Burdan bakınca cesaretlisiniz gayette o muayeneyi olursunuz beni bunları okumak bile heyecanlandırıyor :) pandemi durumundan zaten bir kişi refakatçi oluyor o da eşim olur muhtemelen Allaha emanetiz..Toplamda 8 saat sürdü sancım ama öyle ilk saatler hafif başlıyor. Sadece doğumhanede ağrın aşırı oluyor, onda da devamlı sürmüyor. Vurup geçiyor. Geçtiği anda nefes al, bağırarak kendini yorma sancılar sırasında. Ebeler sancılar başladığı andan itibaren odada yatağa yatırıp ara ara baktılar bana. Şuan 2 cm, 4 olmuş, 7 olmuş diye diye 10 cm olduğunda doğumhaneye giriyorsun. O açılmalar sırasında hep koridorda odada dolaştım yürüdüm. Sancı vurduğu anda yere çömeldim, tuvalete oturur gibi.. Benim açılmam çok hızlı ilerlemişti ama 7 cm sonrası biraz duraklamam oldu. O da stresten.. Kesinlikle yanında soğukkanlı biri olsun ve sadece bir kişi. Her kafadan bir ses çıkıyor ve doğumun etkileniyor. Bide ebeler hiç acıtmıyor ya, o sancılardan alt tarafın acısını duymuyorsun merak etme. Mesela doğum sırasında iğne vuruyor, onu da hiç duymuyorsun. Sonra kesi atıyor, bunları hiç hissetmezsin merak etme. Tek hissettiğin vurup geçen sancılar.
Gelebilir demişti doktorum sümüksü yapıda şimdi açık yazıyorum etkilenenler olmasın zar gibi şeylerde geliyordu hep o muayeneden vallahi psikolojimi bozdu belki bana iyilik yaptı amaAynı yumurta akı gibi doktoruna bilgi verdin mi nişan gibi geldi bana ama nişan parça parça ger mi onu bilmiyorum. Benim ilkinde 1 defada gelmişti
Güzel ve olumlu düşüncelerle git, öyle olsun. Ben öyle gitmiştimBurdan bakınca cesaretlisiniz gayette o muayeneyi olursunuz beni bunları okumak bile heyecanlandırıyor :) pandemi durumundan zaten bir kişi refakatçi oluyor o da eşim olur muhtemelen Allaha emanetiz..
Benimki tamamen yemenle alakalı, yemezsen kilo almaz diyor. Ama ben yiyorum, aç kalamam benYok canım gebelik şekerim.yok demedi hatta ben artık yemeyeceğim dedim o da yok ye dedi
İnşallah ya inşallahGüzel ve olumlu düşüncelerle git, öyle olsun. Ben öyle gitmiştimhayırlısıyla doğumunu yapıp kuş gibi hafifleyeceksin
Bende sırt üstü yatırmiyorum ya sağda ya solda yatırıyoruz. Bizde reflü yatağı aldık onda yatıyordu. Bugün doktor kontrolü vardı götürdük söyledik o zaman reflü yatağının baş kısmını biraz daha yüksek tutun dedi. Tükürüğünü genzine kaçırıyor olabilir dedi. Korkudan tek bırakamıyorum gece küçük bir ses duysam hemen bakıyorum Allah'ım tüm bebekleri korusun bizim bebekleri deBizde de ilk hastanede oldu, tam yattığı halde geri gelmiş süt boğazına kaçmış, nefes alamadı başta çok korktuk, bi kac kere oldu yine sonra, hiç yalniz bırakmıyoruz, sırt üstü yatırmıyoruz fazla, reflu yatağı kullaniyorum
Çok teşekkür ederim canım çok küçükler daha ya hiç kıyamıyorum melegime onun iyiliği için herşey ama 3. De olsa anne olmak mucize bişey.YaaaŞifalar diliyorum minik kuzuya Dualarım onunla.
Bizim bebek 5 günlükken çok ağladı kıvrandı durduramadık hastaneye götürdük karın röntgeni çekildi ve baya gaz var dedi damla verdi. Bazı bebeklerde gaz problemi erken başlayabiliyor dedi.Canım 2 günlük bebekte gaz olmaz bağırsak gelişimiyle ilgiliymiş gaz oluşumu o da 2. Hafta sonlarına tekabül ediyor. doktorum 2 haftadan önce çok ağlıyorsa sebebi %99 açlıktır demişti. Ne kadar sık emzirseniz de anne sütü yetersiz geliyor olabilir doktorunuza sorarak mama desteğine başlayın isterseniz
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik toparlar eve geçersinizDoğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün.
Biz sarılık olduk kizlar kuvezde şu anda 2 günlükken getirmisdik 11 cikmisdi 5 günlük bugün 16 olmuş yatış yaptık 24 saat kalacak dua edin lütfen çok ağlıyor içeride kaç gündür kucak kucak yatıp koklasmaya çok alışmıştık
Tansiyonunuz cok yuksek bence yarin doktora gitmelisiniz.Rabbim sifa versin kolay bir dogum olsunDun gece deprem oluyo sandm avizeye baktim sallanmigo dedim tansiyona bakayim 16-8 di şimdi de 15-9 olablir degerler mi anormal mi acaba bide odemde artis var doguma iki gun kaldi
Biraz zor bir süreç ama midesi büyüdükçe bu tarz şeyler azalicak insallahBende sırt üstü yatırmiyorum ya sağda ya solda yatırıyoruz. Bizde reflü yatağı aldık onda yatıyordu. Bugün doktor kontrolü vardı götürdük söyledik o zaman reflü yatağının baş kısmını biraz daha yüksek tutun dedi. Tükürüğünü genzine kaçırıyor olabilir dedi. Korkudan tek bırakamıyorum gece küçük bir ses duysam hemen bakıyorum Allah'ım tüm bebekleri korusun bizim bebekleri de
Dun gece deprem oluyo sandm avizeye baktim sallanmigo dedim tansiyona bakayim 16-8 di şimdi de 15-9 olablir degerler mi anormal mi acaba bide odemde artis var doguma iki gun kaldi
Ben aldim. Bana iyi geliyorSezeryandan sonra cok gaz sancisi oluyormus kizlar kimyonlu rezene cayi iyi gelir mi alayim bugun 25 inde dogum var
Yarin gel dedi doktor msj attm ama ben bayadir soyledim tansiyonum çok yukseliyo diye pek ilgilenmemistiBu tansiyon hiç normal değil, acil bir durum bile olabilir, doktorla görüşmek gerekir mutlaka
Sagolun hepimize kolayliklaeTansiyonunuz cok yuksek bence yarin doktora gitmelisiniz.Rabbim sifa versin kolay bir dogum olsun
Canim biz verdik emzik ama sonra memeyi kavrayamadi sonra vermedik bence verilmemeli çünkKızlar emzik hakkında ne düşünüyosunuz vermek iyi mi kötümü ? Ben şahsen bebeğim meme emince aşırı emiyo ve kusuyo karnı tok olsa bile ağlıyo emzik vermeyi denedim susuyo ama daha meme almaz diye korkuyorum öyle bişey olur mu ne yapmam lazım ?
Gözün aydın canım analı babalı büyütmek nasip olsun İnşAllahKızlar bugün suni sqnciyla 6 saatte kuzum geldi 3580 gram ayrıntıları anlaticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?