- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Trendyoldan aldik canim yorumlar cok olumluydu. Haber veririm sana daOlsun canım önemli değil Bize de Doktor bundan demişti ama Eczanede yoktu bizde Sab simplex diye bir ilaç aldık kullanıyoruz idare eder işte benim bebeğim ishal gibi sesli yapıyor Anlamadım gitti bu ilaçtan mı acaba
Ay 2 gundur biz de ayniyiz. Birakmiyor memeyi ama sonra da kusup duruyor. Kustugu icin de tam uyuyamiyor derin uykusu hic yok. Turlu turlu huylar ediniyorlarBirkaç gün önceye kadar diliyle itiyordu meme ucunu doyduğunu o şekil anlıyordum ama şimdi hep emmek istiyor Sürekli de kusuyor emdikten sonra bir de Acıkınca uyanıyor 2 saatte bir falan ama ilk zamanlar ben uyandırıyor dum emzirmek için
Canim biz de kaldik ve kiyafetlerini pusetini bos sekilde bana verdiklerinde dunyam basima yikilmisti. Hic cikmayacagiz sandim ama gecti hepsi sukur.Bebeğimin sarılık değeri 18 çıktı yatırdılar bugün eli boş döndüm oysaki emmeye başlamıştı
Kaç gün kalır sence bu değerleCanim biz de kaldik ve kiyafetlerini pusetini bos sekilde bana verdiklerinde dunyam basima yikilmisti. Hic cikmayacagiz sandim ama gecti hepsi sukur.
neden her emZirme sonrası sağıyorsun? Ben sabah akşam dolu hissediyorum 2 kere sağıyorum.Canın yanmasa bile çok yorucu oluyor ya ben her emzirme sonrası sağıyorum göğüs uçlarım çok hassaslaştı acıyor artık önceden acımıyordusenin kuzu etmiyorsa bol bol emzir sağıma gerek kalmasın inşallah
sudocrrm süper birşey doktor tavsiye etti banaPişik se hametan ve ya fito krem geçirir anca sudocrem de duydum ama kullanmadim
3 saatte max emzir dedi ama 1.5 satte bir kesin uyanıyor. O kadar uyumasına izin verme ben hep uyandırdımSlm Kızlar bebeklerinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz bide kaç saatte bir doyuruyorsunuz üç saatmi iki saatmi hastanede bana 3 saatte bir dediler ama bana çok geliyo bide bebeğim uyudumu 5 saat kalkmiyo nerdeyse
Canım ben hem owli korse aldım hem de yamunakorsealdım, yamunaya cok zorlayarak girdım ama pek te nefes alamadım,şimdilik owliyi takıyorum, owlicok kullanıslı rahat takılıp cıkıyo cok pratık ama yamuna cokcok etkılı bence , ıkı gun zorla taktımgunde 6 sarsaat ve zor takmıstım ya dahakolay takar hale geldim ıkı gunde bıle farkettirdi bence .ama sanırım ılk bır ay owlite devam sonra yamuna . Yamuna durusubile düzeltıyo ya,kamburumu cıkarıyorum ben emzırırken fln,o engellıo, askılı olanı aldım ben .
Kusuntusu nasıl canım? Renk kıvam olarak. Yeni doğduğu zaman her yedikten sonra kusması beklenen durum değil. Üç ten fazla olmamalı dedi doktor. Ama seninki ay olacak sanırım onda durum normal mi bilmiyorum. Şunun için sordum benim bebeklerim kusma nedeniyle kuvöz de. 23 Haziran da doğum yaptım. Oğlum kahverengi kusuyordu doğumda suyunu yutmuş. Kızımda her emişten sonra peynir gibi geri veriyordu enfeksiyon çıktı. Yeni doğan hemşiresi geldi üçten fazla mı kustu dedi her alışında dediğime yukarı çıkardılar. Kan tahlili alıp enfeksiyon çıkınca yatış yapıldı. Hasteneden tam çıkacakken yatış yapıldı
Aynen canım hem gaz için uyanıyor hemde kusmak için gözlerini açıyor aniden kendini sıkıyor elimden bieşy gelmiyor o halde görünce kötü oluyorum herkes 40 tan sonra rahatlar diyor amaAy 2 gundur biz de ayniyiz. Birakmiyor memeyi ama sonra da kusup duruyor. Kustugu icin de tam uyuyamiyor derin uykusu hic yok. Turlu turlu huylar ediniyorlar
Canım işe yarıyor mu gerçekten o damla yazdırmadan da eczaneden alınıyor mu
Bende eczaneden aldım herşeyi içiyorum deniyorum artık yarıyor mu bilmiyorum gerçi yaramamış ki bebeğim sarılık olduBenim sise bitmek üzere bence ise yarıyor, ben internetten aldım.
Benim bebeğimi de bugün yatırdılar sarılıktan neden seninki o kadar fazla kalacak ki beni yanına bile almadılar elim boş içeri eve girdim yer yerde eşyaları vardı yüreğim parçalandı Allahım herkesin evladını korusun inşallah aklım yüreğim hepsi hastanede kaldıAh kızlar minikler anne karnından Cikmayla hastaneden çıkamaz oldu hangisi iyi bilemedim ana rahminde mi burada mi nasıl bişey bu annelik hep yürek çarpıntısı mi bakmaya doyamamak mi masumiyet her şey bu bebeklerde insan gerçekten mucizelere inanıyor baktıkça 5. Günümüz hastanede sqarilik normal sınırda antibiyotige cvp vermiş ama 3 gün daha burdayız antibiyotik bitene kadar.küçücük elinde damar yolu her gün defalarca topugundan kan alma ah çocuğum ne zor seni o halde görmek her şeyden şüphe etmek anne olunca anlarsin dediler anladım
Yemeklerine bol bol kimyon dök ye rezene iç anasonlu olanlari var gaz için çok faydalıKızlar selam,sezeryan uzerınden 20 gun gecti, dogumdanberi bende nerdeyse hep gazvar, yedıgımiçtiğim seylere de dıkkat edıyorum , bu gaz amelıyat etkısımıkı hala yedıklerımmıki,sızdebu durumu yasayan var mı ki , bebegıme de gecıyodur demi bende varsa,son gunlerde ozellıkle cok huzursuz, acı cekıo gıbı gazdan
Enfeksiyonu var antibiyotik veriyorlarBenim bebeğimi de bugün yatırdılar sarılıktan neden seninki o kadar fazla kalacak ki beni yanına bile almadılar elim boş içeri eve girdim yer yerde eşyaları vardı yüreğim parçalandı Allahım herkesin evladını korusun inşallah aklım yüreğim hepsi hastanede kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?