2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ahh bilseydim bu normal doğum bu kadar zor ben direk sezeryan isterdim Allahım ölümden döndüm resmen sadece belden vuran sancılarla 17 saat sonrası doğum yapabildim ıkınma hissi Bi türlü gelmiyordu sancı karnıma vurmadığı için 10 santim açıklık olmasına rağmen makatıma kadar kestiler karnıma o kadar bastılar ki kemiklerim hala ağırıyor 40+5 de doğum oldu şükürler olsun son dakika sezeryana alınıyordm sağ salim alabildim kucağıma asla unutamicam Bi doğum oldu rabbim herkesin yardımcısı olsun evlatlarını bağışlasın inşallah

Bebegimde biraz hırıltı var üşüttümu bilmiyorum bide cildi kuru 4 günlük olduk bebe yagi surdunuzmu yoksa derisi kendiliginden mi döküldü
Cildi için ben her banyodan sonra zeytinyağı kullandım. Gün aşırı banyo yaptırıyorum zaten. Hem doğal bir şey.

Hanımlar göğüs ucu yarası için öneri alabilirim. Verirken korka korka veriyorum çok canım yanıyor. Lansinoh işe yaramıyor çok fenayım.

Benim 5 kilom kaldi ve gobegim cok fazla olmamasina ragmen cok sekilsiz oldum. Ince belli degil de dikdortgen bir vucut oldusu an tek dusuncem gece uykusu ,gobegi sonra dusuncem
Benim de geçen hafta tartildigimda 6 kilom kalmıştı ama göbek sarkık ve çatlak kalçam büyümüş benim ya bütün kilom orda diyebilirim ... inşallah gider .

Minnaklarimm canım naptın doğum yaptın mı?
Salı akşamüstü 5 te yaptım canım çok şükür doğum çok güzel geçti biraz ihmal sorunu yüzünden bebekler hastanede kaldı. Oğlum suyunu yutmuş doğum sırasında ki ben ayıktım hani bir terslik olmadı. Kusuyordu kahverengi renkte kat hemşiresine diyoruz yeni doğan da doktor yok sabahı bekleyin diyor. Doktor kızdı ekip var burda nasıl göndermez diye. Kızımda da hafif enfeksiyon çıktı. Solunum sorunları emme sorunları yok oğlum profesyonelce yapıor çok şükür canım büyük bir problemimiz yok ilk gece birlikte çok güzel geçti de çıkış yaparken yatışa kaldılar. Hayırlısı ile evimize getireceğiz

Benim de geçen hafta tartildigimda 6 kilom kalmıştı ama göbek sarkık ve çatlak kalçam büyümüş benim ya bütün kilom orda diyebilirim ... inşallah gider .
Ben kilo verecegime inaniyorum ama canim. Cunku uykusuzluk ve hareketlilik cok oluyor. Ustune sut verip kalori harciyoruz. Kendi kilomun bile altina dusebilirim diye dusunuyorum tabi sıkılasmak onemli

Sislik yok.ama ben gebeligimin 5. Ayindayken sismisti aynen dedigin gibi dokununca aciyodu bartolin kisti cikmisti .bi doktora gorun ihmal etmw biyudukce daha cok eziyet olur ben unursamadim ameliyatla aldikar kucukse siringayla cekiyolarmis
Ayyy sağol canım teşekkürler 40 gün geçince smear testine çağırmıştı zaten doktorum. Bunu da gösteririm

Korkma dikişler etkilenmez ben dekorkuyordum ama birşey olmuyor bide Dr bana şurup yazmıştı kabızlık için çok zorlamamak gerekiyor psikolojikse zorlamadan yap ama kabız olduysan kayısı filan ye çok zorlama
Kabizim galiba o yuzden de olabilir , kayısısuyu iciyorum faydasi olmazsa doktorumdan ilac isterim macbur

Selam arkadaşlar , aranızda 2700-3000 kilo arası doğum yapan var mı? haftasında bebeğim fakat sağlık sikintisi yaşar mı merak ediyorim

Canim bu dediklerini beni belden uyuşturduklari icin aci cekmeden yaşadım eger vurlmasaydim senden daha kötü durumda olabilirdim o alttan muayneler ebenin içimi zorlamaları cok aglamistim ama uyuştuktan sonra mukemmel bir dogumum oldu cok şükür

Ben kilo verecegime inaniyorum ama canim. Cunku uykusuzluk ve hareketlilik cok oluyor. Ustune sut verip kalori harciyoruz. Kendi kilomun bile altina dusebilirim diye dusunuyorum tabi sıkılasmak onemli
Insallah olur öyle yaa valla ben de yalnızım evde günde max 4 saat uyku, bebek ev yorgunluk emzirme, yemek de ara ara atıştırma seklinde . Böyle de verilmiyorsa veremem bi daha

Burası küçük ilçe olduğu için hiç öyle uyuşturma falan olmadı benim hala sezaryan olmuş gibi karnım ağrıyor bebeği bile emziremiyorm karnımın üstüne dayayamıyorum

Bizde sarılık cikti 9 larda yarin yine gidicem doktora yukselme varmi yokmu diye bakicak emziriuorum ama yetmiyomus sanirim

Benim ilk doğum dikişliydi. 3. Gün yapmıştım tuvaletimi ama hiç yapmaya çalışmadan. Ikınmadan zorlamadan. Bende senin gibi bişey olmasından korkuyordum. Bişey olmamıştı. Bol sıvı tüket ki iyice katılaşmasın seni de yormasın.

Kızlar burun tıkanıklığı için sadece serum mu damlatıyorsunuz yoksa damlattıktan sonra aspiratörle çekmek mi gerekiyor eşim sadece damla almış içinde çekmek için birşey çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…