- 15 Ekim 2019
- 6.089
- 13.831
- 248
İnşallah canım öğlen kan alacaklar tekrar düşmüşse cikicax inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik toparlar eve geçersiniz
Bebek emiyor mu onu benimki de çok acıyor zeyyinyagi kantaron yağı da sürdüm geçmedi diğer kremleri de yıkamak gerikiyor diye sürmek istemiyorumKizlar dogum yapmayan kaldimi ya biz bugun 2 gunluk olduk bile ama meme ucum perttahinin yüzüne cikan yağdan suruyorum mukemmel bisey ancak onj surunce rahat emziiryorum☺
Canım sarılık olabilecek günleri atlatmış uyusun 3 4 saat den bişey olmaz her zaman değil tabi yanlış anlaşılmasın günde bı iki kere geç emse bişey olmaz . Uyanınca doya doya emer sende dinlenip sutlenmis olursunKızlar bebiş bu gece 4-5 saat uyudu bende uyumuşum normalde gündüzleri 2 saatte bir kendisi uyanıyor acıkınca ağlıyor ama geceleri acıkmıyor da ondan mı ağlamıyor anlamadım 17 günlüğüz bu arada. Yani gece ben uyandırıncada huysuzlaşıyor memeyi zor alıyor Normal olarak ama şimdi o kadar saat uyuması ve benim uyandırmamam doğrumu ya gerçi her gece böyle değil max 3 saate kendi uyanır ama bu gece baya uyumuş 4-5 saat nerdeyse
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünSelam kizlar 22.06.2020 de sezeryan dogum yaptim hersey normal cok şükür sezeryanda cok gaz sancisi var sırt üstu yatamiyorum hep oturur vaziyetteyim yarin cikicaz hastaneden insallah tüm bebekler saglikla ailelerine kavusurlar
Ya gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar bugün suni sqnciyla 6 saatte kuzum geldi 3580 gram ayrıntıları anlaticam
İyi ya içim rahatladı gece uyumadım çünkü baya emip uyuyo heralde tok tutuyo.. birde bu aralar emiyo kusuyo kustuktan sonra bi daha emzirmek gerekiyomu ?Canım sarılık olabilecek günleri atlatmış uyusun 3 4 saat den bişey olmaz her zaman değil tabi yanlış anlaşılmasın günde bı iki kere geç emse bişey olmaz . Uyanınca doya doya emer sende dinlenip sutlenmis olursun
Fazlaligi kusuyordur emmek istediğinde zaten ağzını sağa sola götürüp yalanma hareketi yapar anlarsın yaniİyi ya içim rahatladı gece uyumadım çünkü baya emip uyuyo heralde tok tutuyo.. birde bu aralar emiyo kusuyo kustuktan sonra bi daha emzirmek gerekiyomu ?
Maşallah gözün aydın olsunKızlar bugün suni sqnciyla 6 saatte kuzum geldi 3580 gram ayrıntıları anlaticam
Allahım sağlığına bir an önce kavuşsun sıkı sıkı satılın inşallahÇok teşekkür ederim canım çok küçükler daha ya hiç kıyamıyorum melegime onun iyiliği için herşey ama 3. De olsa anne olmak mucize bişey.
Aynı şeyleri bende yaşadım şeker yok 3700 dü 38 de suni veririz veya sezaryen dedi ama 1 hafta sonra gittik bebek çok kilo almamış şükür yine 3700 civarlarında .son haftalarda almıyo sankiBenimki tamamen yemenle alakalı, yemezsen kilo almaz diyor. Ama ben yiyorum, aç kalamam ben
Ayy sahiden miii inşallah öyle olur ya. Yarın randevum var, inşallah kilosu 4ün altındadır. Sen doğum yapmadın daha dimi? Yaptıysan kaç kilo doğduğunu soracaktımAynı şeyleri bende yaşadım şeker yok 3700 dü 38 de suni veririz veya sezaryen dedi ama 1 hafta sonra gittik bebek çok kilo almamış şükür yine 3700 civarlarında .son haftalarda almıyo sanki
Evet canım zaten 10 günden sonra yükselmiyor mus ben diğer cocuklatimda daha çok çektim sarilikdan hemen ikinci gün 17 18 e yükseldi ikisinin de ama şimdiki 2 gün 11 di 5 gün 15.7 di dün 24 saat ışık aldı alıyor hala ama öğlen cikicax inşallah
amin canım çok teşekkür ederimAllahım sağlığına bir an önce kavuşsun sıkı sıkı satılın inşallah
Aslında önemli bişey ilgilenmemesi ilginç, inşallah bi sorun yokturYarin gel dedi doktor msj attm ama ben bayadir soyledim tansiyonum çok yukseliyo diye pek ilgilenmemisti
Tek değilsinFazlaligi kusuyordur emmek istediğinde zaten ağzını sağa sola götürüp yalanma hareketi yapar anlarsın yaniçok tatlılar değil mi ya bı benmi böyle hissediyorum devamlı koklasam sevsem dursam diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?