Aaa ikinci doğummu? İlki normal miydi peki? Dediğim gibi bana zor gelen belki size basit gelecek bu açıdan değerlendir lütfen.. hem sen bi kere yanlış anlamadıysam doğum başarmışsın muayene hafif kalır belkiAçıkçası ben de korkuyorum. Sende okumasaydım belki izin verecektim muayeneye ama şimdi tırstım. Bide ben ilküni suni sancı ile doğurdum. Hiç olmazsa yine öyle olsun diyorum. Aslında kilolu olmasa sonuna kadar beklicem ama kilo alıyor, zor çıkacak...
İlki normal doğdu. İkinci daha kolay oluyor diyorlar ama bilemiyorum. Bi teselli mi nedir artık görücezAaa ikinci doğummu? İlki normal miydi peki? Dediğim gibi bana zor gelen belki size basit gelecek bu açıdan değerlendir lütfen.. hem sen bi kere yanlış anlamadıysam doğum başarmışsın muayene hafif kalır belkibirde vajina eski haline illaki dönüyor ama doğum geçirnce kemikler kaslar değişime uğruyor o yüzden ikinci doğum daha rahat olur derler..
Sizin de mi kilo sorununuz var ahh bizim de maalesef 3800 4000 görünüyor suan haftaya da almışsa çok suniye baş vuracağızAçıkçası ben de korkuyorum. Sende okumasaydım belki izin verecektim muayeneye ama şimdi tırstım. Bide ben ilküni suni sancı ile doğurdum. Hiç olmazsa yine öyle olsun diyorum. Aslında kilolu olmasa sonuna kadar beklicem ama kilo alıyor, zor çıkacak...
Hafif kanlı sümüksü bir akıntı ise nişandırEvet evet tetiklemek için yaptı zaten.. suni sancı yaşamadım ama suni sanırım saatlerce verilen bişey bu bir süre yaşanan bir ağrı.. tabiki hatta yumurta akı gibi renkli akıntı var() dünden beri,nişanın gelebilir dedi bu mu nişan bilmiyorum
Canım bende emın olamıyorum o yuzden mama verıyorum gündüz gece bıde emzırıyorum. 3250 dogmustu bı hafta içinde topuk kanına gıttık 50 gram almıştı ki memeyı bıle tutamıyordu perısan dik sımdıde bı hafta gectı ogrendık alıştık yenı yenı derken yıne 50gram almış oyle anladım 100 gram oldugunu. İnşallah daha cok beslenmeye basladık buyucez hayırlısıyla. Cunku bende alışıyorum sutumde gelıyor oda emmeyi içmeyi daha ıyı ogrendı. Benımkı doymuyor zaten emıyor emıyor sutte var artık şükür ama sureklı ıstıyor bıde mama verıyorum 20 oglen 30 ıkındı gece de bı 20 yada 30 Maasallah bogazcı cıktı.100 gr ı ne kadar surede aldı canım? Ben anne sutu yetıyomu emın olamıyorum da
Yok muayeneden sonra baya bordo renkli yumurta akı kıvamında birşey geliyor ara ara.. sümüksü olunca daha mı katı geliyor?Hafif kanlı sümüksü bir akıntı ise nişandır
Zor mu nasıldı ilki? Bende şeyi merak ediyorum açılmaya baktıklarında ebeler nasıl oluyor doğum esnasında? Acı ağrı oluyor mu çok?İlki normal doğdu. İkinci daha kolay oluyor diyorlar ama bilemiyorum. Bi teselli mi nedir artık görücez
Aynen bugun gıttık şükür hallettık.Dikişimi aldı zaten bende ustunde bırsey yoktu sadece de krem yazmıstı kullanıyordum. Bant vs yoktu bende dırek pansuman camasır yolladılardı hıc bır sorun yasamsdımda. Şimdide jel yazdı bepanthol arkası top olan eşim aldı 100tl imiş bu arada. Bır ay jel sür bır ay sonrada top kısmıyla masaj yap dedı iz zamanla etkı eder dedı.Biz önce bebisi işitme testine getirdik, sonuçlarıyla cocuk doktoruna gittik genel muayene yaptı, biraz sarılık vardı, onun için yeniden tahlil istedi onu yaptırdık sonucu gösterdik normal cıktı. Bende kadın doğuma gittim, karından ultrason ile rahime baktı nasıl toparlanmismi diye, dikişlerin üstündeki bandajı cikardi, estetik dikiş yaptim dedi, dikiş vs almadı, kenarda dikiş yeri var dedi o da kendisinden dusucekmis
Ben perşembe gidicem bakıyım kaç oldu.. Sen yakın zamanda mı gittin, 3800 mü dedi. 4ü geçmesek doğururuz ama aslında 4 buçuk bile doğuran varmış.. Kafa çapı yani bpd kaç görünüyor sende?Sizin de mi kilo sorununuz var ahh bizim de maalesef 3800 4000 görünüyor suan haftaya da almışsa çok suniye baş vuracağız
YaaaDoğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün.
Biz sarılık olduk kizlar kuvezde şu anda 2 günlükken getirmisdik 11 cikmisdi 5 günlük bugün 16 olmuş yatış yaptık 24 saat kalacak dua edin lütfen çok ağlıyor içeride kaç gündür kucak kucak yatıp koklasmaya çok alışmıştık
Dün gittim haftaya salı gideceğim bir daha. Evet var ama riske atmak istemiyorlar sanırımBen perşembe gidicem bakıyım kaç oldu.. Sen yakın zamanda mı gittin, 3800 mü dedi. 4ü geçmesek doğururuz ama aslında 4 buçuk bile doğuran varmış.. Kafa çapı yani bpd kaç görünüyor sende?
Toplamda 8 saat sürdü sancım ama öyle ilk saatler hafif başlıyor. Sadece doğumhanede ağrın aşırı oluyor, onda da devamlı sürmüyor. Vurup geçiyor. Geçtiği anda nefes al, bağırarak kendini yorma sancılar sırasında. Ebeler sancılar başladığı andan itibaren odada yatağa yatırıp ara ara baktılar bana. Şuan 2 cm, 4 olmuş, 7 olmuş diye diye 10 cm olduğunda doğumhaneye giriyorsun. O açılmalar sırasında hep koridorda odada dolaştım yürüdüm. Sancı vurduğu anda yere çömeldim, tuvalete oturur gibi.. Benim açılmam çok hızlı ilerlemişti ama 7 cm sonrası biraz duraklamam oldu. O da stresten.. Kesinlikle yanında soğukkanlı biri olsun ve sadece bir kişi. Her kafadan bir ses çıkıyor ve doğumun etkileniyor. Bide ebeler hiç acıtmıyor ya, o sancılardan alt tarafın acısını duymuyorsun merak etme. Mesela doğum sırasında iğne vuruyor, onu da hiç duymuyorsun. Sonra kesi atıyor, bunları hiç hissetmezsin merak etme. Tek hissettiğin vurup geçen sancılar.Zor mu nasıldı ilki? Bende şeyi merak ediyorum açılmaya baktıklarında ebeler nasıl oluyor doğum esnasında? Acı ağrı oluyor mu çok?
Aynı yumurta akı gibi doktoruna bilgi verdin mi nişan gibi geldi bana ama nişan parça parça ger mi onu bilmiyorum. Benim ilkinde 1 defada gelmiştiYok muayeneden sonra baya bordo renkli yumurta akı kıvamında birşey geliyor ara ara.. sümüksü olunca daha mı katı geliyor?
Suni sancıyı haftaya verecek mi? Suni sancıdan korkma, normal sancı gibi aslında ama ben doğal olarak başlamasını istiyorum doğumun. Yine de öyle olmayacak mı nedir, Allah bilir. Kendi sancımız gelse hayırlısıyla. Haftamız iyi aslında...Dün gittim haftaya salı gideceğim bir daha. Evet var ama riske atmak istemiyorlar sanırımkafa capı hakkında Bilgi vermedi doktorum
Haftaya karar vereceğiz ikinci doğumum ilkinde suni sancıyla oldu. Açıklığım yoktu ilkinde hiç kendi sancım vardı ama çok az 3 güne ancak doğardı benim sancımlaSuni sancıyı haftaya verecek mi? Suni sancıdan korkma, normal sancı gibi aslında ama ben doğal olarak başlamasını istiyorum doğumun. Yine de öyle olmayacak mı nedir, Allah bilir. Kendi sancımız gelse hayırlısıyla. Haftamız iyi aslında...
Seninle aynı gibiyiz ama benim hiç sancım yoktu. 40 haftayı doldurduk, bebek gelmeyince suni ile başlattı doğumu. Kimisinin suni sancı ile de açılması olmuyor. Bizim halimize şükür yine.Haftaya karar vereceğiz ikinci doğumum ilkinde suni sancıyla oldu. Açıklığım yoktu ilkinde hiç kendi sancım vardı ama çok az 3 güne ancak doğardı benim sancımlasuniden korkmuyorum ama aynen doğal ilerleyişi beklemek istiyor insan 37+5 yetim ben
Evet evet kesinlikle çok şükür suan en büyük korkum o biliyor musun ya suniyle açıklığım olmaZsa diye korkup duruyorum. Hurma aldım bol bol tüketeceğim çabuk gelsinSeninle aynı gibiyiz ama benim hiç sancım yoktu. 40 haftayı doldurduk, bebek gelmeyince suni ile başlattı doğumu. Kimisinin suni sancı ile de açılması olmuyor. Bizim halimize şükür yine.
37+3üm şuanda.Evet evet kesinlikle çok şükür suan en büyük korkum o biliyor musun ya suniyle açıklığım olmaZsa diye korkup duruyorum. Hurma aldım bol bol tüketeceğim çabuk gelsinsuan ne kadarlıksınız
Yok canım gebelik şekerim.yok demedi hatta ben artık yemeyeceğim dedim o da yok ye dedi37+3üm şuanda.
Gebelik şekerin var mıydı? Bende çıkmadı, doktor ordan da korkuttu beni. Şeker vardır o yüzden bebek iridir belki diye. Bide sana sıkı diyet yap bebek kilo almasın dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?