2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim icin alttan muayene olayı bir fobi sezeryandan sonra bile kan bosaltmak kanama kontrolu icin tek parmagini sokuyo kiz ona bile nasil kasiliyorum uzun sure sakinlestiriyolar direk sezeryana evet deme nedenlerimden biridir

Hiç korkma canım benimde hiç yoktu göğsümün ucu hala daha küçük yanı ama silikon uçlardan aldık bir süre öyle emdi yavaş yavaş çıktı uç sende dene istersen
Bende onunla deniyorum allahtan o var ya pompa kullanıyor musun peki canım başlarda sağdın mı hiç göğüs pompası

Humana içiyor musun canim ben bı kez içmedim henem azaldı tekrar devam ettim çok arttırıyor sütü bı kaç kez de rezene iç . Rabbim şifa verir inşallah üzülme sütun hiç gelmez yoksa

Kızlar bebekleri kaç saatte emziriyorsunuz bana da bilgi verinve ne kadar veriyorsunuz benim sutumhiç yok pompayla az geldi daha da yok

Canım benim kızımda enfeksiyondan yatıyor. Korkma ya eve getirip fark edip geç kalsaydık. Benim bebeğim 24 saat geçmeden fark edilip yatışı yapıldı. Ve biz tam bebeklerimizi alıp çıkış yapma aşamasında fark edildi. Eve getirsem mahvolmuştu yavrum. Üstüne sarılık ve belki daha kötüsü Allah korusun iki gündür süt götürüyorum. 5 gün ilaç verilip tekrar tahlil yapılacak. Sonra değer normale düşmüşse serum kesilip kendi kendine beslenmesi yapılacak kilo aldığı gibi bize verilecek. 6 7 gün kadar sürüyormuş.

Allah sifa versin canim biz de enfeksiyondan yattik. Hic cikmicaz saniyordum sukur gecti. Darisi size olsun amin

Kizlar bugun 19 gun oldu dogum yapali ama bende asiri halsizlik bitkinlik var. Beslenmeme de dikkat etmeye calisiyorum ama gece uykusuz kaliyorum diye mi boyleyim bilmiyorum. Elim kolum kalkmiyor hareketlerim cok yavas ve agir. Sizlerde de boyle bir sey var mi?

Bende onunla deniyorum allahtan o var ya pompa kullanıyor musun peki canım başlarda sağdın mı hiç göğüs pompası
İlk zamanlar çok süt birikiyordu şişiyordu göğüsler manuel pompa ile sağıyordum canım yavaş yavaş düzene girer merak etme benşm şimdi yara oluyo gibi çok acıyor emzirirken napıcam bilmiyorum canım gidiyor resmen

Krem kullanmıyor musun oda mı işe yaramıyor bana pompa kullanma zarar verirsin diyorlar bende anlamadım gitti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…