2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ya benimki de seni alttan bi muayene edicem bakalım doğumu başlatmaya çalışcam gibisinden konuştu. O kadar acıtıyorsa yaptırmasam mı
Bu işi ben tam anlayamadım 2,3 saniye sürüyor yazıyorlar benimki 3 dk rahat sürmüştür.. ama sıyırma yaptı her doktor yapıyor mu onuda bilmiyorum.. belki başka şeylerdir..

Sana yine krem vermiş benim dikişe baktı tamam çok güzel dedi bitti gitti

ya koskoca ameiyattan sonra da ne bilim sanki iyice bi bakılması bilgi verilmesi fln şazım

philips aventin bi alıştırma emziği var çok faydalı oluyormuş resmini de atayım buraya Çoğu bebek onunla alışıyormuş bence güzel bişey emzik kurtarıcı diyor herkes

Size de bu emziği öneririm biraz pahalı ama değer

Eklentiler

• image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu işi ben tam anlayamadım 2,3 saniye sürüyor yazıyorlar benimki 3 dk rahat sürmüştür.. ama sıyırma yaptı her doktor yapıyor mu onuda bilmiyorum.. belki başka şeylerdir..
Sana yaptığı sadece çatı muayenesi değil bence. Doğum başlasın diye kurcalamış. Bana da onu yapmak istiyor ama ben hiç istemiyorum. Onu yapacağına suni sancı verse zaten aynı şey... Kanama geldi mi peki o muayeneden sonra?

Evet evet tetiklemek için yaptı zaten.. suni sancı yaşamadım ama suni sanırım saatlerce verilen bişey bu bir süre yaşanan bir ağrı.. tabiki hatta yumurta akı gibi renkli akıntı var() dünden beri,nişanın gelebilir dedi bu mu nişan bilmiyorum

Amin insallah tam sirt kemigimin orta kismina katater olarak vuruldu uyuşmanin etkisi gecerse diye tekrar ordan doz vurdular vurulma ani hic bir sekilde acıtmadı o an sanci cekiyordum igenyi vurduktan sonra kuş gibi oldum ebe geldi alttan acilmaya bakarken hic hissetmedim dogum anida zaten 12 dk surdu 5 dk icinde bebegi cikardilar yine his yoktu cok guzeldi hersey tavsiye ediyorum normal dogum yapmak isteyenlere

Tesekkürler bugun gıttık şükür soyduk heryerıne baktılar sarılık vs yok dedıler 100 gram daha almış cunku anca alıştık dedım emmeye vs. Test fılan ıstemedıler bızden troıd için. Bas boy kılo vs herseyı baktılar. Bırde uyukluyordu işitme testı yapıldı şükür oda ıyı cıktı.
Bende dikişleri aldırdım jel yazdı yara izi için rahım vs temız dedi ultrasonda baktı şükür hersey yolunda geldık.
İnşallah herkesın ki saglıklı sıhhatli olsun

Ek mama verirken,ya da sagılmıs annesutu verırken, cay kasıgıyla agzına mama damlatıp arkasından hemen emzıgu sokarak deneyebılırsın

100 gr ı ne kadar surede aldı canım? Ben anne sutu yetıyomu emın olamıyorum da

Benım kızım da phılıp avent in emziğini sevmedi,bibs emziği sevdi , bibs te baya iyş, tafsiye ederım

Ben veriyorum canım tam alıştı sayılmaz ama tutuyor yine de biberon verirsen emmeyi bırakabilir ama emzik doyurmadigi için bırakmaz bence

Doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün .
Biz sarılık olduk kizlar kuvezde şu anda 2 günlükken getirmisdik 11 cikmisdi 5 günlük bugün 16 olmuş yatış yaptık 24 saat kalacak dua edin lütfen çok ağlıyor içeride kaç gündür kucak kucak yatıp koklasmaya çok alışmıştık

Allah şifa versin canım..Şükür çaresi olsun da .Sen güzel düşün, beslenmene dikkat et miniğin yanına gelince bol sütle karşılaşsın.

Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Geçmiş olsun canım tez zamanda çıkar inşallah Allah şifa versin.

Bebeğim doğduğundan beri 4.oldu uykudayken bir anda nefesi kesilerek gözleri kocaman açılarak uyanıyor nefes alamıyor kıp kırmızı oluyor sonra hıh diye nefes alıp geri geliyor. Sizde de oldu mu

Bizde de ilk hastanede oldu, tam yattığı halde geri gelmiş süt boğazına kaçmış, nefes alamadı başta çok korktuk, bi kac kere oldu yine sonra, hiç yalniz bırakmıyoruz, sırt üstü yatırmıyoruz fazla, reflu yatağı kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…