- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Allah analı babalı büyütsün o zaman yakisikliyiErkektir canım ☺
Çok teşekkür ederim canım cümlemizinAllah analı babalı büyütsün o zaman yakisikliyi
Ben şimdi acıkıp uyanmasını mı beklim yoksa zorla mı uyandırıp içirim yaa ne zormuş bebek beslemek sabahtandır uğraşıyorum enerjim bittiAllah analı babalı büyütsün o zaman yakisikliyi
Ben iki saatte bir en fazla üç saatte bir doyuruyorum uykudayken bile uyandırıp veriyorum sen sık sık vermiyormusun canım gene bilemem tabi için nasıl rahat ediyorsa öyle yapYarım saatte Bi doyurmaya çalışıyorum yeterli mi acaba tekrardan sarılık geçirmesinden korkuyorum zorla uyandırmaya çalıyorum
Ben uyandırmaya çalışmasam hep uyur benimkiKızlar bebeklerini ne kadar uyuyor bizimki çok uykucu
Yarım saatte Bi vermeye çalıyorumBen iki saatte bir en fazla üç saatte bir doyuruyorum uykudayken bile uyandırıp veriyorum sen sık sık vermiyormusun canım gene bilemem tabi için nasıl rahat ediyorsa öyle yap
Uyandır canım ac kalmasın bende kaldırıyorum önce alt açma temizleme falan yapıp sonra sütü veriyom uyanırsa uyanır uyanmazsa geri yatırıyorumBen şimdi acıkıp uyanmasını mı beklim yoksa zorla mı uyandırıp içirim yaa ne zormuş bebek beslemek sabahtandır uğraşıyorum enerjim bitti
Icmesi gerektigi kadar içiyorsa için rahat olsun canimYarım saatte Bi vermeye çalıyorumsarılığı tekrarlamasın diye öyle yapıyom ama düzgün emmiyor biberona koyuyorum Bi iki çekiyor hep uyuyor yine
Tamam canım Sağolasınİki damla damlar canım açılıyor eğer açılmazsa aspiratörle çekebilirsin
Çok korkuyorum tekrardan o anları yaşamaktan ondan elimden gelse 5 dakika da bir vercemIcmesi gerektigi kadar içiyorsa için rahat olsun canim
Dun serum fizyolojik damlatip aspiratorle cektim. Cok fazla mukus cikti. Serumla tek cikmazdi o eminim. Bu tikaniklik bitse en azindan her gun serum damlatirim hapsirikla gecer diyorum. Bilgi icin cok tesekkurler ama cok can sıkıcı bi durummusBenim de bebeğimin burnu tıkalı gibiydi.ilk aspiratörle çektim fakat iki üç gün sonra tekrarladı tıkanıklığı.sabah kontrolümüz vardı ebe aspiratörle çekersen tekrarlar ödem oluşur sadece serum fizyolojik damlat bir damla dedi.eve gelince yaptım ve hapşırarak kendi çıktı gerçekten umarım sizde de işe yarar
Canim ben hala silikon ucla veriyorum. Sagdigimi da biberonla veriyorum. Yeterki icsin silikon da olur diyorum artikYaa canım benim Allah razı olsun bende silikon göğüs ucuyla tutturmaya çalışıyorum emiyor öyle zararı var mı bilmiyorum ilk baştada öyle yapmıştım göğsümü daha sonra tutmuştu bende zorla da olsa emzirip üstüne biberonla sütümü sağıp vereyim mama hiç vermek istemiyorum sütüm yeterli olur mu onu da bilmiyorum izlicem bu videoyu teşekkür ederim canım❤
Canım bizde dün kontrole gitmiştik benim bebeğim de çok fazla kusuyor doktor ultrason çekcez dedi bana ama anlamadım tam olarakCanim yazayim diye giriyorum bebegim durmuyor geri cikiyorum kusura bakmaAllah a sukur sıkınti yoktu. Kusmasinin sebebi gazi var ve kendini kastigi icin oluyor dedi. Emdikce karni gaz dolacak ve kendini kasacaktir emzirmeyi kisa tut dedi. Isitme testimiz vardi gectik sukur goz muayenesini de olduk. Burnumuz tikali ona da normal dedi hastalik degil dedi sukur. Refluyu sormayi unuttum ama bana kusmasi normal dedi. Bakalim sana ne diyecek bana haber verirsen cok sevinirim canim
Benimkide hep mayisik uykuluBen uyandırmaya çalışmasam hep uyur benimki
Seninki nezaman doğdu canım biz senle bir kaç arkadaş daha birlikteydik ben bir hafta hastanede yatinca takip edemedim benimde heo uykulu ne zaman acıkıp ağlıcak kendi kendine merak ediyom besiktede asla durmuyoBenimkide hep mayisik uykulu
Canım sen işitme testi hakkında bişeyler yazmıştın dün yazamadım sana bizimde doğumdan sonra bir kulaktan kalmıştık dün onuda geçtik çok şükür hiç korkma yanı yeni doğduklarında kulaklarında su kalabiliyor muşBenimkide hep mayisik uykulu
Canım senin göğsün ucu mu çıkmadı dahaCanim ben hala silikon ucla veriyorum. Sagdigimi da biberonla veriyorum. Yeterki icsin silikon da olur diyorum artikbir de cok sık emzir emmedigi uyudugu zaman biberonla ver veya kasikla.
Çok teşekkür ederim canım hamd olsun kavuştuk ya Allahım kimseyi düşürmesin Bi daha oralaraÇok geçmiş olsun canım çok sevindim bebeğine kavuşmanaHayalperest07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?