- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
Kayisi suyu iciyorum bugun 3 gun oldu sivi seylerde icmeye devam edersem işe yarar insallah canim sagolasinBenim ilk doğum dikişliydi. 3. Gün yapmıştım tuvaletimi ama hiç yapmaya çalışmadan. Ikınmadan zorlamadan. Bende senin gibi bişey olmasından korkuyordum. Bişey olmamıştı. Bol sıvı tüket ki iyice katılaşmasın seni de yormasın.
Ben memelyn kullanıyorum Dr önermişti bende işe yaradı şükür hiç sıkıntı yaşamadım 23 gündürHanımlar göğüs ucu yarası için öneri alabilirim. Verirken korka korka veriyorum çok canım yanıyor. Lansinoh işe yaramıyor çok fenayım.
Canım senin de kanama devam ediyor mu bugün sezeryan olalı 22. gün kanama devam ediyorBen memelyn kullanıyorum Dr önermişti bende işe yaradı şükür hiç sıkıntı yaşamadım 23 gündür
Evet ya ben de kanamaya takildim 18 gun oldu adet kanamasi gibi de degil rengi afedersin ama farkli. Korktum bugun acaba bi sorun mu var diyeCanım senin de kanama devam ediyor mu bugün sezeryan olalı 22. gün kanama devam ediyor
6 ay diyorlarSezeryan sonrası spora ne zaman başlanır ki , taktım kilolarıma
Kontrole giderken hamilelik taytlarimi giyorumBenim bazı kotlarım oluyor :)) Ama yan taraflar iyice genişlemiş. Zaten müsaitti vücudum. İncekmek için daha çok vaktim var galiba.
Salı akşamüstü 5 te yaptım canımçok şükür doğum çok güzel geçti biraz ihmal sorunu yüzünden bebekler hastanede kaldı. Oğlum suyunu yutmuş doğum sırasında ki ben ayıktım hani bir terslik olmadı. Kusuyordu kahverengi renkte kat hemşiresine diyoruz yeni doğan da doktor yok sabahı bekleyin diyor. Doktor kızdı ekip var burda nasıl göndermez diye. Kızımda da hafif enfeksiyon çıktı. Solunum sorunları emme sorunları yok oğlum profesyonelce yapıor çok şükür canım büyük bir problemimiz yok ilk gece birlikte çok güzel geçti de çıkış yaparken yatışa kaldılar. Hayırlısı ile evimize getireceğiz
Insallah canım SağolasınS Saricivcivim1 canım gözün aydın moralini yüksek tut sütün gelir inşAllah yavaş yavaş
@Hayalperest07 canım seninde gözün aydın çok geçmiş olsun Zor geçmiş
Benim sanki bitiyor gibi oluyor tekrar devam ediyor bende taktım bugün biraz doktor 15-20 gün sürebilir demiştiEvet ya ben de kanamaya takildim 18 gun oldu adet kanamasi gibi de degil rengi afedersin ama farkli. Korktum bugun acaba bi sorun mu var diye
Korkma canım benim hiç bir şey olmuyor. Yağlı şehriye çorbası marul salatası ye ki rahat olsunYa
Banada agri kesici veedi ama parol verdi gunde 2 sefer iciyorum agrilqrim hafifledi ama pskolojimen yapamaiyorum kabizmiyim onuda bilmiyorum gelmiyor yani ama denerim yapmaya calismcam sagol canim
Aman diyeyim kızlar kuru bırakmayın bebeği. İlk kızımda vardı suan egzama ve kaşıntı belasıyla uğraşıyoruzBebe yagı onermıyo bazı dr lar , ben de mustelanın vucut losyonundan cok az sürdum, kuruma bizde de var ,
Yaaa canım hayırlı olsunAhh bilseydim bu normal doğum bu kadar zor ben direk sezeryan isterdim Allahım ölümden döndüm resmen sadece belden vuran sancılarla 17 saat sonrası doğum yapabildim ıkınma hissi Bi türlü gelmiyordu sancı karnıma vurmadığı için 10 santim açıklık olmasına rağmen makatıma kadar kestiler karnıma o kadar bastılar ki kemiklerim hala ağırıyor 40+5 de doğum oldu şükürler olsun son dakika sezeryana alınıyordm sağ salim alabildim kucağıma asla unutamicam Bi doğum oldu rabbim herkesin yardımcısı olsun evlatlarını bağışlasın inşallah
Gümüş göğüs kapağı ve madecassol krem kesinlikle tek geçerimHanımlar göğüs ucu yarası için öneri alabilirim. Verirken korka korka veriyorum çok canım yanıyor. Lansinoh işe yaramıyor çok fenayım.
Sanmıyorum çünkü kilosu gayet normal 2500 altı sorun oluyor geneldeSelam arkadaşlar , aranızda 2700-3000 kilo arası doğum yapan var mı? haftasında bebeğim fakat sağlık sikintisi yaşar mı merak ediyorim
Ya kıyamam sana canım benim asla öyle hissetme onları dünyaya sen getirdin ve senden iyi kimse bakıp doyuramaz kimseyi takma hehe de geç sen evlatların için en güzel annesinKızlar benim bebekler ikiz biliyorsunuz. Ben hem emzirip hem mama veriyorum ama bazen lohusa kafasından sanırım sadece anne sütü vermediğim için üzülüyorum kafama çok takıyorum. Mamaya asla karşı bir insan değilim aslında gerek varsa verilmeli ama ne bileyim yanımda kayınvalidem var bu çocuk doymadı dedikçe sanki ben evladımı doyuramıyorum eksiğim gibi hissediyorum. Bu hisler de geçici bunu da biliyorum ama birileriyle paylaşmam lazım çok bunaldım
Yarar inşallah.Kayisi suyu iciyorum bugun 3 gun oldu sivi seylerde icmeye devam edersem işe yarar insallah canim sagolasin
bende çok bastırmışım duygularımıAyy esimle 2 yildir herkesten uzaktayiz ve tum ilgisi bendeydi. Bensiz odadan bile cikmayan adam simdi benle azicik ilgilenip bebege bakiyor onunla konusuyor. Bebege sut olsun diye sunu ye bunu ye diyor ve tum bunlar beni icten ice psikolojikmen asagi cekiyor. Uykusuzluk zaten mahvetti. Rabbime sukur yine de gececek bugunler de. Oyle tatmin ediyorum kendimi yoksa ciddi anlamda depresyona gircem galiba. Dun annemle memlekete geldik biraz toparlandim evde takili kalmak aylardir beni zorlamis ama hep bastirmisim meger
kesinlikle.2-3 kilom var ama çok şekilsiz vücudum sanki 10 kilo var halaBenim 5 kilom kaldi ve gobegim cok fazla olmamasina ragmen cok sekilsiz oldum. Ince belli degil de dikdortgen bir vucut oldusu an tek dusuncem gece uykusu ,gobegi sonra dusuncem
bendeeeeeSezeryan sonrası spora ne zaman başlanır ki , taktım kilolarıma
Ya kıyamam sana canım benim asla öyle hissetme onları dünyaya sen getirdin ve senden iyi kimse bakıp doyuramaz kimseyi takma hehe de geç sen evlatların için en güzel annesin ☺❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?