2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Şu sarılık riskini atlatayım öyle yapcam canım Bi arkadaşım daha öyle yapmamı tavsiye etti

Ben bazen saf gul suyum var onla islatiyorum bazen de kettle de ilimis suyum hep var onla islatiyorum. Soguk oldugu da olmustur sorun olmaz bence biraz irkiliyor ama sorun olmaz canim

Her defasında düzenli olarak yıka günde bı kez kaynat hatta o zaman aman enfeksiyon olmasın. Alsa aslında göğsünü çok daha iyi olur
6 gün silikonla emzirip memeyi tutmuştu sonra yatırdılar hastaneye ya 5 gün biberon verdiler yine başa sardık bakalım Bi sarılık riski bitsin uğraşcam bende

Benim de öyle . Sütün tazyikli mi akıyor peki dikkat ettin mi ?
Goguslerim doluysa bazen oksuruyor ordan anliyorum tazyikli ama surekli goguslerim tas gibi degil cunku benim bebek uyanik oldugu vakit surekli memede. Cani sıkıliyor meme istiyor. Ben de reddetmiyorum. Hal biyle olunca tazyikli zaman az

Biraz büyütebilseydik bizde rahat ederdik valla benim cevremde kimse yok şükür ama eşim işten geliyor onu bir saat yaklastirmiyirum sonra geliyo yanına
Bizimde öyle. Dikkat edicek dışarda yapıcak bişey yok. Bizimkide gelir gelmez elini yüzünü yıkadığı gibi çocuğun dibinde.

İlk birkaç ay enazından ılk 40 gun oyle onerdıler, ıslak mendilde ne de olsa kımyasal var ,dogal olsun diye, dısardaysak fln ıslak mendıl kullanıyorum da evde pamuk kullanıorum
Anladim canim ben islak mendil kullanıyorum ama aslinda pamuk kullanmak daha iyi bide bana 40 ı cikmadan disari cikmayin dediler evde bekliyoruz öyle cok bunaldim resmen çıkıp yürümek istiyorum cafelere gitmek istiyorum ama gidemiyorum siz cikiyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…