2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canım benim kardeşimin bebeği de göğüs ucu çok olmadığı için tutmuyordu birde biberona alışmıştı ağzına biberonu değdirip sonra memeyi verdik bir süre böyle kandırınca memeye alıştı sende deneyebilirsin biberonu ağzına sok ardından çek memeyi ver

Yarım saatte Bi vermeye çalıyorum sarılığı tekrarlamasın diye öyle yapıyom ama düzgün emmiyor biberona koyuyorum Bi iki çekiyor hep uyuyor yine
Sarılık mi var canım kaç cıktı? Biz de fototerapi aldık hastaneden çıkınca yine yükseldi hala 15 16 arasında syerediyo emziriyorum ama yok bana misin demiyo uykulu hep

Merhaba Allah size bağışlasın insallah gözünüz aydın.2019 senesindeki forumlarda bir mesajınıza denk geldimde sizdede dna hasarı varmis ayni durum bizdede var ve tüp bebekle gebeliğim sonlandı bu yüzden.Size sormak istediğim en son hasariniz kacti ve nornal yolla mi kaldiniz tesekkurler

Ya ben iki gündür kustukca meme vermekten süt kalmayinca mama verdim. Mamayi kusmuyor. Sutumle ilgili bi sorun mu var acaba

Canım senin göğsün ucu mu çıkmadı daha
Aslinda ucum vardi sadece buyuk degildi demisti hemsire. O oyle deyince silikona basladik. Simdi ilk basta direkt meme verirsem almiyor ama silikonla biraz icince memeye geciyor ama ben de rahata alistim galiba. Bebek de memnun 40 i ciksin oyle ugrasirim diyorum

Ya ben iki gündür kustukca meme vermekten süt kalmayinca mama verdim. Mamayi kusmuyor. Sutumle ilgili bi sorun mu var acaba
Valla benimki de hala kusuyor ama normal diyor tecrubeli herkes. Yegenim 8 ay hep kusarmis hicbir sorunu yokken. Ben de anlamadim ama hickirinca ve gazi hep oldugu icin kendini sıkınca kusuyor. Normaldir herhalde

Valla benimki de hala kusuyor ama normal diyor tecrubeli herkes. Yegenim 8 ay hep kusarmis hicbir sorunu yokken. Ben de anlamadim ama hickirinca ve gazi hep oldugu icin kendini sıkınca kusuyor. Normaldir herhalde
Desene bi süre kusmuk içinde yuzecegiz. Benimki bacağıma kaka yaptı, elime işedi ve kaldırırken suratima kustu bile çok seviyor annesini ...

Çok sağol canım aminnn inşallah göğsümü tutmuyor ya onu nasıl yapcam yine silikon göğüs ucuna devam edeyim oda sütün azalmasına sebep oluyor bide enfeksiyon yapıyormuş demiş doktor
Her defasında düzenli olarak yıka günde bı kez kaynat hatta o zaman aman enfeksiyon olmasın. Alsa aslında göğsünü çok daha iyi olur

Aslında uçla çektikçe ucu çıkıyor bir iki kere dene alışır bende ilkte baya kullandım onu ondan diyorum sana

Kızlar, alt degıstırırken kaynamış ılımış su ve pamukla temızlıyorsunuz demi, bazen su sogumus oluyo, alt degıstırırken gebelde hep aglıyor, sogukolmasının bı zararı var mı,sız her seferınde yenı su mu kaynatıyorsunuz sıcak olsun diye?

Sarılık mi var canım kaç cıktı? Biz de fototerapi aldık hastaneden çıkınca yine yükseldi hala 15 16 arasında syerediyo emziriyorum ama yok bana misin demiyo uykulu hep
canim benimse sarilik vardi cok cektim yarim saate bi saate hep uyandirdim ayaklarini gidikladim altini actim beklettim uyanmasi icin surekli süt yapan seyler ictim.uyumadim desem yeridir ama şükür düştü doktorum üçüncü testi yapmaya gerek duymadi ama yinede takipte kalin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…