2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Oo 2 gün mü sürdü peki o iki gün boyunca geldi mi sürekli yoksa kesildi mi canım
Nişan sadece pazartesi geldi canım başka hiçbir şey gelmedi ondan sonra ne kan ne başka bir sıvı hiçbir şey gelmedi sancın filan da yoktu çarşamba sabahı kalktığımda saat 9:00 gibi hafif hafif adet sancıları gibi başladı

Hımm benim hala sümüksü kanlı akıntım devam ediyor ondan sordum sende de öyle oldu mu diye acaba canım

Kızlar çatı muayenesi oldum,bana çok zor geldi.. kimsenin gözünü korkutmak istemem ama doğum esnasında açılmaya bakılması hep bu muayene gibi mi?

Kızlar çatı muayenesi oldum,bana çok zor geldi.. kimsenin gözünü korkutmak istemem ama doğum esnasında açılmaya bakılması hep bu muayene gibi mi?
Bugün benimde açıklığıma baktı ama hiç acı olmadı daha öncede olmamıştı .belki biraz kasılmışsındır .doğuma gittiğimdede çok ağrı olmamıştı muayenede .endişelenme bence hep ağrı olmaz

Defalarca alttan muayene oldum hiç onlara benzemiyordu.. afedersiniz kanamada oldu doktor ellede müdahale etti sıyırmış ,sizdede oldu mu böyle birşey?

Defalarca alttan muayene oldum hiç onlara benzemiyordu.. afedersiniz kanamada oldu doktor ellede müdahale etti sıyırmış ,sizdede oldu mu böyle birşey?
Kanaman olabilir korkma dedi bana ama kanama olmadı ve çok kısacık sürdü 20 sn kadar.dr ile ilgili belkide .açılma olup olmadığını söyledimi?

Kanaman olabilir korkma dedi bana ama kanama olmadı ve çok kısacık sürdü 20 sn kadar.dr ile ilgili belkide .açılma olup olmadığını söyledimi?
Benim 1, 2 dk rahat sürdü evirdi çevirdi içeride :) ve parmaklarıylada açtı heralde ondan heralde kanama oldu doğumu tetikliyoruz dedi çünkü her doktor böyle yapmıyor galiba ben çok yoğun şeyler hissettim

Benimkini ebe kontrol etti öyle eliyle allahtan fazla içinde gelip gitmedi bende kastım kendimi ilk defa muane oldum elle çünkü

Benimkini ebe kontrol etti öyle eliyle allahtan fazla içinde gelip gitmedi bende kastım kendimi ilk defa muane oldum elle çünkü
Muayeneden sonra mı geldi nişan? Benim yalancı kasılmalarım oluyor ama zaten oluyordu daha öncedende..elle muayene oldum defalarca ama bu farklıydı sıyırma yaptığından doktor nişanda gelebilir dedi sümüksü yapı squat yap dedi de şuan hiç o kafada değilim

Yok canım muaneden önce geldi nişanım geldiği için gittim zaten ben benim elimde korkudan bırakmıyor yerimden kalkayım sen zorla getirmeye çalıyorsn bebeği diyo oysaki zamanı gelmişte geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…