2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben ertesi gün çıktım şimdide gün aşırı ama hala korkuyorum acicak diye şükür acımıyor aslında 8. Gün bugün baya azaldı acısı tamamen bı iyilesse rahatlucaz bence daha uzatmadan yapmalısın ktuttukca kabızlık olabilir

Zıbın. Üzerine uzun kollu üzerine belek bazan debelek +battaniye hasta olacak diye korkarım

Ben 6 gün önce doğum yaptım bütün kilomu verdim kızlar bir kilo kaldı şuan çok su içiyorum 4 litre vardır ama emzirince çok susuyor insan zaten veriliyor hemen diyordu herkes inanmıyodum öyleymiş
Kilo takmıyorum bende 20 kilo aldım 11 ini vermişim şükür . 9 kilo var ama bı kaç aya çoğunu veririm inşallah bebek emdikçe gidiyor çünkü diğerlerinde 25 er kilo aldım 3 er kilo falan kaldı

Merhaba bugun 12 gun oldu.Normal dogum yaptim .vajinamda inanilmaz bi agri var oturup kalkarken baski yapiyo asagi dusecek gibi gun icindede hep sizliyor .var mi biyle bi durum yasayan
Geçen gün korseyi akşama kadar taktım o gün benimde resmn aşağıdan çıkacak sandım sonra geçti

Slm Kızlar hepiniz iyisiniz inşallah benimde çok agrım var bugün ebe baktı muayene etti resmen alttan ve içinden sargı bezi çıkardı ama ben bilmiyordum ki bilerek mi koymuşlardır acaba çok acıdı
Unutmuş olmasınlar cnm enteresan bi durum normal mi sezeryan mı olmuştun

S Saricivcivim1 canım gözün aydın moralini yüksek tut sütün gelir inşAllah yavaş yavaş
Hayalperest07 canım seninde gözün aydın çok geçmiş olsun Zor geçmiş
Teşekkür ederim canım evet çok zor geçti ama bebeğim iyi hamd olsun süt sıkıntımız var göğüs ucu sıfır mama bile düzgün içmiyor sarılık olmasından korkuyorum

Ben doğduğundan beri pişik önleyici kullanıyorum, senin şuan pişik kremi kullanman gerekir bebek bezinide degistirebilirsin

Teşekkür ederim canım evet çok zor geçti ama bebeğim iyi hamd olsun süt sıkıntımız var göğüs ucu sıfır mama bile düzgün içmiyor sarılık olmasından korkuyorum
Hiç korkma canım benimde hiç yoktu göğsümün ucu hala daha küçük yanı ama silikon uçlardan aldık bir süre öyle emdi yavaş yavaş çıktı uç sende dene istersen

Kızlar bebegim için dua istiyorum daha doyamadan kuzuma enfeksiyon sebebiyle yatisimiz yapıldı hastaneye yavruma sutum de yok hiç gelmiyor öyle ekmek icin cirpininirken hiç sutum gelmiyor çok zor onu o halde görmek doğduğu kilodan kilo kaybetmiş hastanede yatiyoruz.

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim acil şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…