yok uyusturulurken de dogum esnasinda da agrin olmuyo hissetmiyosun çünküHayırlı olsun gözünüz aydınpeki belden uyuşturulurken çok acıdı mı ve doğum esnasında başka acı hissettiniz mi ? Doğumun iki türünden de çok korkuyorum
Evet ya çok kötü agrisi oldu dogum sancısı ile aynı rahim kendini toparlıyomusBenim normal doğum olduğu için ağrıyor diyordum demekki sezeryan da da ağrıyor doğumdan sonra sabaha kadar yine o kasılmaları hissettim hep rahim kendini kasılarak topliyormus ondan .ağrı kesici istemisdim
Sagol canım az cok tahmin ettım ama yınede ogrenmek ıstedım net bılgıyı. Ona göre hazırlıkkı olalım istiyorum. İnşallah hayırlısıyla oluruz gelırız eve.Bize 4 gunlukken gelin demisti gittik. Bbegin genel muayenesini yapiyor ve isitme testine gonderiyor. Annenin muayenesinde de sadece karindan ultrasonla rahime bakiyor ve dikislrre bakiyor canim bu kadar.
Benim şimdiden çok şiddetli kaşıntılarım var bugün nette biraz araştırma yaparken bu gebelik kolestozu denilen şeye denk geldim sizde böyle bişeyden şüphelendiler deyince merak ettim sizin kaşıntılar sadece karın bölgesinde mi yoksa vücudun diğer bölgelerinde de var mıydı? Benim özellikle karın bölgemde çok şiddetli bi kaşıntı varEnzim degerlerim yüksek bir de kaşıntı
Gözünüz aydın.Sağlıcakla büyütün bebeğinizi.Genel Anestezi mı oldunuz yoksa belden uyusturmalı mı?Kızlar bende perşembe doğum yaptım sezeryan oldum Şükür acısıyla tatlısıyla geçti de bugün kontrole gittim doktor sadece yaranın üstündeki bandı çıkardı bi sıkıntı yok dedi yaraya sürmem için krem verdi gönderdi hiçbi bilgi vs şu bu yok bilemedim bu işin normali mi bu
İnşallahh bir an evvel alırsın kucağınaHadi ya benimde inşallah en kısa zamanda olur 10 gün sürmezde 40 mızı çoktan doldurmuşuz
Ya benimki de seni alttan bi muayene edicem bakalım doğumu başlatmaya çalışcam gibisinden konuştu. O kadar acıtıyorsa yaptırmasam mıBende bilmiyordum acı acı öğrendimdoktorda sormadı yapalımmı diye artık onun tarzımı bilmem tetikliyormuş doğumu.. siz tecrübelisiniz heralde maşallah ne güzel istiyorsunuz bende daha çok korku ve heyecan var.. inşallah hayırlısıyla gelsin
MaşallahKizlar hepinize cok tesekkur edeeim 21.20 de dogum yaptim açılmam yavas ilerledi 4 cm olunca epidural vuruldum kim bu epidurali cikardiysa allah razi olsun resmen alttan kac kere baktilar hic birini hissetmedim ve acilmam dahada fazla ilerledi neyse saat 9 da 10 cm oldu ve gule oynaya dogum yaptim ayiramayan ben uyuştuğu icin hic birsey hissetmedim bebegin ciktignida sanki balik gibi kaydi ordan cok guzeldi ya rabbim sanada nasip etsin kesinlikle epidural istersen fazlasiyla oneriyorum simdi meleğim yanimda cok sukur
Her emmeden sonra gazını çıkarıyor musunuz? Uyuyorsa bile her 2 saatte bir emzirmek gerekiyor hatta bazı doktorlar her ağladığında emzirin diyorlar.Kızlar bebisim cok agliyor 2 günlük olduk simdi emzik verdik öyle sustu insanin eli kolu birbirine giriyor kac saatte bir emziriyosunuz sanirim bide gaz oluyor ondan ağlıyor az once bogulcak gibi kustu korktuk ilk zamanlar bu kadar aglamasi normal mi sizin bebisler nasil
İlk iki hafta açlıktan ağlarmış bebekler 2 haftadan sonra gaz sancıları başlarmış. Bi makalede okumuştum. İnşallah ağlaması durur insan panik oluyor gercekten. Reflü yatağındaymış gibi yatırın başı ve gövdesi dik bir şekilde yan yatsa daha iyi olur kusma riski açısından.Kızlar bebisim cok agliyor 2 günlük olduk simdi emzik verdik öyle sustu insanin eli kolu birbirine giriyor kac saatte bir emziriyosunuz sanirim bide gaz oluyor ondan ağlıyor az once bogulcak gibi kustu korktuk ilk zamanlar bu kadar aglamasi normal mi sizin bebisler nasil
Sağlıkla gelsin bakalımIyi geceler kızlar galiba benimde sancılarım başladı daha doktora gitmiyorum ama bakalım nasıl ilerlicek dualarınızi bekliyorum
Cikarmiyoduk aslinda artik cikariyoruz emzirmeyi ben 1bucuk saatte emziryorum hatta ağladığında bile veriyorum ama cok agliyor huzursuzluk var neden bilmiyorumHer emmeden sonra gazını çıkarıyor musunuz? Uyuyorsa bile her 2 saatte bir emzirmek gerekiyor hatta bazı doktorlar her ağladığında emzirin diyorlar.
her ağladığında emziriyoruz ama simdi emzik verdik öyle uykuya daldi uyudu valla stres yaptim panik oluyo dedigin gibi insan bide minnaciklar birseyde yapamiyo insamİlk iki hafta açlıktan ağlarmış bebekler 2 haftadan sonra gaz sancıları başlarmış. Bi makalede okumuştum. İnşallah ağlaması durur insan panik oluyor gercekten. Reflü yatağındaymış gibi yatırın başı ve gövdesi dik bir şekilde yan yatsa daha iyi olur kusma riski açısından.
Dış dünyaya uyum sağlamaya çalışıyordur. Siz emzikten ziyade bol bol emzirin yine ,gazını da çıkarın mutlaka düzelecektir. Daha 2 günlük kuzu..Kolaylıklar diliyorum.Cikarmiyoduk aslinda artik cikariyoruz emzirmeyi ben 1bucuk saatte emziryorum hatta ağladığında bile veriyorum ama cok agliyor huzursuzluk var neden bilmiyorum
Sagol canim dikkat edicem.gazina artik bide sanirim bende de gaz cok vardi narkozdan dolayi ondan bebisede gecti sütten Dis dunyaya zor alisiyorlsr biraz zaman alicskDış dünyaya uyum sağlamaya çalışıyordur. Siz emzikten ziyade bol bol emzirin yine ,gazını da çıkarın mutlaka düzelecektir. Daha 2 günlük kuzu..Kolaylıklar diliyorum.
Evet benimki 4 kilonun üstünde doğduPeki doğduğunda gerçekten 4 kilonun üzerinde miydi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?