Doktorum bunu kullan dediSezeryan yerınıze bişey kullanıyor musunuz, iz kalmaması için , dr a sormayı unuttum
Aminn inşallah canım çok sağol bugün başlasın da sancılar razıyım geri gitmeyeBüyük ihtimal bugün yine gidersin. Sağlığı ile gelsin bebiş.
Bizimde genelde gündüz uyuyordu. Gece 4 saat sancıdan kıvranıyordu. Ama dün hem gece hem gündüz kıvrandı gazı çoktu demekki. O öyle ağladıkça insanın içi parçalanıyorBu gece hic uyumadik biz de. Gunduz surekli uyuyor gece de tam tersi gazla ugrasiyoruz. Hem uyumadigim icin sinirli oluyorum hem de bebegimin sanciyla kivranmasi cok uzuyor. Dogal bir surec ama cok zorlaniyor oglum
Herşeyde bir hayır var demekki hazır değilmiş sağlıkla gelir inşallah sende bence yarın doğurcaksınAminn inşallah canım çok sağol bugün başlasın da sancılar razıyım geri gitmeye
Amin canim insaAllah. Annen yanindaydi canim arada annen baksin sen uyu yoksa sut bile azaliyor uykusuzluk etkiliyorBizimde genelde gündüz uyuyordu. Gece 4 saat sancıdan kıvranıyordu. Ama dün hem gece hem gündüz kıvrandı gazı çoktu demekki. O öyle ağladıkça insanın içi parçalanıyorelden bir şey gelmiyor bütün bebişlere Allah yardım etsin huzurlu uykuları olsun inşallah . Bende yorgunluktan artık son saatlerde kendimden geçiyorum
Benim ilkinde nişan geldikten bigün sonra olmuştu açılmam cnm ama sancım yoktuEvet canım ilk
Hayırlısı olsun cnm allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bende öğleden sonra acile gidip kasinma problemim vardı karaciger enzimlerim yüksekti gebelik kolestazi olabilir demişlerdi randevu bulamadim sağlık ocağında tahlillerde yine yüksek çıkmış onu gostericem belki benimde yatisim.yapılabilir bebek için tehlikeli biseymisKizlar kontrole diye geldim yatışım yapildi suni sanci veriliyor şimdi kismet olursa epidirual normal dogum.olcak sancimin arrmasina bagli hersey bi duanizi alırım sagsalim kurtulayim bri an evel insalah
Bende daha dün bunu diyordum sabah nişanım geldi belli olmaz canım baktın senin pat diye sancılar başlar benden önce doğurursn sağlıklı doğsunlar da ne zaman geliyorlarsa gelsinler artıkHerşeyde bir hayır var demekki hazır değilmiş sağlıkla gelir inşallah sende bence yarın doğurcaksınben sona kalcam
Bende de şuan sancı yok açılma yok bakalım belki ikisi birlikte başlar yarına da akşamaBenim ilkinde nişan geldikten bigün sonra olmuştu açılmam cnm ama sancım yoktu
AA ne güzel niye direk aldılar canım açılman mı var yoksa sancıların mı çıktı Bi avazda rabbim kurtarsn inşallahKizlar kontrole diye geldim yatışım yapildi suni sanci veriliyor şimdi kismet olursa epidirual normal dogum.olcak sancimin arrmasina bagli hersey bi duanizi alırım sagsalim kurtulayim bri an evel insalah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKizlar yazamadim sizede doğumumuz oldu şükür belden uyusturmali sezeryan oldum bebişim iyi simdilik benimde hafif dogum sancisi gibi agrim vuruyo geciyo sonra 40+2 de doğdu bebisim 3kilo iyi şükür sadece sütümüz daha gok ama.oda emdikce gelir Insallah darisi bekleyenlerin inslalah sag saglim kucağınıza alirsiniz gecip gidiyo hersey cok strese.soktu benim doktorum beni ama hayirlisi böyleymiş demekki normal doğumu cok istiyorduk sancılarıma rağmen hic açılma yoktu bebeğin kafasi hic inmemişti ama nasil olursa olsun değiyor mükemmel duygu
Benim normal doğum olduğu için ağrıyor diyordum demekki sezeryan da da ağrıyor doğumdan sonra sabaha kadar yine o kasılmaları hissettim hep rahim kendini kasılarak topliyormus ondan .ağrı kesici istemisdimcanim sonrasinda doğum sancisi gibi sancıların oldumu rahminde benim arada vuruyor ağrım normal dedi hemşireler
Ağrıların ya da suyun yakındır hemen bence hazırlıklı olYok canım suyum gelmedi sadece sabah yoğun Bi kan geldi sümüksü hala da azar azar geliyor eve gönderildim
Bebeğini yan yatır sırt üstü yatirma sakin kusmak için yapıyor olabilir en çok korktuğum şeydir benimde Allah korusun görmem duymam diyeBebeğim doğduğundan beri 4.oldu uykudayken bir anda nefesi kesilerek gözleri kocaman açılarak uyanıyor nefes alamıyor kıp kırmızı oluyor sonra hıh diye nefes alıp geri geliyor. Sizde de oldu mu
İnşallah bu gece başlar hazırda çoktan bekliyoruz gelsin artıkAğrıların ya da suyun yakındır hemen bence hazırlıklı ol
Sağ salim al canım kucagina inşallahKizlar kontrole diye geldim yatışım yapildi suni sanci veriliyor şimdi kismet olursa epidirual normal dogum.olcak sancimin arrmasina bagli hersey bi duanizi alırım sagsalim kurtulayim bri an evel insalah
Ay canım benim hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzNişanım geldi hastaneye geldik kızlar dua edin bende Bi avazda doğurim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?