Yemeden de olmuyor vallahi çok acıkıyorum Yemeden de olmuyor vallahi çok acıkıyorumBenimki tamamen yemenle alakalı, yemezsen kilo almaz diyor. Ama ben yiyorum, aç kalamam ben
Eski kiyafetlerime sigabilsem bi an önce .. bugün 2 saat giyecek kıyafet aradım dolaptaBenşm çok az bişey kaldı zaten 9 kilo falan almıştım doğumdan sonra tartılmadım ama emzirdikçe gidiyormuş sanırım.
Sıkıntı yapma canım yavaş yavaş veririz inşAllah kaç kilo almıştınEski kiyafetlerime sigabilsem bi an önce .. bugün 2 saat giyecek kıyafet aradım dolapta
Bebek emiyor mu onu benimki de çok acıyor zeyyinyagi kantaron yağı da sürdüm geçmedi diğer kremleri de yıkamak gerikiyor diye sürmek istemiyorum
14Sıkıntı yapma canım yavaş yavaş veririz inşAllah kaç kilo almıştın
Gündüzleri evet kendi uyanıyor 2 saat olunca ama Bu gece 4-5 saat uyudu benimde işime geldi aşırı uykusuzdum sonra vicdan yaptım ama şimdi içim rahatladı teşekkürlerIlk 2 hafta genelde 3 saat ama sonra süre uzuyor, doktor eğer kendisi yemek için uyanıyorsa, siz uyandırmayın demişti, arada uzun uyuyabilir, sarılık vs sorunu yoksa uyumasi onuda dinlendirir anneyi de:)
aynısını aldım bende ama atıyo hemen ya nasıl alıştırdınız ve ne zamanlar veriyorsunuz memeyi?Bende vermeme taraftarıydım. Ama çok araştırdım. Sizde bu konuyu araştırın. Allaha emanet. Ani beşik ölümlerinden dolayı doktorlar tavsiye ediyorlar makaleler yazılmış bu konuyla ilgili. Bebek uykudayken beyin tam uykuya geçmesin diye emzik verilmesi önerilmiş. Beyine hala uyanıksın ve emmektesin mesajı gönderilsin diye. Ben aventin emziğini aldım, biberonuda avent kullanıyorum. Onlar daha yayvan ağızlı benim meme başımda çok geniş. Yabancılık çekmedik çok şükür. Memeyi sürekli tutmuyor benim oğlan uyku arasında düşürüyor ağzından. Sizde meme başınıza ve bebeğin ağız yapısına uygun seçebilirsiniz.
Bende aldım sonunda bakalım kullanabilcem mi? Bu kalmış göbek moralimi bozuyor.Kızlar yamuna latex korse aldım, tum gun takmıycaz heralde demi gunluk 8 saat falan mı takılıyo
kilo verdim bende aslında 2 kilo kaldı ama şekilsizleşti vücudum eski ince hali değilde bir garip oldu sanki. Veririz inşEski kiyafetlerime sigabilsem bi an önce .. bugün 2 saat giyecek kıyafet aradım dolapta
madecassolu sürüp siliyormusun sonra hemenBenim 2 bebegimde de goguslerime iyi gelen tek sey madecassoldu. İlkinde bastan silinme gerektirmeyen kremleri kullandim ısrarla. Bagiriyordum emzirirken. Emzirme hemsiresi bunu soylemisti sonra. Bundan surup bir saat acikta birakip gogusleri sonra siliyordum. 3 gunde gecmisti. Bu dogumda direkt doktorum madecassol kullan acirsa demisti..acimaya baslayinca kullandim..2 gunde gecti bu sefer. Cok da aci cekmedim. Silme olayi zahmetli ama hemen iyilestirdi beni
İki gundur gunde 6 saat takıyorum, bence düzgun takılırsa baya işe yarayacak gibi duruyı, gobegım çok kocaman kalcak yoksa,içinde cok rahat degılım ama psıkolojım için katlanmalıyım,aynısını aldım bende ama atıyo hemen ya nasıl alıştırdınız ve ne zamanlar veriyorsunuz memeyi?
Bende aldım sonunda bakalım kullanabilcem mi? Bu kalmış göbek moralimi bozuyor.
kilo verdim bende aslında 2 kilo kaldı ama şekilsizleşti vücudum eski ince hali değilde bir garip oldu sanki. Veririz inş
Bu gobek ne kadar sure sonra normale donuyokı,hala hamıle gıbıyım ben deEski kiyafetlerime sigabilsem bi an önce .. bugün 2 saat giyecek kıyafet aradım dolapta
Ben de girdim sanki,eşime anneme kızıyorum hep saçma sebeplerle, enerjim düşük bi de cokBir de ben yavastan lohusa depresyonu yada hüznü mü ona giriyorum sanırım. Alttan adet üstte dikiş göğüs ağrıları heryanımın süt kokması.daha bugün bıyıklarımı aldım orman olmuştu.9 kilo almıştm 2 kaldı ama vücudum bir garip yağlı gibi eski halin yok. Kötü hissediyorum ya.
Gözün aydın canım ne mutlu sana sağlıkla aldın bebeciğini kucağınaHerkese çok teşekkür ederim o kadar zordu ki agri kesicisiz epiduralsiz bi dogum oldu Ama o gunu kolestaz tahlillerim yüksek çıkınca acil dogurman lazım dediler acile sevk edildim başka hastaneye ben güya cesurum doğumdan korkmuyorum neyime guveniyorsam. Neyse yedim suniyi ölüm gibi bişey ama yalvarıyorum ya ne olur sezeryana alın diye yok devlet hastanesi tek başına cekiyon sancıyı belim sanki ortadan kesiliyor neyse kısa sürede şaşırtıcı derecede 10 cm açılma oldu ebelr de ilk doğuma göre baya mukemmel olduğunu hatta 14 saat dogum sürebilir demişlerdi kısa sürede açılma tam ama bebek kafası inmiyor güç kalmadı ikinamiyorum resmen ölmek istedim o an neyse ki artık açılma olunca baya baskıyla 20 dakika da dogumhaneye alındım bebek doğdu çok güzeldi o agri bitti bi melek doğdu. Sağlıklı bir bebek kısacası dogurman dikiş vs en kolayı en zoru o sancı allah yardım etsin gerckten çok şükür bitti evimdeyim kızımla benden boyl3 güzel bişey beklmezdim
Amin cnmGözün aydın canım ne mutlu sana sağlıkla aldın bebeciğini kucağınasağlıkla büyüsün yaşı uzun olsun
Be tek kat uzun kollu giydiriyorum ama ince şeyler canımkizlar bebisim pisik olmus ve cok huzursuz emzik vermek istemiyorum ama vermeyince de meme istiyo kac defa emzirdim resmen yoruldum sabahtan simdi emzik verdim uyudu hemen bide göbegi iltihap mi olmus sizce normalmi böyle bundan dolayimi huzursuz yarin doktor kontrolümüz var ama merak ettim siz uzun kollumu giydiriyosunuz yoksa zibinlami birakiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?