2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bebek emiyor mu onu benimki de çok acıyor zeyyinyagi kantaron yağı da sürdüm geçmedi diğer kremleri de yıkamak gerikiyor diye sürmek istemiyorum

Benim 2 bebegimde de goguslerime iyi gelen tek sey madecassoldu. İlkinde bastan silinme gerektirmeyen kremleri kullandim ısrarla. Bagiriyordum emzirirken. Emzirme hemsiresi bunu soylemisti sonra. Bundan surup bir saat acikta birakip gogusleri sonra siliyordum. 3 gunde gecmisti. Bu dogumda direkt doktorum madecassol kullan acirsa demisti..acimaya baslayinca kullandim..2 gunde gecti bu sefer. Cok da aci cekmedim. Silme olayi zahmetli ama hemen iyilestirdi beni

Ilk 2 hafta genelde 3 saat ama sonra süre uzuyor, doktor eğer kendisi yemek için uyanıyorsa, siz uyandırmayın demişti, arada uzun uyuyabilir, sarılık vs sorunu yoksa uyumasi onuda dinlendirir anneyi de:)
Gündüzleri evet kendi uyanıyor 2 saat olunca ama Bu gece 4-5 saat uyudu benimde işime geldi aşırı uykusuzdum sonra vicdan yaptım ama şimdi içim rahatladı teşekkürler

kizlar bebisim pisik olmus ve cok huzursuz emzik vermek istemiyorum ama vermeyince de meme istiyo kac defa emzirdim resmen yoruldum sabahtan simdi emzik verdim uyudu hemen bide göbegi iltihap mi olmus sizce normalmi böyle bundan dolayimi huzursuz yarin doktor kontrolümüz var ama merak ettim siz uzun kollumu giydiriyosunuz yoksa zibinlami birakiyosunuz

Ben 6 gün önce doğum yaptım bütün kilomu verdim kızlar bir kilo kaldı şuan çok su içiyorum 4 litre vardır ama emzirince çok susuyor insan zaten veriliyor hemen diyordu herkes inanmıyodum öyleymiş

aynısını aldım bende ama atıyo hemen ya nasıl alıştırdınız ve ne zamanlar veriyorsunuz memeyi?
Kızlar yamuna latex korse aldım, tum gun takmıycaz heralde demi gunluk 8 saat falan mı takılıyo
Bende aldım sonunda bakalım kullanabilcem mi? Bu kalmış göbek moralimi bozuyor.
Eski kiyafetlerime sigabilsem bi an önce .. bugün 2 saat giyecek kıyafet aradım dolapta
kilo verdim bende aslında 2 kilo kaldı ama şekilsizleşti vücudum eski ince hali değilde bir garip oldu sanki. Veririz inş

Bir de ben yavastan lohusa depresyonu yada hüznü mü ona giriyorum sanırım. Alttan adet üstte dikiş göğüs ağrıları heryanımın süt kokması.daha bugün bıyıklarımı aldım orman olmuştu.9 kilo almıştm 2 kaldı ama vücudum bir garip yağlı gibi eski halin yok. Kötü hissediyorum ya.

Bebegimde biraz hırıltı var üşüttümu bilmiyorum bide cildi kuru 4 günlük olduk bebe yagi surdunuzmu yoksa derisi kendiliginden mi döküldü

madecassolu sürüp siliyormusun sonra hemen

Herkese çok teşekkür ederim o kadar zordu ki agri kesicisiz epiduralsiz bi dogum oldu Ama o gunu kolestaz tahlillerim yüksek çıkınca acil dogurman lazım dediler acile sevk edildim başka hastaneye ben güya cesurum doğumdan korkmuyorum neyime guveniyorsam. Neyse yedim suniyi ölüm gibi bişey ama yalvarıyorum ya ne olur sezeryana alın diye yok devlet hastanesi tek başına cekiyon sancıyı belim sanki ortadan kesiliyor neyse kısa sürede şaşırtıcı derecede 10 cm açılma oldu ebelr de ilk doğuma göre baya mukemmel olduğunu hatta 14 saat dogum sürebilir demişlerdi kısa sürede açılma tam ama bebek kafası inmiyor güç kalmadı ikinamiyorum resmen ölmek istedim o an neyse ki artık açılma olunca baya baskıyla 20 dakika da dogumhaneye alındım bebek doğdu çok güzeldi o agri bitti bi melek doğdu. Sağlıklı bir bebek kısacası dogurman dikiş vs en kolayı en zoru o sancı allah yardım etsin gerckten çok şükür bitti evimdeyim kızımla benden boyl3 güzel bişey beklmezdim

İki gundur gunde 6 saat takıyorum, bence düzgun takılırsa baya işe yarayacak gibi duruyı, gobegım çok kocaman kalcak yoksa,içinde cok rahat degılım ama psıkolojım için katlanmalıyım,

Merhaba bugun 12 gun oldu.Normal dogum yaptim .vajinamda inanilmaz bi agri var oturup kalkarken baski yapiyo asagi dusecek gibi gun icindede hep sizliyor .var mi biyle bi durum yasayan

Ben de girdim sanki,eşime anneme kızıyorum hep saçma sebeplerle, enerjim düşük bi de cok

Gözün aydın canım ne mutlu sana sağlıkla aldın bebeciğini kucağına sağlıkla büyüsün yaşı uzun olsun

Be tek kat uzun kollu giydiriyorum ama ince şeyler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…