2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yarım saatte Bi doyurmaya çalışıyorum yeterli mi acaba tekrardan sarılık geçirmesinden korkuyorum zorla uyandırmaya çalıyorum
Ben iki saatte bir en fazla üç saatte bir doyuruyorum uykudayken bile uyandırıp veriyorum sen sık sık vermiyormusun canım gene bilemem tabi için nasıl rahat ediyorsa öyle yap

Ben iki saatte bir en fazla üç saatte bir doyuruyorum uykudayken bile uyandırıp veriyorum sen sık sık vermiyormusun canım gene bilemem tabi için nasıl rahat ediyorsa öyle yap
Yarım saatte Bi vermeye çalıyorum sarılığı tekrarlamasın diye öyle yapıyom ama düzgün emmiyor biberona koyuyorum Bi iki çekiyor hep uyuyor yine

Ben şimdi acıkıp uyanmasını mı beklim yoksa zorla mı uyandırıp içirim yaa ne zormuş bebek beslemek sabahtandır uğraşıyorum enerjim bitti
Uyandır canım ac kalmasın bende kaldırıyorum önce alt açma temizleme falan yapıp sonra sütü veriyom uyanırsa uyanır uyanmazsa geri yatırıyorum

Dun serum fizyolojik damlatip aspiratorle cektim. Cok fazla mukus cikti. Serumla tek cikmazdi o eminim. Bu tikaniklik bitse en azindan her gun serum damlatirim hapsirikla gecer diyorum. Bilgi icin cok tesekkurler ama cok can sıkıcı bi durummus

Canim ben hala silikon ucla veriyorum. Sagdigimi da biberonla veriyorum. Yeterki icsin silikon da olur diyorum artik bir de cok sık emzir emmedigi uyudugu zaman biberonla ver veya kasikla.

Canım bizde dün kontrole gitmiştik benim bebeğim de çok fazla kusuyor doktor ultrason çekcez dedi bana ama anlamadım tam olarak MadamMaria

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…