2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hiç korkma canım, olumlu düşünürsen hemen doğar Allahın izniyle. Yatma, hep aktif ol. Dolaş odada koridorda. Sancı gelince çömel. Hayırlısıyla birkaç saat içinde güzel haberini alırız inşallah Son olarak ultrasonda kilosuna bakıldı ise kaç olduğunu bana yazarsam sevinirim. Bakalım aynı mı doğacak

Anneler merhaba 2 gün snr spinal sezeryan olucam ve cok korkuyorum, genel anestezi demislerdi simdi koronodan dolayi olmaz diyolar. 1. Belden igneden coookk korkuyorum
2. Ameliyathane kan makas yani o kanli aletler ve kuzumun o ilk anı bi sıkıntı olursa
3. Pskolojik olarak korkudan sonrasi sıkıntı yaşarsam
4. Birde bazi kisiler dogumdan snr 2-3 kere 1 saat arayla hemsireler gelip karnina bastiriyor diyorlar ondan cok korkuyorum hem de sezeryan dikişleri varken nasil bastırıyorlar dikişlere zararli degil mi ?

Ben spınel sezeryan oldum, igne cok acıtmıgor korkma ,hatta benim oksapardan bile az acudı ,hatta bitti mi bu kadarcıkmı dedim, korkulcak bişey yok,kendini rahat bırak yeterki, sen ne kan gorceksın ne makas onune perde gercekler,sadece bebegın aglama sesını duyup sonra yuzunu gorceksın harıkaa bi duygu, ben ozelde yaptım, kımse karnıma bişey bastırmadı ,devletı bılmıyorum canı

Yalnız başına bırakmamaya calısıyolar beni de,sebebını sordugumda lohusasın sen Allah korusun dıyolarbilemedım
Bende bilemedim valla ay aklima getirmemeye çalışıyorum bide su sıralar herseyi takar hale geldim evimin temizlenmesi lazim sezeryanliyim diye süpürge de tutamıyorum sanki evim bana göre 1 aydir temizlenmiuor okadar pis geliyor gözüme; (

Teşekkür ederim tabikide inşallah herşey iyi gider haberdar ederim

Bende belden uyusturmali oldum ve cok rahat gecti hatta agladim girmeden önce beni uyutun uyutun diye korkmustum biraz ama hersey kafada bitiyormus gercekten Anlamadığım neden koronadan dolayi genel anestezi yapilmiyor

Ayy bende inanmiyorum öyle seylere ama soylerken daha cok korkutuyolar insanı

Cevabın için cook tesekkur ederim❤ inan biraz icim rahatladı, ah ztn yillardir bekleyip ugrastigim kuzumu bi sag salim görsem ❤dedigin de haklısın biraz rahat biraz güçlü durmam lazim kaldi 1,5 günüm

Bende belden uyusturmali oldum ve cok rahat gecti hatta agladim girmeden önce beni uyutun uyutun diye korkmustum biraz ama hersey kafada bitiyormus gercekten Anlamadığım neden koronadan dolayi genel anestezi yapilmiyor
Bagisiklik sistemi zayifliyormus genel anestezide baya bir anlatti amestesi dr.u ama ben korkudan tam dinleyemedim

Cevabın için cook tesekkur ederim❤ inan biraz icim rahatladı, ah ztn yillardir bekleyip ugrastigim kuzumu bi sag salim görsem ❤dedigin de haklısın biraz rahat biraz güçlü durmam lazim kaldi 1,5 günüm
Canim hic korkma ben aglamistim genel anestezi diye ama iyikide olmamis hic hissetmiuosun zaten bide genel anestezide hemen toparlanamiuosun ben ilk gun kalktim yürüdüm uyusturduklari icin doğumdan sonra da hissetmiyosun agri bide doğumda bebisin aglamasini duyuyosun yanina getiriuolar falan bambaska bi duygu sen sadece bebisine odaklan dünyanın en güzel çektiğin herseye deger

Valla bana cesaret verdiniz kızlar cook sagolun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…