2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kayisi suyu iciyorum bugun 3 gun oldu sivi seylerde icmeye devam edersem işe yarar insallah canim sagolasin

Çok şükür hepinizin sağlıklı olmasına sevindim canım inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz kuzularınla. İhmal olmasına üzüldüm canım neden bu kadar boşlamışlar anlamadım. Neyse sen üzme kendini canım boşver sağlık sorunları yok nasılsa hemencik kavuşursunuz

Kızlar benim bebekler ikiz biliyorsunuz. Ben hem emzirip hem mama veriyorum ama bazen lohusa kafasından sanırım sadece anne sütü vermediğim için üzülüyorum kafama çok takıyorum. Mamaya asla karşı bir insan değilim aslında gerek varsa verilmeli ama ne bileyim yanımda kayınvalidem var bu çocuk doymadı dedikçe sanki ben evladımı doyuramıyorum eksiğim gibi hissediyorum. Bu hisler de geçici bunu da biliyorum ama birileriyle paylaşmam lazım çok bunaldım

Ya

Banada agri kesici veedi ama parol verdi gunde 2 sefer iciyorum agrilqrim hafifledi ama pskolojimen yapamaiyorum kabizmiyim onuda bilmiyorum gelmiyor yani ama denerim yapmaya calismcam sagol canim
Korkma canım benim hiç bir şey olmuyor. Yağlı şehriye çorbası marul salatası ye ki rahat olsun

Yaaa canım hayırlı olsun Suni ile mi oldu

Ya kıyamam sana canım benim asla öyle hissetme onları dünyaya sen getirdin ve senden iyi kimse bakıp doyuramaz kimseyi takma hehe de geç sen evlatların için en güzel annesin

bende çok bastırmışım duygularımı
Benim 5 kilom kaldi ve gobegim cok fazla olmamasina ragmen cok sekilsiz oldum. Ince belli degil de dikdortgen bir vucut oldusu an tek dusuncem gece uykusu ,gobegi sonra dusuncem
kesinlikle.2-3 kilom var ama çok şekilsiz vücudum sanki 10 kilo var hala
Sezeryan sonrası spora ne zaman başlanır ki , taktım kilolarıma
bendeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…