- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 35
Doğduğunda 4 kilonun üstündeydi 38+1 de doğduAynen doğduğunda ne kadardı?
Annenin rahmine bakılıyor temizlenmiş mi diye sonra ameliyat yerine bakılıyor enfeksiyon oluşmuş mu yara iyileşmeye başladı mı diye bebeği soyup her yerine baktılar kakası başı bacakları kilo boy tahlil verdik sarılık ve tiroit için ki tiroit çok önemliymiş yüksek çıkarsa müdahale edilmesi gerekiyormuş edilmezse zeka geriliği yapıyormuşKızlar merhaba bız 11 gunluk olduk muayene için cagırmışlardı yarın gıdecegız inşaallah.
Bebegımı cocuk doktoru benıde kendı doktorum muayene edecek dikiş alacak sanırım.
Sorum şu bızı muayene için sadece dikiş bakılıp alınıp bu kadarlamı muayene oluyoruz alt vs muayene olunuyormu sezeryan dogum yaptım.
Bırde cocuğu nasıl muayene edıyorlar bılgılendırırsenız eger.
İşitme göz muayene 1.ay 2. ay dıye tek tek olacak demıslerdı hemsıreler.
Yarın goturunce ne muayenesi yapıcaklar daha 11 gunluk.
Bızım burda korona vakası cıktıda sinir oluyorum gıtmek dahı ıstemıyorum hastaneye bile
Gözünüz aydın.Sağlıcakla büyütün bebeğinizi.Genel Anestezi mı oldunuz yoksa belden uyusturmalı mı?
Ayy çok güzel anlatmışınız adınıza çok sevindim İnşAllah bizlerinde böyle kolay geçerKizlar hepinize cok tesekkur edeeim 21.20 de dogum yaptim açılmam yavas ilerledi 4 cm olunca epidural vuruldum kim bu epidurali cikardiysa allah razi olsun resmen alttan kac kere baktilar hic birini hissetmedim ve acilmam dahada fazla ilerledi neyse saat 9 da 10 cm oldu ve gule oynaya dogum yaptim ayiramayan ben uyuştuğu icin hic birsey hissetmedim bebegin ciktignida sanki balik gibi kaydi ordan cok guzeldi ya rabbim sanada nasip etsin kesinlikle epidural istersen fazlasiyla oneriyorum simdi meleğim yanimda cok sukur
Sana yine krem vermiş benim dikişe baktı tamam çok güzel dedi bitti gittiKızlar bende perşembe doğum yaptım sezeryan oldum Şükür acısıyla tatlısıyla geçti de bugün kontrole gittim doktor sadece yaranın üstündeki bandı çıkardı bi sıkıntı yok dedi yaraya sürmem için krem verdi gönderdi hiçbi bilgi vs şu bu yok bilemedim bu işin normali mi bu
Sürekli derken ara ara Silerken peçeteye leke geliyordu benim yani her seferinde o sümüksü yapı gelmedi , o bi kere geldi büyüktü sonra onun gibi gelmediEvet canım nişandı benimki yani böyle sürekli gelmesi normal mi
Hayırlısı ile sag saglim gelsin inslalah nedie son durumun canimIyi geceler kızlar galiba benimde sancılarım başladı daha doktora gitmiyorum ama bakalım nasıl ilerlicek dualarınızi bekliyorum
Yaa ne güzel darısı bizim gibi bekleyenlerin başına rabbim evladını sana bağışlasın inşallah canımKizlar hepinize cok tesekkur edeeim 21.20 de dogum yaptim açılmam yavas ilerledi 4 cm olunca epidural vuruldum kim bu epidurali cikardiysa allah razi olsun resmen alttan kac kere baktilar hic birini hissetmedim ve acilmam dahada fazla ilerledi neyse saat 9 da 10 cm oldu ve gule oynaya dogum yaptim ayiramayan ben uyuştuğu icin hic birsey hissetmedim bebegin ciktignida sanki balik gibi kaydi ordan cok guzeldi ya rabbim sanada nasip etsin kesinlikle epidural istersen fazlasiyla oneriyorum simdi meleğim yanimda cok sukur
Benim dün azaldı bugün yine biraz fazlalaştı belime sancı girip çıkıyor ama sancı yok karnımdaSürekli derken ara ara Silerken peçeteye leke geliyordu benim yani her seferinde o sümüksü yapı gelmedi , o bi kere geldi büyüktü sonra onun gibi gelmedi
İnşallah kendi sancınla gidersin hemencecik doğurursunBenim dün azaldı bugün yine biraz fazlalaştı belime sancı girip çıkıyor ama sancı yok karnımda
Ayy inşallah canım ya 40+4 haftalık oldum burada en uzun süre kalan tek kişi benim galibaİnşallah kendi sancınla gidersin hemencecik doğurursun
Benim yeğenim emzik tutuyor kana kana da sütünü içiyo bir yaşında hala da emiyor emzik büyük Bi kurtarıcı bana göreKızlar emzik hakkında ne düşünüyosunuz vermek iyi mi kötümü ? Ben şahsen bebeğim meme emince aşırı emiyo ve kusuyo karnı tok olsa bile ağlıyo emzik vermeyi denedim susuyo ama daha meme almaz diye korkuyorum öyle bişey olur mu ne yapmam lazım ?
Maşallah cinsiyeti ne?Ayy inşallah canım ya 40+4 haftalık oldum burada en uzun süre kalan tek kişi benim galiba
kötü koku yoktu gümüş nitratla yaktı doktor.Kötü koku var mı ? O iltihap görüntüsü iyileşme dokusunda da oluyor . Benimki de çok cozutmustu, acaba enfeksiyona mi dönüyor diye düşündüm ama meğer erken düşecekmiş, iyileşme dokusuymus hepsi
Koku yoktu cnım şükür ama akınto vardı gümüş nitratla yaktılar suan bi sıkıntı yok şükürKoku mu var?
Bende istiyorum vermek denedm ama almadı nasıl aldırsbilirim? Memede yaşıyoruz bizde resmen hiçbir işimi yapamıyorumKızlar emzik hakkında ne düşünüyosunuz vermek iyi mi kötümü ? Ben şahsen bebeğim meme emince aşırı emiyo ve kusuyo karnı tok olsa bile ağlıyo emzik vermeyi denedim susuyo ama daha meme almaz diye korkuyorum öyle bişey olur mu ne yapmam lazım ?
Valla ağzına verdiğimde bi 5-10 saniye destekledim hemen aldı keşke almasaydıBende istiyorum vermek denedm ama almadı nasıl aldırsbilirim? Memede yaşıyoruz bizde resmen hiçbir işimi yapamıyorum
Bende vermeme taraftarıydım. Ama çok araştırdım. Sizde bu konuyu araştırın. Allaha emanet. Ani beşik ölümlerinden dolayı doktorlar tavsiye ediyorlar makaleler yazılmış bu konuyla ilgili. Bebek uykudayken beyin tam uykuya geçmesin diye emzik verilmesi önerilmiş. Beyine hala uyanıksın ve emmektesin mesajı gönderilsin diye. Ben aventin emziğini aldım, biberonuda avent kullanıyorum. Onlar daha yayvan ağızlı benim meme başımda çok geniş. Yabancılık çekmedik çok şükür. Memeyi sürekli tutmuyor benim oğlan uyku arasında düşürüyor ağzından. Sizde meme başınıza ve bebeğin ağız yapısına uygun seçebilirsiniz.kötü koku yoktu gümüş nitratla yaktı doktor.
Koku yoktu cnım şükür ama akınto vardı gümüş nitratla yaktılar suan bi sıkıntı yok şükür
Bende istiyorum vermek denedm ama almadı nasıl aldırsbilirim? Memede yaşıyoruz bizde resmen hiçbir işimi yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?