- 15 Aralık 2015
- 374
- 278
- 103
Canım benim kardeşimin bebeği de göğüs ucu çok olmadığı için tutmuyordu birde biberona alışmıştı ağzına biberonu değdirip sonra memeyi verdik bir süre böyle kandırınca memeye alıştı sende deneyebilirsin biberonu ağzına sok ardından çek memeyi verPeki hem göğsünü hemde biberonu mu tutuyor senin bebek bizimki göğüs uçları fazla olmadığı için tutmuyor gerçi ilk getirdiğimde acıkmıştı sanırım tuttu 2 saat çok fazla değil mi tekrardan artmaz mı sence sarılığı canım
Sarılık mi var canım kaç cıktı? Biz de fototerapi aldık hastaneden çıkınca yine yükseldi hala 15 16 arasında syerediyo emziriyorum ama yok bana misin demiyo uykulu hepYarım saatte Bi vermeye çalıyorumsarılığı tekrarlamasın diye öyle yapıyom ama düzgün emmiyor biberona koyuyorum Bi iki çekiyor hep uyuyor yine
Merhaba Allah size bağışlasın insallah gözünüz aydın.2019 senesindeki forumlarda bir mesajınıza denk geldimde sizdede dna hasarı varmis ayni durum bizdede var ve tüp bebekle gebeliğim sonlandı bu yüzden.Size sormak istediğim en son hasariniz kacti ve nornal yolla mi kaldiniz tesekkurlerNormal doğum oldu canım. Gece 3 ten itibaren ağrım olmaya başladı bi de sürekli lavaboya gidiyordum küçük abdestim geliyordu sonra takip ettikçe anladım ki suyum geliyor. 5 gibi Hemen duş alıp hastaneye gittik 2 cm açıklığım varmş doktor gelene kadar takip edildim doktor gelince suni sancı verdiler 17.11 de kucağıma aldım çok şükür darısı sizlerin başına inşallah. Zordu ama sonucu güzel normal doğumu olacaklara sabırlı olmalarını sonuca odaklanmalarını öneriyorum kolay doğumlarınız olsun inşallah
Ama canım bembeyaz oluyor rengi o yuzden tedirgin oldum ,normalse korkmayayim o zamanHiç mudehale etmemek lazım, emme yastıkları onlar, çok normal
Ya ben iki gündür kustukca meme vermekten süt kalmayinca mama verdim. Mamayi kusmuyor. Sutumle ilgili bi sorun mu var acabaCanim yazayim diye giriyorum bebegim durmuyor geri cikiyorum kusura bakmaAllah a sukur sıkınti yoktu. Kusmasinin sebebi gazi var ve kendini kastigi icin oluyor dedi. Emdikce karni gaz dolacak ve kendini kasacaktir emzirmeyi kisa tut dedi. Isitme testimiz vardi gectik sukur goz muayenesini de olduk. Burnumuz tikali ona da normal dedi hastalik degil dedi sukur. Refluyu sormayi unuttum ama bana kusmasi normal dedi. Bakalim sana ne diyecek bana haber verirsen cok sevinirim canim
Aslinda ucum vardi sadece buyuk degildi demisti hemsire. O oyle deyince silikona basladik. Simdi ilk basta direkt meme verirsem almiyor ama silikonla biraz icince memeye geciyor ama ben de rahata alistim galiba. Bebek de memnun 40 i ciksin oyle ugrasirim diyorumCanım senin göğsün ucu mu çıkmadı daha
Pilor stenozu diye bir durum olabileceği için istiyorlar o ultrasonu genelde .. bakayım ben de cektirmeyi düşünüyorumCanım bizde dün kontrole gitmiştik benim bebeğim de çok fazla kusuyor doktor ultrason çekcez dedi bana ama anlamadım tam olarakMadamMaria
Valla benimki de hala kusuyor ama normal diyor tecrubeli herkes. Yegenim 8 ay hep kusarmis hicbir sorunu yokken. Ben de anlamadim ama hickirinca ve gazi hep oldugu icin kendini sıkınca kusuyor. Normaldir herhaldeYa ben iki gündür kustukca meme vermekten süt kalmayinca mama verdim. Mamayi kusmuyor. Sutumle ilgili bi sorun mu var acaba
Ama canım bembeyaz oluyor rengi o yuzden tedirgin oldum ,normalse korkmayayim o zaman
Desene bi süre kusmuk içinde yuzecegiz. Benimki bacağıma kaka yaptı, elime işedi ve kaldırırken suratima kustu bileValla benimki de hala kusuyor ama normal diyor tecrubeli herkes. Yegenim 8 ay hep kusarmis hicbir sorunu yokken. Ben de anlamadim ama hickirinca ve gazi hep oldugu icin kendini sıkınca kusuyor. Normaldir herhalde
Ayy kiyamam hic duymamistim vallahi ilk defa duydum nasil simdi bebisin durumuDoktor ailede varsa böbrekde taş kum sorunu genetik bebekte de oluyor dedi. Hatta bir aylık bir bebekte başka bir sıkıntıdan şüphelendik ultrason da taş farkettik dedi
Canim ben buraya yazmistim hatta benim.morarma değilde dikisin ustu kenarlari hep kirmizi anlamadim antibiyotik verdi doktorum tekrarArkadaslar sezeryan sonrası karnında morartı olan var mı
Her defasında düzenli olarak yıka günde bı kez kaynat hatta o zaman aman enfeksiyon olmasın. Alsa aslında göğsünü çok daha iyi olurÇok sağol canım aminnn inşallah göğsümü tutmuyor ya onu nasıl yapcam yine silikon göğüs ucuna devam edeyim oda sütün azalmasına sebep oluyor bide enfeksiyon yapıyormuş demiş doktor
Aslında uçla çektikçe ucu çıkıyor bir iki kere dene alışır bende ilkte baya kullandım onu ondan diyorum sanaAslinda ucum vardi sadece buyuk degildi demisti hemsire. O oyle deyince silikona basladik. Simdi ilk basta direkt meme verirsem almiyor ama silikonla biraz icince memeye geciyor ama ben de rahata alistim galiba. Bebek de memnun 40 i ciksin oyle ugrasirim diyorum
TM olarak bebeğin neresinde bu tarif ettiğiniz şey popsunun üzeri mi oluyorHadi ya gerçekten mi canım sizinki nasıl bişey bizim tüylü ve çukur gibi sekral gamze mi diyolarmış ne ay biraz ümitlendim şuan
O nasıl bir şeymiş ya netten bakmaya korkuyorum bakmayın en iyisiPilor stenozu diye bir durum olabileceği için istiyorlar o ultrasonu genelde .. bakayım ben de cektirmeyi düşünüyorum
canim benimse sarilik vardi cok cektim yarim saate bi saate hep uyandirdim ayaklarini gidikladim altini actim beklettim uyanmasi icin surekli süt yapan seyler ictim.uyumadim desem yeridir ama şükür düştü doktorum üçüncü testi yapmaya gerek duymadi ama yinede takipte kalin dediSarılık mi var canım kaç cıktı? Biz de fototerapi aldık hastaneden çıkınca yine yükseldi hala 15 16 arasında syerediyo emziriyorum ama yok bana misin demiyo uykulu hep
Işık kurutuyor canım benimkinde de oldu bebek yağı sürüyorum her banyoda düzeldi simdiDoktor neler yapmış rapor etmiş sadece ışık vermişler başkada bişey yapmamışlar bebeğin vucudu hep kabuklanmış eşime dedim boşver dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?