2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ah kızlar minikler anne karnından Cikmayla hastaneden çıkamaz oldu hangisi iyi bilemedim ana rahminde mi burada mi nasıl bişey bu annelik hep yürek çarpıntısı mi bakmaya doyamamak mi masumiyet her şey bu bebeklerde insan gerçekten mucizelere inanıyor baktıkça 5. Günümüz hastanede sqarilik normal sınırda antibiyotige cvp vermiş ama 3 gün daha burdayız antibiyotik bitene kadar.küçücük elinde damar yolu her gün defalarca topugundan kan alma ah çocuğum ne zor seni o halde görmek her şeyden şüphe etmek anne olunca anlarsin dediler anladım

Trendyoldan aldik canim yorumlar cok olumluydu. Haber veririm sana da

Ay 2 gundur biz de ayniyiz. Birakmiyor memeyi ama sonra da kusup duruyor. Kustugu icin de tam uyuyamiyor derin uykusu hic yok. Turlu turlu huylar ediniyorlar

neden her emZirme sonrası sağıyorsun? Ben sabah akşam dolu hissediyorum 2 kere sağıyorum.
Pişik se hametan ve ya fito krem geçirir anca sudocrem de duydum ama kullanmadim
sudocrrm süper birşey doktor tavsiye etti bana
Slm Kızlar bebeklerinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz bide kaç saatte bir doyuruyorsunuz üç saatmi iki saatmi hastanede bana 3 saatte bir dediler ama bana çok geliyo bide bebeğim uyudumu 5 saat kalkmiyo nerdeyse
3 saatte max emzir dedi ama 1.5 satte bir kesin uyanıyor. O kadar uyumasına izin verme ben hep uyandırdım

Kızlar selam,sezeryan uzerınden 20 gun gecti, dogumdanberi bende nerdeyse hep gazvar, yedıgımiçtiğim seylere de dıkkat edıyorum , bu gaz amelıyat etkısımıkı hala yedıklerımmıki,sızdebu durumu yasayan var mı ki , bebegıme de gecıyodur demi bende varsa,son gunlerde ozellıkle cok huzursuz, acı cekıo gıbı gazdan

Yenidogan bebekleriniziçin nelerkullanıyorsu yz? Biz 3 damla d vitamını ve bir caykasıgı polivit diye bir şurup. Kendiz için birşey kullanıyor musunuz vitamın vs , sormadım hiç dr a , bitek kan ilacıkullanıyorum gnofen diyegu dr bitaneokdr.

Meme uclarım ozellıkleilk tutusta cok acıyor,tuttugu an biraz rahatlıyorum,lansınohve goguskalkanı artıkişe yaramıyor sanki.. bir arkadas memelyn krem onermiş,onu dr umasorana kadar zeytinyagı sürmeyı ve memeler foragezmeyı denedim evde biraz azaldı gibi.. buaradaben gogus ucukreminş kadın dogumcuma mı sorcam,cocuk doktorumamı

M Manolya15 canım korse işini naptın. Ben yamuna aldım ama içine giremiyorum :) sen sığabikdinmi
Canım ben hem owli korse aldım hem de yamunakorsealdım, yamunaya cok zorlayarak girdım ama pek te nefes alamadım,şimdilik owliyi takıyorum, owlicok kullanıslı rahat takılıp cıkıyo cok pratık ama yamuna cokcok etkılı bence , ıkı gun zorla taktımgunde 6 sarsaat ve zor takmıstım ya dahakolay takar hale geldim ıkı gunde bıle farkettirdi bence .ama sanırım ılk bır ay owlite devam sonra yamuna . Yamuna durusubile düzeltıyo ya,kamburumu cıkarıyorum ben emzırırken fln,o engellıo, askılı olanı aldım ben .

Cok geçmiş olsun, Allah sifa versin Benim kızımda arada kusuyor, 3 kere derken 1 gün içinde mi olacak. Benim bebis şimdiye kadar 4-5 kere kusmustur 17 günlük ama bu son günlerde oldu çoğunluğu

Ay 2 gundur biz de ayniyiz. Birakmiyor memeyi ama sonra da kusup duruyor. Kustugu icin de tam uyuyamiyor derin uykusu hic yok. Turlu turlu huylar ediniyorlar
Aynen canım hem gaz için uyanıyor hemde kusmak için gözlerini açıyor aniden kendini sıkıyor elimden bieşy gelmiyor o halde görünce kötü oluyorum herkes 40 tan sonra rahatlar diyor ama

Canım geçmiş olsun İnşAllah atlatacak bizim 15 günlükken değer 11 di daha gitmedim ama hafif sarılık var gözlerde falan şuan 26 günlüğüz geçer diye bekliyorum

Benim bebeğimi de bugün yatırdılar sarılıktan neden seninki o kadar fazla kalacak ki beni yanına bile almadılar elim boş içeri eve girdim yer yerde eşyaları vardı yüreğim parçalandı Allahım herkesin evladını korusun inşallah aklım yüreğim hepsi hastanede kaldı

Yemeklerine bol bol kimyon dök ye rezene iç anasonlu olanlari var gaz için çok faydalı

Enfeksiyonu var antibiyotik veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…