2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Biz önce bebisi işitme testine getirdik, sonuçlarıyla cocuk doktoruna gittik genel muayene yaptı, biraz sarılık vardı, onun için yeniden tahlil istedi onu yaptırdık sonucu gösterdik normal cıktı. Bende kadın doğuma gittim, karından ultrason ile rahime baktı nasıl toparlanmismi diye, dikişlerin üstündeki bandajı cikardi, estetik dikiş yaptim dedi, dikiş vs almadı, kenarda dikiş yeri var dedi o da kendisinden dusucekmis

Banada karından ultrason ile rahime baktı nasıl toparlanmismi diye, birde bandajı aldı, estetik dikiş olduğu için başka bişey yapmadı, krem verdi. Dikiş yerinde herhangi bir sorun olursa gel dedi, çok uzun surmedi

her ağladığında emziriyoruz ama simdi emzik verdik öyle uykuya daldi uyudu valla stres yaptim panik oluyo dedigin gibi insan bide minnaciklar birseyde yapamiyo insam
Daha çok küçük doymadigi içinde ağlıyor olabilir, mama takviyesi yapım isterseniz, ilk günler beslenmesi çok önemli sarılık olmaması için

Hamile hanımlar anneler garip bir soru soracağım hamilelerin daha iyi bileceği bir soru galiba ama, hamileyken göbek deliğinde bir sıcaklık olur mu sadece oraya özel,

Benim kızım bunu almamıştı

Tavsiye eder misin bu tetikleme işini

Canım 2 günlük bebekte gaz olmaz bağırsak gelişimiyle ilgiliymiş gaz oluşumu o da 2. Hafta sonlarına tekabül ediyor. doktorum 2 haftadan önce çok ağlıyorsa sebebi %99 açlıktır demişti. Ne kadar sık emzirseniz de anne sütü yetersiz geliyor olabilir doktorunuza sorarak mama desteğine başlayın isterseniz

Ahahah tam olarak o ben oluyorum ,bende dun doğum yaptim

Merhaba bilgi edinmek istediğim bir konu var ben suan 34 haftalık hamileyim bebegın gelişimi önde gidiyor 4 kilo üstü doğar dedı doktorumuz ben 10 lu standart hastane cıkıs seti almıştım a acaba yenıdoğan seti olur mu 4 kilo üstü bebege yoksa daha büyük takım alıp mı canta ya koysam tecrübeli annelerden bilgilerinı paylaşmasını beklıyorum

Evet öyle de düşündüm ne bileyim bi yandan emziğe alışsın istemiyorum yoksa hemen alıştı insan bi attırıverir hemen aldı
Emzik emek bebek candır ya niye istemiyorsun uyurken falan harika bişey uykusu gelince ver emziği uyut en güzeli bende alissin diye uğraşıyorum hala

Kollarına cuk diye oturur . Çok fazla küçük kıyafet alma 3 6 ayla başla zaten kilo almaya da hemen başlıyorlar bı kaç hafta sonra onlara baslarsin

Normal doğum mu olacak sezeryan mı. 34 haftalık kilosu kaç dedi? 2600dü benimki o haftada

Normal doğum mu olacak sezeryan mı. 34 haftalık kilosu kaç dedi? 2600dü benimki o haftada
Bugun ölctü 2800 dedi normal sezeryan bellı değil ilk gebeliğim o yuzden sonuna kadar beklicez dedı sonuna kadar 4 kilo olur gecer dedi o yüzünden kıyafet kücük mu olur diye düşünüyorum

Bugun ölctü 2800 dedi normal sezeryan bellı değil ilk gebeliğim o yuzden sonuna kadar beklicez dedı sonuna kadar 4 kilo olur gecer dedi o yüzünden kıyafet kücük mu olur diye düşünüyorum
Kıyafet aklıma bile gelmedi. Ben nasıl çıkaracağımı düşünüyorum benim 36 biterken de 3300 çıktı. Sen de hazırlıklı ol

Hayırlısı inşallah ikimiz içinde.. teşekkür ederim tez vakitte sağlıkla kolaylıkla kavuşalım korkuyorum
Açıkçası ben de korkuyorum. Sende okumasaydım belki izin verecektim muayeneye ama şimdi tırstım. Bide ben ilküni suni sancı ile doğurdum. Hiç olmazsa yine öyle olsun diyorum. Aslında kilolu olmasa sonuna kadar beklicem ama kilo alıyor, zor çıkacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…