolay geçmedi ama yinede normal doğumu istiyorum .ilkinde kötü aklıma gelen herşey başıma geldi bunda hepsini unuttum şimdi bebeklerimize kolaylıkla kavuşucaz inşaallah

Bende bugün ilk defa alttan muane oldum benimde acıdı kuyruk sokumuma kadar hissettim yani
Ben planli sezeryab oldugu için hic alttan muayene falan yapilmadj doktorum da erkek onun da mi etkisi var acaba su an acilmam var mi onu bile bilmiyorum doguma son 3 gun

Kızlar benim hala sümüksü kanlı akıntım var normal mı bu ne zaman biterki hep böyle gelcek mi
Benim ilk hamileliğimde nişandan 8 saat sonra doğum yapmıştım. İkincide nişandan 10 gün sonra. Doktoruma sormuştum. Doğum yakın olduğu için geliyo demişti

Ne belirtin vardı canım kolestqzla ilgili ?

Ama öyle bir risk olsa doktor muhakkak söyler ilk doğumu zaten bu doktora yaptım doktoruma da güveniyorum hem pelvikz yapıma da baktı eğer uyumsuz olsam 4 kg’a söylerdi

Dikkat et canım o zaman persembeyi bekleme istersen madem kolestazdan supheleniyirlar yinede sen bilirsin tabi sağlıkla gelsin minnoş

Kızlar merhaba bız 11 gunluk olduk muayene için cagırmışlardı yarın gıdecegız inşaallah.
Bebegımı cocuk doktoru benıde kendı doktorum muayene edecek dikiş alacak sanırım.
Sorum şu bızı muayene için sadece dikiş bakılıp alınıp bu kadarlamı muayene oluyoruz alt vs muayene olunuyormu sezeryan dogum yaptım.
Bırde cocuğu nasıl muayene edıyorlar bılgılendırırsenız eger.
İşitme göz muayene 1.ay 2. ay dıye tek tek olacak demıslerdı hemsıreler.
Yarın goturunce ne muayenesi yapıcaklar daha 11 gunluk.
Bızım burda korona vakası cıktıda sinir oluyorum gıtmek dahı ıstemıyorum hastaneye bile

Bize 4 gunlukken gelin demisti gittik. Bbegin genel muayenesini yapiyor ve isitme testine gonderiyor. Annenin muayenesinde de sadece karindan ultrasonla rahime bakiyor ve dikislrre bakiyor canim bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…