Kızlar ben yarın suni sancı alacaktım ya bir saat önce ani bir kararla başka bir doktora gittim. Nöbetçi kadın doğumcuya.. Yine aynı kilo çıktı bebek. 38+2deyim 3700 kilo. Kafası 10 cmi geçmemiş ama göbüşü iri biraz... 40 hafta olursa 4 kiloyu geçer ama sen ikinci doğumunu yapacaksın, 4 kiloyu doğurursun dedi bu doktor... Ben beklemeni tavsiye ederim, doğal olandan yanayım dedi. Bir hafta daha beklicem, belki haftaiçi sancım gelir.
Perşembeden bugüne yine aynı hatta gram eksik bile çıkto kilosu. Ultrason farklı tabi. Ben herşeyi yiyorum ya yemeye dayanamıyorum. Benim zaafım yemek yemek
Perşembeden bugüne yine aynı hatta gram eksik bile çıkto kilosu. Ultrason farklı tabi. Ben herşeyi yiyorum ya yemeye dayanamıyorum. Benim zaafım yemek yemek
hadi ya ayy benim ki de almamış olsa keşkeee böyle güzel bir köfte menüyle ödüllendireceğim kendimi nımnımnım fazla oynamaz ya 100 150 geçe ancak heralde
hadi ya ayy benim ki de almamış olsa keşkeee böyle güzel bir köfte menüyle ödüllendireceğim kendimi nımnımnım fazla oynamaz ya 100 150 geçe ancak heralde
Kizlar lohusalık yaşayan varmi beni cok korkuttular ya başının üstüne bıçak yok demir birseu yok bebeğinde koy basinin üstüne sen kırkıklisin bilmem ne adım basi dua et korkmaman lazim ayy valla lohusa olmasam bile dediklerinde daha cok tedirgin oluyorum
Kalabalık ortam ne kadar az olsa kendince akıl veren o kadar az olur Ayy Bi rahat bıraksınlar da herkes kendisine göre tecrübe kazansın ya boşver sen milleti canım he tamam de geç gitsin
Arkadaşlar merhaba ben temmuz annesi olacakken 24 Haziran da geldi bebeğim ve Haziran annesi oldum size bir sorum olacak bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz hava sıcak malum ilk bebeğim Şubat'ta doğmuştu bunu ayarlayamıyorum çok giydiriyorum galiba
Bende korkudan çok giydiriyorm bulunduğun şehre bide evin sıcaklığına göre ayarla canım ben Bi iç zıbın bide tulum giydiriyorm soğuk sıcağa göre üstünü örtüyorm
Kalabalık ortam ne kadar az olsa kendince akıl veren o kadar az olur Ayy Bi rahat bıraksınlar da herkes kendisine göre tecrübe kazansın ya boşver sen milleti canım he tamam de geç gitsin
3700 benimki de. Bende de bi sancı çıktı sadece. Ben vazgeçtim suni sancıdan. Bir hafta daha beklicem. Belki bu hafta gelir. Sende mukuslu akıntı geliyor mu