Hiç korkma canım, olumlu düşünürsen hemen doğar Allahın izniyle. Yatma, hep aktif ol. Dolaş odada koridorda. Sancı gelince çömel. Hayırlısıyla birkaç saat içinde güzel haberini alırız inşallah
Canım nasıl bi şişlik benimde kabarık gibiSezeryan dikişim şişti başına gelen var mı
Canım geçmiş olsun İnşAllah atlatacak bizim 15 günlükken değer 11 di daha gitmedim ama hafif sarılık var gözlerde falan şuan 26 günlüğüz geçer diye bekliyorum
Çok sağol canım inşallah bizimki de düşer baya gözler sararmıştı bebeğiminHayalperest07 seni etiketleme yı unutmuşum canım
Ilk gun 15 diger gun 10 a dusmustu bizim. Bizde enfeksiyon vardi diye 1 hafta kaldik ama sariliktan gelenler 1 veya 2 gunde ciktilarKaç gün kalır sence bu değerle
Ben spınel sezeryan oldum, igne cok acıtmıgor korkma ,hatta benim oksapardan bile az acudı ,hatta bitti mi bu kadarcıkmı dedim, korkulcak bişey yok,kendini rahat bırak yeterki, sen ne kan gorceksın ne makas onune perde gercekler,sadece bebegın aglama sesını duyup sonra yuzunu gorceksın harıkaa bi duygu,Anneler merhaba 2 gün snr spinal sezeryan olucam ve cok korkuyorum, genel anestezi demislerdi simdi koronodan dolayi olmaz diyolar. 1. Belden igneden coookk korkuyorum
2. Ameliyathane kan makas yani o kanli aletler ve kuzumun o ilk anı bi sıkıntı olursa
3. Pskolojik olarak korkudan sonrasi sıkıntı yaşarsa
4. Birde bazi kisiler dogumdan snr 2-3 kere 1 saat arayla hemsireler gelip karnina bastiriyor diyorlar ondan cok korkuyorum hem de sezeryan dikişleri varken nasil bastırıyorlar dikişlere zararli degil mi ?
Rabbim şifa versin tez vakitte kavuşuruz hepimiz inşallahEnfeksiyonu var antibiyotik veriyorlar
Bende bilemedim valla ay aklima getirmemeye çalışıyorum bide su sıralar herseyi takar hale geldim evimin temizlenmesi lazim sezeryanliyim diye süpürge de tutamıyorum sanki evim bana göre 1 aydir temizlenmiuor okadar pis geliyor gözüme; (Yalnız başına bırakmamaya calısıyolar beni de,sebebını sordugumda lohusasın sen Allah korusun dıyolarbilemedım
Teşekkür ederimHiç korkma canım, olumlu düşünürsen hemen doğar Allahın izniyle. Yatma, hep aktif ol. Dolaş odada koridorda. Sancı gelince çömel. Hayırlısıyla birkaç saat içinde güzel haberini alırız inşallahSon olarak ultrasonda kilosuna bakıldı ise kaç olduğunu bana yazarsam sevinirim. Bakalım aynı mı doğacak
Bende belden uyusturmali oldum ve cok rahat gecti hatta agladim girmeden önce beni uyutun uyutun diye korkmustum biraz ama hersey kafada bitiyormus gercektenBen spınel sezeryan oldum, igne cok acıtmıgor korkma ,hatta benim oksapardan bile az acudı ,hatta bitti mi bu kadarcıkmı dedim, korkulcak bişey yok,kendini rahat bırak yeterki, sen ne kan gorceksın ne makas onune perde gercekler,sadece bebegın aglama sesını duyup sonra yuzunu gorceksın harıkaa bi duygu,ben ozelde yaptım, kımse karnıma bişey bastırmadı ,devletı bılmıyorum canı
Ayy bende inanmiyorum öyle seylere ama soylerken daha cok korkutuyolar insanıAnnemde kendi yastığına ve bebeğin yastığına çengelli iğne tak dedi durdu taktım sonunda çok inanmam böyle şeye ama lohusayken daha çok korkuturlar beni rüyamda falan o yüzden tedirgin oldum taktım bende
Cevabın için cook tesekkur ederim❤ inan biraz icim rahatladı, ah ztn yillardir bekleyip ugrastigim kuzumu bi sag salim görsem ❤dedigin de haklısın biraz rahat biraz güçlü durmam lazim kaldi 1,5 günümBen spınel sezeryan oldum, igne cok acıtmıgor korkma ,hatta benim oksapardan bile az acudı ,hatta bitti mi bu kadarcıkmı dedim, korkulcak bişey yok,kendini rahat bırak yeterki, sen ne kan gorceksın ne makas onune perde gercekler,sadece bebegın aglama sesını duyup sonra yuzunu gorceksın harıkaa bi duygu,ben ozelde yaptım, kımse karnıma bişey bastırmadı ,devletı bılmıyorum canı
Bagisiklik sistemi zayifliyormus genel anestezide baya bir anlatti amestesi dr.u ama ben korkudan tam dinleyemedimBende belden uyusturmali oldum ve cok rahat gecti hatta agladim girmeden önce beni uyutun uyutun diye korkmustum biraz ama hersey kafada bitiyormus gercektenAnlamadığım neden koronadan dolayi genel anestezi yapilmiyor
Canim hic korkma ben aglamistim genel anestezi diye ama iyikide olmamis hic hissetmiuosun zaten bide genel anestezide hemen toparlanamiuosun ben ilk gun kalktim yürüdüm uyusturduklari icin doğumdan sonra da hissetmiyosun agri bide doğumda bebisin aglamasini duyuyosun yanina getiriuolar falan bambaska bi duygu sen sadece bebisine odaklan dünyanın en güzel çektiğin herseye degerCevabın için cook tesekkur ederim❤ inan biraz icim rahatladı, ah ztn yillardir bekleyip ugrastigim kuzumu bi sag salim görsem ❤dedigin de haklısın biraz rahat biraz güçlü durmam lazim kaldi 1,5 günüm
Anladim.canim bana hic bu farki anlatmamışlardıBagisiklik sistemi zayifliyormus genel anestezide baya bir anlatti amestesi dr.u ama ben korkudan tam dinleyemedim
Valla bana cesaret verdiniz kızlar cook sagolun ❤Canim hic korkma ben aglamistim genel anestezi diye ama iyikide olmamis hic hissetmiuosun zaten bide genel anestezide hemen toparlanamiuosun ben ilk gun kalktim yürüdüm uyusturduklari icin doğumdan sonra da hissetmiyosun agri bide doğumda bebisin aglamasini duyuyosun yanina getiriuolar falan bambaska bi duygu sen sadece bebisine odaklan dünyanın en güzel çektiğin herseye deger
rica ederim canim benim bende sen gibiydim doktora dedim bittimiValla bana cesaret verdiniz kızlar cook sagolun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?