2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İnşallah bu gece başlar hazırda çoktan bekliyoruz gelsin artık
Gece de çok aksiyonlu oluyor ben hiç gece dogurmadim bu bari gece doğsa dedim akşam suyum geldi . 11 bucukda dur dedim hemen gelme 12 den sonra gel aynı gün olsun doğum günümüz diye şükür 1 bucukda doğdu . Şaka bı yana o sancı gelince hemen çıksa da kurtulsak diyorsun . Bı de görümcem akşam üstü 7 gibi doğum yaptı gecesine ben 6 saat var aramızda

Kızlar bebişler kaç kilo biz 4 kg olduk doktorum eğer normal istiyorsan duruma göre belki haftaya başlatırız doğumu dedi suni sancıyla korkular saldı bana
4 kiloyu geçerse sezeryan iste bence . Rahim sarkmasi olabiliyor . Benim ikinci doğum 4 kiloydu sonra idrar kacirma gibi problemlerin de oldu . Bu da 4 u gecseydi sezeryan diye konuşmuştuk ama 3500 kiloydu normal istedik Dr la . Doğumdan sonra Dr rahim sarkman çok var şu an da çocuktan ağır bişey kaldırma dedi .

Ayy bende gece doğum başlamasın gündüz başlasın istiyorum o gecenin uykusuzlukları çok zorlar ne güzel üst üste doğumunuz olmuş

Bizimde ilk bebek doktor 3550 ye iri Bi bebek dedi ama ben normal buluyorum daha da kilosu ilerlerse sezeryan olursun dedi 40+3 günlüğüz Bi kaç gün doğum olmazsa 4 olmazki dimi kilosu yani

Bizimde ilk bebek doktor 3550 ye iri Bi bebek dedi ama ben normal buluyorum daha da kilosu ilerlerse sezeryan olursun dedi 40+3 günlüğüz Bi kaç gün doğum olmazsa 4 olmazki dimi kilosu yani
Yok olmaz canım ya zaten 40 bitmiş senin 4 kilonun üzerine riskli diyorlar omuz takılması falan da olabiliyor mus .

Ayy bende gece doğum başlamasın gündüz başlasın istiyorum o gecenin uykusuzlukları çok zorlar ne güzel üst üste doğumunuz olmuş
Yaa bende ilkinde uyksuuz gitmiştim sabaha karşı. Bu sefer uykumu almak istiyorum demiştim. Yine gece geldi sancı yine uykusuz gittim :)))

Kizlar kontrole diye geldim yatışım yapildi suni sanci veriliyor şimdi kismet olursa epidirual normal dogum.olcak sancimin arrmasina bagli hersey bi duanizi alırım sagsalim kurtulayim bri an evel insalah
Açılman en son 2 cm di daha da açılmış mı. Rabbim hayırlısıyla inşallah sağlıklı kolay bir doğum nasip eder bizi haberdar etmeyi unutma

Kızlar bebişler kaç kilo biz 4 kg olduk doktorum eğer normal istiyorsan duruma göre belki haftaya başlatırız doğumu dedi suni sancıyla korkular saldı bana
Benimde geçen hafta Pazartesi 3620 olmuştu bugün kontrol var kilosu aynı hızda arttımı bakcak ve bir karar veririz dedi belkide suni önericek 4 olduysa sezaryen istiycem

Bebeğini yan yatır sırt üstü yatirma sakin kusmak için yapıyor olabilir en çok korktuğum şeydir benimde Allah korusun görmem duymam diye
Sırt üstü hiç yatırmadım şimdiye kadar hep sağ ve sol tarafta yatırıyorum. Çok korkuyorum bende gece bile deliksiz uykuya dalamıyorum küçük bir sesine hemen ona bakıyorum

Kızlar gazları kusmaları okudukça karnımdayken tadını çıkarayım diye düşünürken buluyorum kendimi .uykusuz Haziran annelerine bıl kolaylıklar meleklerine huzurlu uykular versin Allahım inşallah
Aynen karnımdayken ne rahatmış diyorum bende hayırlısıyla Rabb'im tüm meleklere huzur versin gazlarını rahat rahat çıkarma kolaylığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…