2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Selam kizlar 22.06.2020 de sezeryan dogum yaptim hersey normal cok şükür sezeryanda cok gaz sancisi var sırt üstu yatamiyorum hep oturur vaziyetteyim yarin cikicaz hastaneden insallah tüm bebekler saglikla ailelerine kavusurlar
Gozunaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah kimyon ve rezene tohumu alıp demle iyi gelir

Ilk 2 hafta genelde 3 saat ama sonra süre uzuyor, doktor eğer kendisi yemek için uyanıyorsa, siz uyandırmayın demişti, arada uzun uyuyabilir, sarılık vs sorunu yoksa uyumasi onuda dinlendirir anneyi de:)

Hangisini kullanıyorsun acaba ? Ben evde pusetin içine koyuyorum bazen :)

Çok teşekkür ederim canım çok küçükler daha ya hiç kıyamıyorum melegime onun iyiliği için herşey ama 3. De olsa anne olmak mucize bişey.
Yaa nasıl kıyılabilir ki? Canından can İnşallah faydası olmuştur verdikleri tedavinin. Anne olmanın gerçekten tarifi yok. Birileri beni böyle kendimden geçirmeye cürret etse canına okurum ama çocuklarıma koşulsuzca sunuyorum kendimi çok değişik

Şuan az bişey gözünde var gibi kayınvalidem sürekli emzir deyip duruyor zaten çok olsa vücudunda yüzünde falan olurdu herhalde herkesin bişey söylemesi yok mu bu zamanda zaten lohusalık psikolojisi var

Merhaba gen testi nerede nasıl yaptırılıyor acaba bu konuyu araştırıyordum da forumda sizin bu yorum çıktı karşıma

Doğurmayan bi ben birde @büşrata kaldım
Ayy sahiden miii inşallah öyle olur ya. Yarın randevum var, inşallah kilosu 4ün altındadır. Sen doğum yapmadın daha dimi? Yaptıysan kaç kilo doğduğunu soracaktım
Yok canım hala doğmadı ve hala korkuyorum çokmu kilo alcak diye ilki 3850 idi tam 40+1 de doğdu büyük ihtimalle buda o civarlarda

Doğurmayan bi ben birde @büşrata kaldım

Yok canım hala doğmadı ve hala korkuyorum çokmu kilo alcak diye ilki 3850 idi tam 40+1 de doğdu büyük ihtimalle buda o civarlarda
Sağlıkla doğum yaparsın inşallah. Hiç belli olmaz, belki de biraz sonra sancın gelecek

Bebek emiyor mu onu benimki de çok acıyor zeyyinyagi kantaron yağı da sürdüm geçmedi diğer kremleri de yıkamak gerikiyor diye sürmek istemiyorum
Evet emiyor canım her emzirme bitiminde yagi suruyorum hep orayi nemli ve yumussak birakiyor bebek tutunca fazla aci olmuyor.deneyebilirsin

Normal.dogum yapan hanimlar bisey sorcam dogum yapalim 2 gun oldu dikislerim agriyor ve büyük wc ye hala.cikamadim yada dikislerim ayrilir zorlarmiyim acirmi diye düşünmekten gelmiyorda olabilir ,siz kac gunlukken wc ye girdiniz ,girmemkle hatami.yapiyorum.korkmadan yapmalimiyim sizce ya

Bebek emiyor mu onu benimki de çok acıyor zeyyinyagi kantaron yağı da sürdüm geçmedi diğer kremleri de yıkamak gerikiyor diye sürmek istemiyorum
Bende ayva çekirdeğini çıkardım yarım çay bardağı su döktüm üstüne bir gece sabaha kadar bekledi yavaş yavaş jel halini almaya başladı onu sürüyorum o da iyi geliyor

Gelebilir demişti doktorum sümüksü yapıda şimdi açık yazıyorum etkilenenler olmasın zar gibi şeylerde geliyordu hep o muayeneden vallahi psikolojimi bozdu belki bana iyilik yaptı ama
Sıkma canını canım aynen sana iyilik yaptım insan tedirgin oluyor ama ne yapalım yeterki sağlıklı doğsun yavrularımız

Dikişlerin için doktor ağrı kesici vermedi mi bana vermişti ilk doğumda. Kesinlikle git inan bir şey olmuyor dikişlerKesinlikle git inan bir şey olmuyor dikişlere. Ben deli gibi kabız oldum o zaman bile bir şey olmadı çok beklersen sana zarar makat çatlağı filan olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…