Gozunaydin Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kizlar 22.06.2020 de sezeryan dogum yaptim hersey normal cok şükür sezeryanda cok gaz sancisi var sırt üstu yatamiyorum hep oturur vaziyetteyim yarin cikicaz hastaneden insallah tüm bebekler saglikla ailelerine kavusurlar
Çok sevindim gözün aydın canımDr amcamız geldi çok şükür rengi baya açılmış kendine gelmiş dedi . Öğlene taburcu edecek bizi🏵🏵
Ilk 2 hafta genelde 3 saat ama sonra süre uzuyor, doktor eğer kendisi yemek için uyanıyorsa, siz uyandırmayın demişti, arada uzun uyuyabilir, sarılık vs sorunu yoksa uyumasi onuda dinlendirir anneyi de:)Kızlar bebiş bu gece 4-5 saat uyudu bende uyumuşum normalde gündüzleri 2 saatte bir kendisi uyanıyor acıkınca ağlıyor ama geceleri acıkmıyor da ondan mı ağlamıyor anlamadım 17 günlüğüz bu arada. Yani gece ben uyandırıncada huysuzlaşıyor memeyi zor alıyor Normal olarak ama şimdi o kadar saat uyuması ve benim uyandırmamam doğrumu ya gerçi her gece böyle değil max 3 saate kendi uyanır ama bu gece baya uyumuş 4-5 saat nerdeyse
Kızlar bugün suni sqnciyla 6 saatte kuzum geldi 3580 gram ayrıntıları anlaticam
Kızlar günaydın . Özellikle bebekle yapışık gibiyim tuvalete bile gidemiyorum diyen arkadaşlara sesleniyorum . Ev tipi anakucagi alın arkadaşlar . Ben almayı düşünmüyordum ama sürekli kucağımda olunca bi denemek istedim dün akşamdan beri kullanıyorum ve inanılmaz rahatlattı. Viral reklam gibi oldu ama kusmadan gaz çıkarmasına da yardımcı oluyor
Yaa nasıl kıyılabilir ki? Canından canÇok teşekkür ederim canım çok küçükler daha ya hiç kıyamıyorum melegime onun iyiliği için herşey ama 3. De olsa anne olmak mucize bişey.
Şuan az bişey gözünde var gibi kayınvalidem sürekli emzir deyip duruyor zaten çok olsa vücudunda yüzünde falan olurdu herhalde herkesin bişey söylemesi yok mu bu zamanda zaten lohusalık psikolojisi varEvet canım zaten 10 günden sonra yükselmiyor mus ben diğer cocuklatimda daha çok çektim sarilikdan hemen ikinci gün 17 18 e yükseldi ikisinin de ama şimdiki 2 gün 11 di 5 gün 15.7 di dün 24 saat ışık aldı alıyor hala ama öğlen cikicax inşallah. 15. Üstünü yatiriyor drlar seninki günü baya olmuş belki anne sütünden de olabilir ama korkulacak bişey yok diğer çocuklarım 2 ayda attılar tam olarak gözden ve yuzden
Fisher price titreşimli modern anakucagi aldım canım, titresimini daha kullanmadım ama yine de sevdiHangisini kullanıyorsun acaba ? Ben evde pusetin içine koyuyorum bazen :)
Benşm çok az bişey kaldı zaten 9 kilo falan almıştım doğumdan sonra tartılmadım ama emzirdikçe gidiyormuş sanırım.Kızlar bu karinlar ne zaman tam iniyor ?
Merhaba gen testi nerede nasıl yaptırılıyor acaba bu konuyu araştırıyordum da forumda sizin bu yorum çıktı karşımaKimyasal gebelik olabilir eğer kimyasal gebelik yaşıyorsan hemen bir gen testi yaptır Bende de öyle olmuştu pıhtılaşma çıktı yumurtlama gününden itibaren kan sulandırıcı iğne kullanıyorum çok şükür bu zamanlara kadar geldim
Yok canım hala doğmadı ve hala korkuyorum çokmu kilo alcak diye ilki 3850 idi tam 40+1 de doğdu büyük ihtimalle buda o civarlardaAyy sahiden miii inşallah öyle olur ya. Yarın randevum var, inşallah kilosu 4ün altındadır. Sen doğum yapmadın daha dimi? Yaptıysan kaç kilo doğduğunu soracaktım
Sağlıkla doğum yaparsın inşallah. Hiç belli olmaz, belki de biraz sonra sancın gelecekDoğurmayan bi ben birde @büşrata kaldım
Yok canım hala doğmadı ve hala korkuyorum çokmu kilo alcak diye ilki 3850 idi tam 40+1 de doğdu büyük ihtimalle buda o civarlarda
Ay hadi inşallah ya valla çok zorlanıyorum artıkSağlıkla doğum yaparsın inşallah. Hiç belli olmaz, belki de biraz sonra sancın gelecek
Evet emiyor canım her emzirme bitiminde yagi suruyorum hep orayi nemli ve yumussak birakiyor bebek tutunca fazla aci olmuyor.deneyebilirsinBebek emiyor mu onu benimki de çok acıyor zeyyinyagi kantaron yağı da sürdüm geçmedi diğer kremleri de yıkamak gerikiyor diye sürmek istemiyorum
Bende ayva çekirdeğini çıkardım yarım çay bardağı su döktüm üstüne bir gece sabaha kadar bekledi yavaş yavaş jel halini almaya başladı onu sürüyorum o da iyi geliyorBebek emiyor mu onu benimki de çok acıyor zeyyinyagi kantaron yağı da sürdüm geçmedi diğer kremleri de yıkamak gerikiyor diye sürmek istemiyorum
Sıkma canını canım aynen sana iyilik yaptım insan tedirgin oluyor ama ne yapalım yeterki sağlıklı doğsun yavrularımızGelebilir demişti doktorum sümüksü yapıda şimdi açık yazıyorum etkilenenler olmasın zar gibi şeylerde geliyordu hep o muayeneden vallahi psikolojimi bozdu belki bana iyilik yaptı ama
Dikişlerin için doktor ağrı kesici vermedi mi bana vermişti ilk doğumda. Kesinlikle git inan bir şey olmuyor dikişlerKesinlikle git inan bir şey olmuyor dikişlere. Ben deli gibi kabız oldum o zaman bile bir şey olmadı çok beklersen sana zarar makat çatlağı filan olursunNormal.dogum yapan hanimlar bisey sorcamdogum yapalim 2 gun oldu dikislerim agriyor ve büyük wc ye hala.cikamadim yada dikislerim ayrilir zorlarmiyim acirmi diye düşünmekten gelmiyorda olabilir ,siz kac gunlukken wc ye girdiniz ,girmemkle hatami.yapiyorum.korkmadan yapmalimiyim sizce ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?