2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hadi ya inşallah benim ki de almamıştır ya yedin mi peki nasıl beslendin İnan 6 dan sonra 1 porsiyon meyve dışında lokma yemiyorum açlıktan kurudum

Hadi ya inşallah benim ki de almamıştır ya yedin mi peki nasıl beslendin İnan 6 dan sonra 1 porsiyon meyve dışında lokma yemiyorum açlıktan kurudum
Perşembeden bugüne yine aynı hatta gram eksik bile çıkto kilosu. Ultrason farklı tabi. Ben herşeyi yiyorum ya yemeye dayanamıyorum. Benim zaafım yemek yemek

Perşembeden bugüne yine aynı hatta gram eksik bile çıkto kilosu. Ultrason farklı tabi. Ben herşeyi yiyorum ya yemeye dayanamıyorum. Benim zaafım yemek yemek
hadi ya ayy benim ki de almamış olsa keşkeee böyle güzel bir köfte menüyle ödüllendireceğim kendimi nımnımnım fazla oynamaz ya 100 150 geçe ancak heralde

Kalabalık ortam ne kadar az olsa kendince akıl veren o kadar az olur Ayy Bi rahat bıraksınlar da herkes kendisine göre tecrübe kazansın ya boşver sen milleti canım he tamam de geç gitsin

Bende korkudan çok giydiriyorm bulunduğun şehre bide evin sıcaklığına göre ayarla canım ben Bi iç zıbın bide tulum giydiriyorm soğuk sıcağa göre üstünü örtüyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…