2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Al benden de o kadar bazen çift görüyorum birde tam uyuttum diye sevinirken birden uyanıp ağlaması yok mu offf offff

Ahh ben bunları çarpı iki yaşıyorum. Hele bir de tam uyuttum diye sevinirken diğerinin uyanması ve bazen uyuttuğumu da uyandırması yok mu tam delirmelik neyse ki her kötü gecenin bir sabahı var

Annemde kendi yastığına ve bebeğin yastığına çengelli iğne tak dedi durdu taktım sonunda çok inanmam böyle şeye ama lohusayken daha çok korkuturlar beni rüyamda falan o yüzden tedirgin oldum taktım bende

Herkes aynı dertte Haziran anneleri yaşadığın yere göre değişir kıyafet seçimi nemli sahil kesimleri ise daha ince giydirilmeli ben konya dayım gündüz çok sicakken gece bı anda soğuk çöküyor öğlene kadar da ısınmıyor .zıbın üzerine alt üst giyidiyorim uyurken şapka 5akiyorum belek ortuyorum bazen belegin üzerine battaniye bile ortuyorum serin gibiyse

Bende dediğiniz gibi giydiriyorum da sonra da acaba çok mu oluyor diye endişe ediyorum canım teşekkürler cevap için

Ahh ben bunları çarpı iki yaşıyorum. Hele bir de tam uyuttum diye sevinirken diğerinin uyanması ve bazen uyuttuğumu da uyandırması yok mu tam delirmelik neyse ki her kötü gecenin bir sabahı var
Evet canım senin işin daha zor Allah hepimize kolaylıklar versin inşAllah benşm gece uyusa biraz sabah huysuzlanıyor gazdan uyutuyorum sürekli uyanıyor

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun. Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…