- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Penaten diye bir krem var. Tabaka gibi kapatıyor kat kat olan yerleri mutlaka sürmelisin ve muhakkak kuru tutulmalı. İltihap koku yapar bizimde koktuktan 2 gün sonra düşmüştü bende korkmuştum baya kan falan aldırdık kana iltihap karışmışmı diye çok şükür geçti o dönem. Doktorun tavsiyesiyle kokuyu duyduktan sonra babusol diye bir Sprey var onu kullanmıştık. 5 günlükken düştü göbeği. Bizde vücüt ısısı iyice dengeledi kendini gündüzleri çoğunlukla kısa kollu zıbınla yatırıyorum akşamda uzun kollu zıbınla ama hep çorap var ayağında hiç çıkarmmıyorum burnunu soğuk farkedersem şapkasını takıyorum mutlaka kafadan ısı kaybediyorlarmış. Onun dışında ince bir örtüyle bacaklarını örtüyorum tülbentlede kollarını kundaklıyorum. Evinin sıcaklığı nasıl bizim en düşük 25.5 nem 60-70 arası gidip geliyo daha iyi ayarını bulamıyorum. Nem biraz fazlakizlar bebisim pisik olmus ve cok huzursuz emzik vermek istemiyorum ama vermeyince de meme istiyo kac defa emzirdim resmen yoruldum sabahtan simdi emzik verdim uyudu hemen bide göbegi iltihap mi olmus sizce normalmi böyle bundan dolayimi huzursuz yarin doktor kontrolümüz var ama merak ettim siz uzun kollumu giydiriyosunuz yoksa zibinlami birakiyosunuz
Geçmiş olsunSlm Kızlar bende dün oglen doğum yaptım pazartesi gece başlamıştı sancim zaten ama emin degildim gittik başlamıştı bile 14 saat sonraki zamandan sonra kızımı kucağıma aldım benimde açılma oldu bebek inmedi o yüzden enfeksiyon kaptı ebe anlamamış bugün anladılar ateşine sürekli bakıyorlar bu nasıl birşey bilen varmı sabaha kadar bakacaklarmış yanimda değil zaten başka yerde inşallah bir sorun olmaz emmeye gelince sıfır emme sıfır süt depresyona girdim iki gündür ne yapmam lazım bana yardımcı olun lütfen ne süt var ne de bebek emiyo
Hırıltı göğüste mi? Sırtta mı? Yoksa burunda mı? Burundaysa serum fizyolojik damlalar var onlar çözüyor işi. Burun deliklerini nemli tutmak gerekirmiş bu damlalarla. Bizde de döküntü gibi vardı. Göbeği düşmeden önce ılık suyla vücudunu silip düştükten sonrada banyosunu yaptırıp johnsonbaby losyon sürüyorum. Şuan 23 günlük çok şükür iyi.Bebegimde biraz hırıltı var üşüttümu bilmiyorum bide cildi kuru 4 günlük olduk bebe yagi surdunuzmu yoksa derisi kendiliginden mi döküldü
Elektrıklı pompayla 2 saatte bir sag ,20 ser dakka ıkı gogsu de,3 gun gelmedi benım ama sagmaktan pes etmedım, sonra geldi şükür,gercı benım sezeryandı, stres yapma sakın enınde sonunda gelcek öyle düşün, bolbol su iç,helva ye, humana steel tea ve rezene cayı iç, bol yeşillik yeSlm Kızlar bende dün oglen doğum yaptım pazartesi gece başlamıştı sancim zaten ama emin degildim gittik başlamıştı bile 14 saat sonraki zamandan sonra kızımı kucağıma aldım benimde açılma oldu bebek inmedi o yüzden enfeksiyon kaptı ebe anlamamış bugün anladılar ateşine sürekli bakıyorlar bu nasıl birşey bilen varmı sabaha kadar bakacaklarmış yanimda değil zaten başka yerde inşallah bir sorun olmaz emmeye gelince sıfır emme sıfır süt depresyona girdim iki gündür ne yapmam lazım bana yardımcı olun lütfen ne süt var ne de bebek emiyo
Bebe yagı onermıyo bazı dr lar , ben de mustelanın vucut losyonundan cok az sürdum, kuruma bizde de var ,Bebegimde biraz hırıltı var üşüttümu bilmiyorum bide cildi kuru 4 günlük olduk bebe yagi surdunuzmu yoksa derisi kendiliginden mi döküldü
Valla aslında tam alışmış sayılmaz. En çok dışarı çıktığımızda bebek arabasında ağzından düşürmüyor. Benim en çok verdiğim zamanlarsa karnı toksa ve huysuzluk yapıyorsa kundaklıyıp kucağımda evin içinde yürüyüş yapıyorum o zaman veriyorum. Uyuyor o zaman. Ama beşiğe yatırınca atıyor ağzından. Birde damlasını verdikten sonra veriyorum emziği yoksa damlayı çıkartıyo.aynısını aldım bende ama atıyo hemen ya nasıl alıştırdınız ve ne zamanlar veriyorsunuz memeyi?
Bende aldım sonunda bakalım kullanabilcem mi? Bu kalmış göbek moralimi bozuyor.
kilo verdim bende aslında 2 kilo kaldı ama şekilsizleşti vücudum eski ince hali değilde bir garip oldu sanki. Veririz inş
Ya benimde tam sol kenarda fındık büyüklüğünde bişey çıkmış içerden ve dokunduğumda acıyor. Ikınmaktan mı oldu acaba sende böyle bişey var mı peki.Merhaba bugun 12 gun oldu.Normal dogum yaptim .vajinamda inanilmaz bi agri var oturup kalkarken baski yapiyo asagi dusecek gibi gun icindede hep sizliyor .var mi biyle bi durum yasayan
madecassolu sürüp siliyormusun sonra hemen
gelsin denicem bende.İki gundur gunde 6 saat takıyorum, bence düzgun takılırsa baya işe yarayacak gibi duruyı, gobegım çok kocaman kalcak yoksa,içinde cok rahat degılım ama psıkolojım için katlanmalıyım,
evet benimde çok düşük ya. Niye böyle oldum bilmiyorum. Saatlerce oğlumla konusasın var ama biyandanda hic birşey yapasım yok. Kendimi çirkin hissediyorum. Doğumdan sonra eşimin ilgisi tabiki normal olarak bebeğe kaydı ve bu çok hoşuma gitse de sanki çirkinleştim de beni bıraktı gibi saçma bir pskinolojideyim. Kesinlikel çok saçma biliyorum ama bazen böyle karamsarlaşıyorum.yprgunluktan mı hormonların ani düşüşünden mi bilmiyorumBen de girdim sanki,eşime anneme kızıyorum hep saçma sebeplerle, enerjim düşük bi de cok
Banada agri kesici veedi ama parol verdi gunde 2 sefer iciyorum agrilqrim hafifledi ama pskolojimen yapamaiyorum kabizmiyim onuda bilmiyorum gelmiyor yani ama denerim yapmaya calismcam sagol canimDikişlerin için doktor ağrı kesici vermedi mi bana vermişti ilk doğumda. Kesinlikle git inan bir şey olmuyor dikişlerKesinlikle git inan bir şey olmuyor dikişlere. Ben deli gibi kabız oldum o zaman bile bir şey olmadı çok beklersen sana zarar makat çatlağı filan olursun
Geçmiş olsunüzülmenin pozitif bir etkisi olmayacak ne sana ne bebeğine. O sütün nelerden etkilendiğine bende bu bebeğimde şahit oldum. En ufak bişeyde geri çekiliyor. Ama bol bol su iç çorba iç hoşaf iç. Mutlaka gelicek. Tek hedefin onu beslemek olsun. Üzülme geçicek inşallah.
Sagolun kızlar cuma günü hastaneden çıkınca inşallah yapicamElektrıklı pompayla 2 saatte bir sag ,20 ser dakka ıkı gogsu de,3 gun gelmedi benım ama sagmaktan pes etmedım, sonra geldi şükür,gercı benım sezeryandı, stres yapma sakın enınde sonunda gelcek öyle düşün, bolbol su iç,helva ye, humana steel tea ve rezene cayı iç, bol yeşillik ye
Sislik yok.ama ben gebeligimin 5. Ayindayken sismisti aynen dedigin gibi dokununca aciyodu bartolin kisti cikmisti .bi doktora gorun ihmal etmw biyudukce daha cok eziyet olur ben unursamadim ameliyatla aldikar kucukse siringayla cekiyolarmisYa benimde tam sol kenarda fındık büyüklüğünde bişey çıkmış içerden ve dokunduğumda acıyor. Ikınmaktan mı oldu acaba sende böyle bişey var mı peki.
sesi de kisildi hiriltisi goguste ya daha 4 günlüguz cok üzülüyorum ya yarin doktora görür cemHırıltı göğüste mi? Sırtta mı? Yoksa burunda mı? Burundaysa serum fizyolojik damlalar var onlar çözüyor işi. Burun deliklerini nemli tutmak gerekirmiş bu damlalarla. Bizde de döküntü gibi vardı. Göbeği düşmeden önce ılık suyla vücudunu silip düştükten sonrada banyosunu yaptırıp johnsonbaby losyon sürüyorum. Şuan 23 günlük çok şükür iyi.
Ayy esimle 2 yildir herkesten uzaktayiz ve tum ilgisi bendeydi. Bensiz odadan bile cikmayan adam simdi benle azicik ilgilenip bebege bakiyor onunla konusuyor. Bebege sut olsun diye sunu ye bunu ye diyor ve tum bunlar beni icten ice psikolojikmen asagi cekiyor. Uykusuzluk zaten mahvetti. Rabbime sukur yine de gececek bugunler de. Oyle tatmin ediyorum kendimi yoksa ciddi anlamda depresyona gircem galiba. Dun annemle memlekete geldik biraz toparlandim evde takili kalmak aylardir beni zorlamis ama hep bastirmisim megergelsin denicem bende.
evet benimde çok düşük ya. Niye böyle oldum bilmiyorum. Saatlerce oğlumla konusasın var ama biyandanda hic birşey yapasım yok. Kendimi çirkin hissediyorum. Doğumdan sonra eşimin ilgisi tabiki normal olarak bebeğe kaydı ve bu çok hoşuma gitse de sanki çirkinleştim de beni bıraktı gibi saçma bir pskinolojideyim. Kesinlikel çok saçma biliyorum ama bazen böyle karamsarlaşıyorum.yprgunluktan mı hormonların ani düşüşünden mi bilmiyorum
6 haftaymisBu gobek ne kadar sure sonra normale donuyokı,hala hamıle gıbıyım ben de
Benim 5 kilom kaldi ve gobegim cok fazla olmamasina ragmen cok sekilsiz oldum. Ince belli degil de dikdortgen bir vucut oldu6 haftaymis
Korkma dikişler etkilenmez ben dekorkuyordum ama birşey olmuyor bide Dr bana şurup yazmıştı kabızlık için çok zorlamamak gerekiyor psikolojikse zorlamadan yap ama kabız olduysan kayısı filan ye çok zorlamaNormal.dogum yapan hanimlar bisey sorcamdogum yapalim 2 gun oldu dikislerim agriyor ve büyük wc ye hala.cikamadim yada dikislerim ayrilir zorlarmiyim acirmi diye düşünmekten gelmiyorda olabilir ,siz kac gunlukken wc ye girdiniz ,girmemkle hatami.yapiyorum.korkmadan yapmalimiyim sizce ya
Hırıltılı oluyor genelde yenidoğanlarda burnuna serum fizyolojik damlatabilirsin benim oğlumda derisi kendiliğinden soyuldu Dr normal dedi bebeyağı filan sürmedim ben ama sürebilirsin zararı yok diye biliyorumBebegimde biraz hırıltı var üşüttümu bilmiyorum bide cildi kuru 4 günlük olduk bebe yagi surdunuzmu yoksa derisi kendiliginden mi döküldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?