2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bebiş bu gece 4-5 saat uyudu bende uyumuşum normalde gündüzleri 2 saatte bir kendisi uyanıyor acıkınca ağlıyor ama geceleri acıkmıyor da ondan mı ağlamıyor anlamadım 17 günlüğüz bu arada. Yani gece ben uyandırıncada huysuzlaşıyor memeyi zor alıyor Normal olarak ama şimdi o kadar saat uyuması ve benim uyandırmamam doğrumu ya gerçi her gece böyle değil max 3 saate kendi uyanır ama bu gece baya uyumuş 4-5 saat nerdeyse

Kizlar dogum yapmayan kaldimi ya biz bugun 2 gunluk olduk bile ama meme ucum pert tahinin yüzüne cikan yağdan suruyorum mukemmel bisey ancak onj surunce rahat emziiryorum☺
Bebek emiyor mu onu benimki de çok acıyor zeyyinyagi kantaron yağı da sürdüm geçmedi diğer kremleri de yıkamak gerikiyor diye sürmek istemiyorum

Canım sarılık olabilecek günleri atlatmış uyusun 3 4 saat den bişey olmaz her zaman değil tabi yanlış anlaşılmasın günde bı iki kere geç emse bişey olmaz . Uyanınca doya doya emer sende dinlenip sutlenmis olursun

Selam kizlar 22.06.2020 de sezeryan dogum yaptim hersey normal cok şükür sezeryanda cok gaz sancisi var sırt üstu yatamiyorum hep oturur vaziyetteyim yarin cikicaz hastaneden insallah tüm bebekler saglikla ailelerine kavusurlar
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

İyi ya içim rahatladı gece uyumadım çünkü baya emip uyuyo heralde tok tutuyo.. birde bu aralar emiyo kusuyo kustuktan sonra bi daha emzirmek gerekiyomu ?

İyi ya içim rahatladı gece uyumadım çünkü baya emip uyuyo heralde tok tutuyo.. birde bu aralar emiyo kusuyo kustuktan sonra bi daha emzirmek gerekiyomu ?
Fazlaligi kusuyordur emmek istediğinde zaten ağzını sağa sola götürüp yalanma hareketi yapar anlarsın yani çok tatlılar değil mi ya bı benmi böyle hissediyorum devamlı koklasam sevsem dursam diyorum .

Kızlar günaydın . Özellikle bebekle yapışık gibiyim tuvalete bile gidemiyorum diyen arkadaşlara sesleniyorum . Ev tipi anakucagi alın arkadaşlar . Ben almayı düşünmüyordum ama sürekli kucağımda olunca bi denemek istedim dün akşamdan beri kullanıyorum ve inanılmaz rahatlattı. Viral reklam gibi oldu ama kusmadan gaz çıkarmasına da yardımcı oluyor

Benimki tamamen yemenle alakalı, yemezsen kilo almaz diyor. Ama ben yiyorum, aç kalamam ben
Aynı şeyleri bende yaşadım şeker yok 3700 dü 38 de suni veririz veya sezaryen dedi ama 1 hafta sonra gittik bebek çok kilo almamış şükür yine 3700 civarlarında .son haftalarda almıyo sanki

Aynı şeyleri bende yaşadım şeker yok 3700 dü 38 de suni veririz veya sezaryen dedi ama 1 hafta sonra gittik bebek çok kilo almamış şükür yine 3700 civarlarında .son haftalarda almıyo sanki
Ayy sahiden miii inşallah öyle olur ya. Yarın randevum var, inşallah kilosu 4ün altındadır. Sen doğum yapmadın daha dimi? Yaptıysan kaç kilo doğduğunu soracaktım

Canım seni etiketleme yı unutmuşum G Gunayalp
Evet canım zaten 10 günden sonra yükselmiyor mus ben diğer cocuklatimda daha çok çektim sarilikdan hemen ikinci gün 17 18 e yükseldi ikisinin de ama şimdiki 2 gün 11 di 5 gün 15.7 di dün 24 saat ışık aldı alıyor hala ama öğlen cikicax inşallah . 15. Üstünü yatiriyor drlar seninki günü baya olmuş belki anne sütünden de olabilir ama korkulacak bişey yok diğer çocuklarım 2 ayda attılar tam olarak gözden ve yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…