2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Burdan bakınca cesaretlisiniz gayette o muayeneyi olursunuz beni bunları okumak bile heyecanlandırıyor :) pandemi durumundan zaten bir kişi refakatçi oluyor o da eşim olur muhtemelen Allaha emanetiz..

Aynı yumurta akı gibi doktoruna bilgi verdin mi nişan gibi geldi bana ama nişan parça parça ger mi onu bilmiyorum. Benim ilkinde 1 defada gelmişti
Gelebilir demişti doktorum sümüksü yapıda şimdi açık yazıyorum etkilenenler olmasın zar gibi şeylerde geliyordu hep o muayeneden vallahi psikolojimi bozdu belki bana iyilik yaptı ama

Burdan bakınca cesaretlisiniz gayette o muayeneyi olursunuz beni bunları okumak bile heyecanlandırıyor :) pandemi durumundan zaten bir kişi refakatçi oluyor o da eşim olur muhtemelen Allaha emanetiz..
Güzel ve olumlu düşüncelerle git, öyle olsun. Ben öyle gitmiştim hayırlısıyla doğumunu yapıp kuş gibi hafifleyeceksin

Bende sırt üstü yatırmiyorum ya sağda ya solda yatırıyoruz. Bizde reflü yatağı aldık onda yatıyordu. Bugün doktor kontrolü vardı götürdük söyledik o zaman reflü yatağının baş kısmını biraz daha yüksek tutun dedi. Tükürüğünü genzine kaçırıyor olabilir dedi. Korkudan tek bırakamıyorum gece küçük bir ses duysam hemen bakıyorum Allah'ım tüm bebekleri korusun bizim bebekleri de

Bizim bebek 5 günlükken çok ağladı kıvrandı durduramadık hastaneye götürdük karın röntgeni çekildi ve baya gaz var dedi damla verdi. Bazı bebeklerde gaz problemi erken başlayabiliyor dedi.

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik toparlar eve geçersiniz

Biraz zor bir süreç ama midesi büyüdükçe bu tarz şeyler azalicak insallah

Dun gece deprem oluyo sandm avizeye baktim sallanmigo dedim tansiyona bakayim 16-8 di şimdi de 15-9 olablir degerler mi anormal mi acaba bide odemde artis var doguma iki gun kaldi

Bu tansiyon hiç normal değil, acil bir durum bile olabilir, doktorla görüşmek gerekir mutlaka

Canim biz verdik emzik ama sonra memeyi kavrayamadi sonra vermedik bence verilmemeli çünk

Canım geçmiş olsun sizdr de mi sarılık çıktı bizim en son 15 günlükken değeri 11 di doktor 10 altında olması gerekli demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…