2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Annenin rahmine bakılıyor temizlenmiş mi diye sonra ameliyat yerine bakılıyor enfeksiyon oluşmuş mu yara iyileşmeye başladı mı diye bebeği soyup her yerine baktılar kakası başı bacakları kilo boy tahlil verdik sarılık ve tiroit için ki tiroit çok önemliymiş yüksek çıkarsa müdahale edilmesi gerekiyormuş edilmezse zeka geriliği yapıyormuş

Ayy çok güzel anlatmışınız adınıza çok sevindim İnşAllah bizlerinde böyle kolay geçer Peki epidural nasıl vuruluyor vurulurken oturma pozisyonunuz nasıl oluyor ve onu takarken çok ağrınız oldu mu ? Bazısı elektrik çarpması gibi bişey olduğunu söylüyor o yüzden merak ettim

Sana yine krem vermiş benim dikişe baktı tamam çok güzel dedi bitti gitti

Yaa ne güzel darısı bizim gibi bekleyenlerin başına rabbim evladını sana bağışlasın inşallah canım

Sürekli derken ara ara Silerken peçeteye leke geliyordu benim yani her seferinde o sümüksü yapı gelmedi , o bi kere geldi büyüktü sonra onun gibi gelmedi
Benim dün azaldı bugün yine biraz fazlalaştı belime sancı girip çıkıyor ama sancı yok karnımda

Kızlar emzik hakkında ne düşünüyosunuz vermek iyi mi kötümü ? Ben şahsen bebeğim meme emince aşırı emiyo ve kusuyo karnı tok olsa bile ağlıyo emzik vermeyi denedim susuyo ama daha meme almaz diye korkuyorum öyle bişey olur mu ne yapmam lazım ?

Hanımlar uzun bir süre gelemedim topige inşallah hepiniz de sagliklica dogurmussunuzdur ben ayın 10unda doğum yaptım zor ve sıkıntılı geçti
Bebisle enfeksiyon kaptık şuan durumumuz iyi.
Gece ayaktayız gündüz uyuyoruz abimiz kardeşi çok kıskanıyor o kadar :)
Kendinize çok çok dikkat edin bebislerini kucağına alıp da tebrik edemedigim kim varsa hepsini tebrik ederim Allah sağlıkla sihhatle mutluluk ve huzurla büyütmeyi nasip etsin hepimize

Bu arada bi arkadaş vardı iki güne kadar doğurursun demişti o kimdi adını hatırlamıyorum ama evet dediği gunden 2 gün sonra doğum yaptım kendisine akrostis sözüm vardı
Bu yazımı görürse beni etiketleyerek cevap versin lütfen sözümü yerine getireceğim

Benim yeğenim emzik tutuyor kana kana da sütünü içiyo bir yaşında hala da emiyor emzik büyük Bi kurtarıcı bana göre

kötü koku yoktu gümüş nitratla yaktı doktor.
Koku yoktu cnım şükür ama akınto vardı gümüş nitratla yaktılar suan bi sıkıntı yok şükür
Bende istiyorum vermek denedm ama almadı nasıl aldırsbilirim? Memede yaşıyoruz bizde resmen hiçbir işimi yapamıyorum

Bende istiyorum vermek denedm ama almadı nasıl aldırsbilirim? Memede yaşıyoruz bizde resmen hiçbir işimi yapamıyorum
[/QUOTE]
Valla ağzına verdiğimde bi 5-10 saniye destekledim hemen aldı keşke almasaydı

Sezeryandan sonra cok gaz sancisi oluyormus kizlar kimyonlu rezene cayi iyi gelir mi alayim bugun 25 inde dogum var

Bende vermeme taraftarıydım. Ama çok araştırdım. Sizde bu konuyu araştırın. Allaha emanet. Ani beşik ölümlerinden dolayı doktorlar tavsiye ediyorlar makaleler yazılmış bu konuyla ilgili. Bebek uykudayken beyin tam uykuya geçmesin diye emzik verilmesi önerilmiş. Beyine hala uyanıksın ve emmektesin mesajı gönderilsin diye. Ben aventin emziğini aldım, biberonuda avent kullanıyorum. Onlar daha yayvan ağızlı benim meme başımda çok geniş. Yabancılık çekmedik çok şükür. Memeyi sürekli tutmuyor benim oğlan uyku arasında düşürüyor ağzından. Sizde meme başınıza ve bebeğin ağız yapısına uygun seçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…