2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İnşallah sütüm de gelirse ona yetecek kadar artık iyice stres oldum. Sıkıntı bastıkça uyuyamıyorum
Tamam teşekkür ederim

Sorma canim herkes maslalah cok iyi biliyor herseyi
Yalnız başına bırakmamaya calısıyolar beni de,sebebını sordugumda lohusasın sen Allah korusun dıyolarbilemedım

Evet canım senin işin daha zor Allah hepimize kolaylıklar versin inşAllah benşm gece uyusa biraz sabah huysuzlanıyor gazdan uyutuyorum sürekli uyanıyor
Canim kusura bakma ogrenemedim bi turlu gaz damlasinin ismini. Aguline diye bir ilacmis. Deneyip sonuclari yazarim daha bugun geldi cunku

Slm Kızlar bebeklerinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz bide kaç saatte bir doyuruyorsunuz üç saatmi iki saatmi hastanede bana 3 saatte bir dediler ama bana çok geliyo bide bebeğim uyudumu 5 saat kalkmiyo nerdeyse

Canim kusura bakma ogrenemedim bi turlu gaz damlasinin ismini. Aguline diye bir ilacmis. Deneyip sonuclari yazarim daha bugun geldi cunku
Olsun canım önemli değil Bize de Doktor bundan demişti ama Eczanede yoktu bizde Sab simplex diye bir ilaç aldık kullanıyoruz idare eder işte benim bebeğim ishal gibi sesli yapıyor Anlamadım gitti bu ilaçtan mı acaba

Slm Kızlar bebeklerinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz bide kaç saatte bir doyuruyorsunuz üç saatmi iki saatmi hastanede bana 3 saatte bir dediler ama bana çok geliyo bide bebeğim uyudumu 5 saat kalkmiyo nerdeyse
Birkaç gün önceye kadar diliyle itiyordu meme ucunu doyduğunu o şekil anlıyordum ama şimdi hep emmek istiyor Sürekli de kusuyor emdikten sonra bir de Acıkınca uyanıyor 2 saatte bir falan ama ilk zamanlar ben uyandırıyor dum emzirmek için

Kaç gün oldu canım sen doğum yapalı dikkat et sarılık olmasın sarılık olan bebek çok uyur .5 saat çok fazla çünkü . Benim ki nerdeyse saatbasi emiyor eğer uyanmiyorsa 3 saat sonra en geç uyandırıp emziriyorum uyanıkken nerdeyse devamlı emiyor

Bebeğimin sarılık değeri 18 çıktı yatırdılar bugün eli boş döndüm oysaki emmeye başlamıştı
Düşer hemen inşallah geçen hafta 16 la bizde yattık 24 saatte 7 ye düştü bugün tekrar kontrole götürdük hala sarı yüzü ve boyun kısmı Dr zamanla onu da atar dedi tahlil yapıp canını yakmiyalim dedi 11 gunluk bugün 10 günden sonra tehlikeli olmuyor daha da yükselmeden farketmen iyi olmuş . Benim odada yanımda kuvezde yattı bende emzirip geri koydum ışığa hemen ara da mama da takviye verdim çıkarmadan hemen düşer inşallah senin bebisinde

Iyimi yapıyorum bilmiyorum ama mamadan iyidir herhalde

Bende oyke düşünüyorum hatta üzülmekten sütüm azalmis sabah ac kalmasin mama vereyim dedim almadi istemiyo mama karni doysun da düşünmüyorum artik emzirme mi sagma mi doyuramayinca cok daha kotuymus

Hep bu sokağa çıkma yasağı yüzünden kaldı kontorlü yoksa bu kadar yükselmezdi

Sen üzülme canım hayırlısı olsun her şey sarılık gibi kolay olsa keşke en kısa şurede kavuşursunuz inşallah . Sütünü sagmaya devam et bebeğe lazım onlar uzulursen olan sütun de cekilir
Teşekkür ederim canım elimde değil geldim elbiselerini beşiğini görünce durduramadım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…