Kızlar merhaba bız 11 gunluk olduk muayene için cagırmışlardı yarın gıdecegız inşaallah.
Bebegımı cocuk doktoru benıde kendı doktorum muayene edecek dikiş alacak sanırım.
Sorum şu bızı muayene için sadece dikiş bakılıp alınıp bu kadarlamı muayene oluyoruz alt vs muayene olunuyormu sezeryan dogum yaptım.
Bırde cocuğu nasıl muayene edıyorlar bılgılendırırsenız eger.
İşitme göz muayene 1.ay 2. ay dıye tek tek olacak demıslerdı hemsıreler.
Yarın goturunce ne muayenesi yapıcaklar daha 11 gunluk.
Bızım burda korona vakası cıktıda sinir oluyorum gıtmek dahı ıstemıyorum hastaneye bile
Banada karından ultrason ile rahime baktı nasıl toparlanmismi diye, birde bandajı aldı, estetik dikiş olduğu için başka bişey yapmadı, krem verdi. Dikiş yerinde herhangi bir sorun olursa gel dedi, çok uzun surmediKızlar bende perşembe doğum yaptım sezeryan oldum Şükür acısıyla tatlısıyla geçti de bugün kontrole gittim doktor sadece yaranın üstündeki bandı çıkardı bi sıkıntı yok dedi yaraya sürmem için krem verdi gönderdi hiçbi bilgi vs şu bu yok bilemedim bu işin normali mi bu
Daha çok küçük doymadigi içinde ağlıyor olabilir, mama takviyesi yapım isterseniz, ilk günler beslenmesi çok önemli sarılık olmaması içinher ağladığında emziriyoruz ama simdi emzik verdik öyle uykuya daldi uyudu valla stres yaptim panik oluyo dedigin gibi insan bide minnaciklar birseyde yapamiyo insam
Ben hemen ameliyattan sonra içtim, gaz sorunum olmadi çok şükürSezeryandan sonra cok gaz sancisi oluyormus kizlar kimyonlu rezene cayi iyi gelir mi alayim bugun 25 inde dogum var
ya koskoca ameiyattan sonra da ne bilim sanki iyice bi bakılması bilgi verilmesi fln şazım
philips aventin bi alıştırma emziği var çok faydalı oluyormuş resmini de atayım buraya Çoğu bebek onunla alışıyormuş bence güzel bişey emzik kurtarıcı diyor herkes
Size de bu emziği öneririm biraz pahalı ama değer
Tavsiye eder misin bu tetikleme işiniEvet evet tetiklemek için yaptı zaten.. suni sancı yaşamadım ama suni sanırım saatlerce verilen bişey bu bir süre yaşanan bir ağrı.. tabiki hatta yumurta akı gibi renkli akıntı var() dünden beri,nişanın gelebilir dedi bu mu nişan bilmiyorum
Canım 2 günlük bebekte gaz olmaz bağırsak gelişimiyle ilgiliymiş gaz oluşumu o da 2. Hafta sonlarına tekabül ediyor. doktorum 2 haftadan önce çok ağlıyorsa sebebi %99 açlıktır demişti. Ne kadar sık emzirseniz de anne sütü yetersiz geliyor olabilir doktorunuza sorarak mama desteğine başlayın istersenizKızlar bebisim cok agliyor 2 günlük olduk simdi emzik verdik öyle sustu insanin eli kolu birbirine giriyor kac saatte bir emziriyosunuz sanirim bide gaz oluyor ondan ağlıyor az once bogulcak gibi kustu korktuk ilk zamanlar bu kadar aglamasi normal mi sizin bebisler nasil
Ahahah tam olarak o ben oluyorum ,bende dun doğum yaptimHanımlar uzun bir süre gelemedim topige inşallah hepiniz de sagliklica dogurmussunuzdur ben ayın 10unda doğum yaptım zor ve sıkıntılı geçti
Bebisle enfeksiyon kaptık şuan durumumuz iyi.
Gece ayaktayız gündüz uyuyoruz abimiz kardeşi çok kıskanıyor o kadar :)
Kendinize çok çok dikkat edin bebislerini kucağına alıp da tebrik edemedigim kim varsa hepsini tebrik ederim Allah sağlıkla sihhatle mutluluk ve huzurla büyütmeyi nasip etsin hepimize
Bu arada bi arkadaş vardı iki güne kadar doğurursun demişti o kimdi adını hatırlamıyorum ama evet dediği gunden 2 gün sonra doğum yaptım kendisine akrostis sözüm vardı
Bu yazımı görürse beni etiketleyerek cevap versin lütfen sözümü yerine getireceğim
Herkesin ağrı eşiği farklı bana zor gelen belki size daha kolay gelir :) faydasını görürüz inşallahTavsiye eder misin bu tetikleme işini
İnşallah çektiğin acıya değer canım. Bence akıntın geldiğine göre bebek yakında gelir. İnşallah sancın başlar yakında.Herkesin ağrı eşiği farklı bana zor gelen belki size daha kolay gelir :) faydasını görürüz inşallah
Emzik emek bebek candır ya niye istemiyorsunEvet öyle de düşündüm ne bileyim bi yandan emziğe alışsın istemiyorum yoksa hemen alıştı insan bi attırıverir hemen aldı
Kollarına cuk diye oturur . Çok fazla küçük kıyafet alma 3 6 ayla başla zaten kilo almaya da hemen başlıyorlar bı kaç hafta sonra onlara baslarsinMerhaba bilgi edinmek istediğim bir konu var ben suan 34 haftalık hamileyim bebegın gelişimi önde gidiyor 4 kilo üstü doğar dedı doktorumuz ben 10 lu standart hastane cıkıs seti almıştım a acaba yenıdoğan seti olur mu 4 kilo üstü bebege yoksa daha büyük takım alıp mı canta ya koysam tecrübeli annelerden bilgilerinı paylaşmasını beklıyorum
Normal doğum mu olacak sezeryan mı. 34 haftalık kilosu kaç dedi? 2600dü benimki o haftadaMerhaba bilgi edinmek istediğim bir konu var ben suan 34 haftalık hamileyim bebegın gelişimi önde gidiyor 4 kilo üstü doğar dedı doktorumuz ben 10 lu standart hastane cıkıs seti almıştım a acaba yenıdoğan seti olur mu 4 kilo üstü bebege yoksa daha büyük takım alıp mı canta ya koysam tecrübeli annelerden bilgilerinı paylaşmasını beklıyorum
Bugun ölctü 2800 dedi normal sezeryan bellı değil ilk gebeliğim o yuzden sonuna kadar beklicez dedı sonuna kadar 4 kilo olur gecer dedi o yüzünden kıyafet kücük mu olur diye düşünüyorumNormal doğum mu olacak sezeryan mı. 34 haftalık kilosu kaç dedi? 2600dü benimki o haftada
Hayırlısı inşallah ikimiz içinde.. teşekkür ederimİnşallah çektiğin acıya değer canım. Bence akıntın geldiğine göre bebek yakında gelir. İnşallah sancın başlar yakında.
Kıyafet aklıma bile gelmedi. Ben nasıl çıkaracağımı düşünüyorumBugun ölctü 2800 dedi normal sezeryan bellı değil ilk gebeliğim o yuzden sonuna kadar beklicez dedı sonuna kadar 4 kilo olur gecer dedi o yüzünden kıyafet kücük mu olur diye düşünüyorum
Açıkçası ben de korkuyorum. Sende okumasaydım belki izin verecektim muayeneye ama şimdi tırstım. Bide ben ilküni suni sancı ile doğurdum. Hiç olmazsa yine öyle olsun diyorum. Aslında kilolu olmasa sonuna kadar beklicem ama kilo alıyor, zor çıkacak...Hayırlısı inşallah ikimiz içinde.. teşekkür ederimtez vakitte sağlıkla kolaylıkla kavuşalım korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?