Bu işi ben tam anlayamadım 2,3 saniye sürüyor yazıyorlar benimki 3 dk rahat sürmüştür.. ama sıyırma yaptı her doktor yapıyor mu onuda bilmiyorum.. belki başka şeylerdir..Ya benimki de seni alttan bi muayene edicem bakalım doğumu başlatmaya çalışcam gibisinden konuştu. O kadar acıtıyorsa yaptırmasam mı
Erkektir cnımMaşallah cinsiyeti ne?
Sana yine krem vermiş benim dikişe baktı tamam çok güzel dedi bitti gitti
Kızlar emzik hakkında ne düşünüyosunuz vermek iyi mi kötümü ? Ben şahsen bebeğim meme emince aşırı emiyo ve kusuyo karnı tok olsa bile ağlıyo emzik vermeyi denedim susuyo ama daha meme almaz diye korkuyorum öyle bişey olur mu ne yapmam lazım ?
kötü koku yoktu gümüş nitratla yaktı doktor.
Koku yoktu cnım şükür ama akınto vardı gümüş nitratla yaktılar suan bi sıkıntı yok şükür
Bende istiyorum vermek denedm ama almadı nasıl aldırsbilirim? Memede yaşıyoruz bizde resmen hiçbir işimi yapamıyorum
Sana yaptığı sadece çatı muayenesi değil bence. Doğum başlasın diye kurcalamış. Bana da onu yapmak istiyor ama ben hiç istemiyorum. Onu yapacağına suni sancı verse zaten aynı şey... Kanama geldi mi peki o muayeneden sonra?Bu işi ben tam anlayamadım 2,3 saniye sürüyor yazıyorlar benimki 3 dk rahat sürmüştür.. ama sıyırma yaptı her doktor yapıyor mu onuda bilmiyorum.. belki başka şeylerdir..
Evet evet tetiklemek için yaptı zaten.. suni sancı yaşamadım ama suni sanırım saatlerce verilen bişey bu bir süre yaşanan bir ağrı.. tabiki hatta yumurta akı gibi renkli akıntı var(Sana yaptığı sadece çatı muayenesi değil bence. Doğum başlasın diye kurcalamış. Bana da onu yapmak istiyor ama ben hiç istemiyorum. Onu yapacağına suni sancı verse zaten aynı şey... Kanama geldi mi peki o muayeneden sonra?
Amin insallahAyy çok güzel anlatmışınız adınıza çok sevindim İnşAllah bizlerinde böyle kolay geçerPeki epidural nasıl vuruluyor vurulurken oturma pozisyonunuz nasıl oluyor ve onu takarken çok ağrınız oldu mu ? Bazısı elektrik çarpması gibi bişey olduğunu söylüyor o yüzden merak ettim
Amin insallah canim tesekkur ederimYaa ne güzel darısı bizim gibi bekleyenlerin başına rabbim evladını sana bağışlasın inşallah canım
Tesekkürler bugun gıttık şükür soyduk heryerıne baktılar sarılık vs yok dedıler 100 gram daha almış cunku anca alıştık dedım emmeye vs. Test fılan ıstemedıler bızden troıd için. Bas boy kılo vs herseyı baktılar. Bırde uyukluyordu işitme testı yapıldı şükür oda ıyı cıktı.Annenin rahmine bakılıyor temizlenmiş mi diye sonra ameliyat yerine bakılıyor enfeksiyon oluşmuş mu yara iyileşmeye başladı mı diye bebeği soyup her yerine baktılar kakası başı bacakları kilo boy tahlil verdik sarılık ve tiroit için ki tiroit çok önemliymiş yüksek çıkarsa müdahale edilmesi gerekiyormuş edilmezse zeka geriliği yapıyormuş
Ek mama verirken,ya da sagılmıs annesutu verırken, cay kasıgıyla agzına mama damlatıp arkasından hemen emzıgu sokarak deneyebılırsınkötü koku yoktu gümüş nitratla yaktı doktor.
Koku yoktu cnım şükür ama akınto vardı gümüş nitratla yaktılar suan bi sıkıntı yok şükür
Bende istiyorum vermek denedm ama almadı nasıl aldırsbilirim? Memede yaşıyoruz bizde resmen hiçbir işimi yapamıyorum
100 gr ı ne kadar surede aldı canım? Ben anne sutu yetıyomu emın olamıyorum daTesekkürler bugun gıttık şükür soyduk heryerıne baktılar sarılık vs yok dedıler 100 gram daha almış cunku anca alıştık dedım emmeye vs. Test fılan ıstemedıler bızden troıd için. Bas boy kılo vs herseyı baktılar. Bırde uyukluyordu işitme testı yapıldı şükür oda ıyı cıktı.
Bende dikişleri aldırdım jel yazdı yara izi için rahım vs temız dedi ultrasonda baktı şükür hersey yolunda geldık.
İnşallah herkesın ki saglıklı sıhhatli olsun
Benım kızım da phılıp avent in emziğini sevmedi,bibs emziği sevdi , bibs te baya iyş, tafsiye ederımya koskoca ameiyattan sonra da ne bilim sanki iyice bi bakılması bilgi verilmesi fln şazım
philips aventin bi alıştırma emziği var çok faydalı oluyormuş resmini de atayım buraya Çoğu bebek onunla alışıyormuş bence güzel bişey emzik kurtarıcı diyor herkes
Size de bu emziği öneririm biraz pahalı ama değer
Ben veriyorum canım tam alıştı sayılmaz ama tutuyor yine de biberon verirsen emmeyi bırakabilir ama emzik doyurmadigi için bırakmaz benceKızlar emzik hakkında ne düşünüyosunuz vermek iyi mi kötümü ? Ben şahsen bebeğim meme emince aşırı emiyo ve kusuyo karnı tok olsa bile ağlıyo emzik vermeyi denedim susuyo ama daha meme almaz diye korkuyorum öyle bişey olur mu ne yapmam lazım ?
Allah şifa versin canım..Şükür çaresi olsun da .Sen güzel düşün, beslenmene dikkat et miniğin yanına gelince bol sütle karşılaşsın.Doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün.
Biz sarılık olduk kizlar kuvezde şu anda 2 günlükken getirmisdik 11 cikmisdi 5 günlük bugün 16 olmuş yatış yaptık 24 saat kalacak dua edin lütfen çok ağlıyor içeride kaç gündür kucak kucak yatıp koklasmaya çok alışmıştık
Acaba sağım yapsan emzirmeden önce farkeder miBenim süt çok geliyo emerken boğulacak gibi oluyor ya
Doktor bana bi krem önerdi ama almadım henüzSezeryan yerınıze bişey kullanıyor musunuz, iz kalmaması için , dr a sormayı unuttum
Evet öyle de düşündüm ne bileyim bi yandan emziğe alışsın istemiyorum yoksa hemen alıştı insan bi attırıverir hemen aldıBen veriyorum canım tam alıştı sayılmaz ama tutuyor yine de biberon verirsen emmeyi bırakabilir ama emzik doyurmadigi için bırakmaz bence
Kizlar yazamadim sizede doğumumuz oldu şükür belden uyusturmali sezeryan oldum bebişim iyi simdilik benimde hafif dogum sancisi gibi agrim vuruyo geciyo sonra 40+2 de doğdu bebisim 3kilo iyi şükür sadece sütümüz daha gok ama.oda emdikce gelir Insallah darisi bekleyenlerin inslalah sag saglim kucağınıza alirsiniz gecip gidiyo hersey cok strese.soktu benim doktorum beni ama hayirlisi böyleymiş demekki normal doğumu cok istiyorduk sancılarıma rağmen hic açılma yoktu bebeğin kafasi hic inmemişti ama nasil olursa olsun değiyor mükemmel duygu
Geçmiş olsun canım tez zamanda çıkar inşallah Allah şifa versin.Doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün.
Biz sarılık olduk kizlar kuvezde şu anda 2 günlükken getirmisdik 11 cikmisdi 5 günlük bugün 16 olmuş yatış yaptık 24 saat kalacak dua edin lütfen çok ağlıyor içeride kaç gündür kucak kucak yatıp koklasmaya çok alışmıştık
Bebeğim doğduğundan beri 4.oldu uykudayken bir anda nefesi kesilerek gözleri kocaman açılarak uyanıyor nefes alamıyor kıp kırmızı oluyor sonra hıh diye nefes alıp geri geliyor. Sizde de oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?