- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Cildi için ben her banyodan sonra zeytinyağı kullandım. Gün aşırı banyo yaptırıyorum zaten. Hem doğal bir şey.Bebegimde biraz hırıltı var üşüttümu bilmiyorum bide cildi kuru 4 günlük olduk bebe yagi surdunuzmu yoksa derisi kendiliginden mi döküldü
Benim de geçen hafta tartildigimda 6 kilom kalmıştı ama göbek sarkık ve çatlakBenim 5 kilom kaldi ve gobegim cok fazla olmamasina ragmen cok sekilsiz oldum. Ince belli degil de dikdortgen bir vucut oldusu an tek dusuncem gece uykusu ,gobegi sonra dusuncem
Salı akşamüstü 5 te yaptım canımMinnaklarimm canım naptın doğum yaptın mı?
Ben kilo verecegime inaniyorum ama canim. Cunku uykusuzluk ve hareketlilik cok oluyor. Ustune sut verip kalori harciyoruz. Kendi kilomun bile altina dusebilirim diye dusunuyorum tabi sıkılasmak onemliBenim de geçen hafta tartildigimda 6 kilom kalmıştı ama göbek sarkık ve çatlakkalçam büyümüş benim ya bütün kilom orda diyebilirim ... inşallah gider .
Ayyy sağol canım teşekkürler 40 gün geçince smear testine çağırmıştı zaten doktorum. Bunu da gösteririmSislik yok.ama ben gebeligimin 5. Ayindayken sismisti aynen dedigin gibi dokununca aciyodu bartolin kisti cikmisti .bi doktora gorun ihmal etmw biyudukce daha cok eziyet olur ben unursamadim ameliyatla aldikar kucukse siringayla cekiyolarmis
Kabizim galiba o yuzden de olabilir , kayısısuyu iciyorum faydasi olmazsa doktorumdan ilac isterim macburKorkma dikişler etkilenmez ben dekorkuyordum ama birşey olmuyor bide Dr bana şurup yazmıştı kabızlık için çok zorlamamak gerekiyor psikolojikse zorlamadan yap ama kabız olduysan kayısı filan ye çok zorlama
Canim bu dediklerini beni belden uyuşturduklari icin aci cekmeden yaşadım eger vurlmasaydim senden daha kötü durumda olabilirdim o alttan muayneler ebenin içimi zorlamaları cok aglamistim ama uyuştuktan sonra mukemmel bir dogumum oldu cok şükürAhh bilseydim bu normal doğum bu kadar zor ben direk sezeryan isterdim Allahım ölümden döndüm resmen sadece belden vuran sancılarla 17 saat sonrası doğum yapabildim ıkınma hissi Bi türlü gelmiyordu sancı karnıma vurmadığı için 10 santim açıklık olmasına rağmen makatıma kadar kestiler karnıma o kadar bastılar ki kemiklerim hala ağırıyor 40+5 de doğum oldu şükürler olsun son dakika sezeryana alınıyordm sağ salim alabildim kucağıma asla unutamicam Bi doğum oldu rabbim herkesin yardımcısı olsun evlatlarını bağışlasın inşallah
Insallah olur öyle yaa valla ben de yalnızım evde günde max 4 saat uyku, bebek ev yorgunluk emzirme, yemek de ara ara atıştırma seklinde . Böyle de verilmiyorsa veremem bi dahaBen kilo verecegime inaniyorum ama canim. Cunku uykusuzluk ve hareketlilik cok oluyor. Ustune sut verip kalori harciyoruz. Kendi kilomun bile altina dusebilirim diye dusunuyorum tabi sıkılasmak onemli
Benım de basen popo fenaa, bir korse de oralar için alayım bari:))Benim de geçen hafta tartildigimda 6 kilom kalmıştı ama göbek sarkık ve çatlakkalçam büyümüş benim ya bütün kilom orda diyebilirim ... inşallah gider .
Sezeryan sonrası spora ne zaman başlanır ki , taktım kilolarımaInsallah olur öyle yaa valla ben de yalnızım evde günde max 4 saat uyku, bebek ev yorgunluk emzirme, yemek de ara ara atıştırma seklinde . Böyle de verilmiyorsa veremem bi daha
Burası küçük ilçe olduğu için hiç öyle uyuşturma falan olmadı benim hala sezaryan olmuş gibi karnım ağrıyor bebeği bile emziremiyorm karnımın üstüne dayayamıyorumCanim bu dediklerini beni belden uyuşturduklari icin aci cekmeden yaşadım eger vurlmasaydim senden daha kötü durumda olabilirdim o alttan muayneler ebenin içimi zorlamaları cok aglamistim ama uyuştuktan sonra mukemmel bir dogumum oldu cok şükür
Benim ilk doğum dikişliydi. 3. Gün yapmıştım tuvaletimi ama hiç yapmaya çalışmadan. Ikınmadan zorlamadan. Bende senin gibi bişey olmasından korkuyordum. Bişey olmamıştı. Bol sıvı tüket ki iyice katılaşmasın seni de yormasın.Normal.dogum yapan hanimlar bisey sorcamdogum yapalim 2 gun oldu dikislerim agriyor ve büyük wc ye hala.cikamadim yada dikislerim ayrilir zorlarmiyim acirmi diye düşünmekten gelmiyorda olabilir ,siz kac gunlukken wc ye girdiniz ,girmemkle hatami.yapiyorum.korkmadan yapmalimiyim sizce ya
Benim bazı kotlarım oluyor :)) Ama yan taraflar iyice genişlemiş. Zaten müsaitti vücudum. İncekmek için daha çok vaktim var galiba.Eski kiyafetlerime sigabilsem bi an önce .. bugün 2 saat giyecek kıyafet aradım dolapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?