2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bu gece hic uyumadik biz de. Gunduz surekli uyuyor gece de tam tersi gazla ugrasiyoruz. Hem uyumadigim icin sinirli oluyorum hem de bebegimin sanciyla kivranmasi cok uzuyor. Dogal bir surec ama cok zorlaniyor oglum
Bizimde genelde gündüz uyuyordu. Gece 4 saat sancıdan kıvranıyordu. Ama dün hem gece hem gündüz kıvrandı gazı çoktu demekki. O öyle ağladıkça insanın içi parçalanıyor elden bir şey gelmiyor bütün bebişlere Allah yardım etsin huzurlu uykuları olsun inşallah . Bende yorgunluktan artık son saatlerde kendimden geçiyorum

Bebeğim doğduğundan beri 4.oldu uykudayken bir anda nefesi kesilerek gözleri kocaman açılarak uyanıyor nefes alamıyor kıp kırmızı oluyor sonra hıh diye nefes alıp geri geliyor. Sizde de oldu mu

Amin canim insaAllah. Annen yanindaydi canim arada annen baksin sen uyu yoksa sut bile azaliyor uykusuzluk etkiliyor

Kizlar kontrole diye geldim yatışım yapildi suni sanci veriliyor şimdi kismet olursa epidirual normal dogum.olcak sancimin arrmasina bagli hersey bi duanizi alırım sagsalim kurtulayim bri an evel insalah
Hayırlısı olsun cnm allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bende öğleden sonra acile gidip kasinma problemim vardı karaciger enzimlerim yüksekti gebelik kolestazi olabilir demişlerdi randevu bulamadim sağlık ocağında tahlillerde yine yüksek çıkmış onu gostericem belki benimde yatisim.yapılabilir bebek için tehlikeli biseymis

Herşeyde bir hayır var demekki hazır değilmiş sağlıkla gelir inşallah sende bence yarın doğurcaksın ben sona kalcam
Bende daha dün bunu diyordum sabah nişanım geldi belli olmaz canım baktın senin pat diye sancılar başlar benden önce doğurursn sağlıklı doğsunlar da ne zaman geliyorlarsa gelsinler artık

Kizlar kontrole diye geldim yatışım yapildi suni sanci veriliyor şimdi kismet olursa epidirual normal dogum.olcak sancimin arrmasina bagli hersey bi duanizi alırım sagsalim kurtulayim bri an evel insalah
AA ne güzel niye direk aldılar canım açılman mı var yoksa sancıların mı çıktı Bi avazda rabbim kurtarsn inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

canim sonrasinda doğum sancisi gibi sancıların oldumu rahminde benim arada vuruyor ağrım normal dedi hemşireler
Benim normal doğum olduğu için ağrıyor diyordum demekki sezeryan da da ağrıyor doğumdan sonra sabaha kadar yine o kasılmaları hissettim hep rahim kendini kasılarak topliyormus ondan .ağrı kesici istemisdim

Bebeğim doğduğundan beri 4.oldu uykudayken bir anda nefesi kesilerek gözleri kocaman açılarak uyanıyor nefes alamıyor kıp kırmızı oluyor sonra hıh diye nefes alıp geri geliyor. Sizde de oldu mu
Bebeğini yan yatır sırt üstü yatirma sakin kusmak için yapıyor olabilir en çok korktuğum şeydir benimde Allah korusun görmem duymam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…