2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Canim kendinize gelince saglik bakanligi ihbar hattini arayip mutlaka sikayet et..ozel hastane olsa da sgk anlasmali ozel hastane. Sgk'dan para aliyorlar. Belki fazla tuttular o yuzden bilemeyiz. En azindan bi sorusturulsun. Bir de benim dogum yaptigim hastane de pandemi yuzden ziyaretci almiyordu ama doguran kisinin yaninda bir tane refakatci kaliyordu mesela. Yine de anneye izin verebilirlerdi. Sonucta sen emzirdikce sariligi dusecekti.

Yarım saatte Bi doyurmaya çalışıyorum yeterli mi acaba tekrardan sarılık geçirmesinden korkuyorum zorla uyandırmaya çalıyorum

Ben 2 saatte bir emziriyordum canim. 2 saatten once zaten almiyordu sutu. Agzini acmiyordu yani. Hatta uyandirmak da cok zor oluyordu. Ama sariligi azaldikca zaten kendisi 2 saatte bir uyanmaya basladi..bebek istedigi surece besle sen. Zaten kendisi acmaz agzini toksa ya da fazlasini kusmaya baslar. Ben emzirip 50 ml sut veriyodum ustune..baktim kusuyor emzirme+30 ml vermeye basladim..benimkine o ideal geldi mesela..sen deneyerek bulursun

Peki hem göğsünü hemde biberonu mu tutuyor senin bebek bizimki göğüs uçları fazla olmadığı için tutmuyor gerçi ilk getirdiğimde acıkmıştı sanırım tuttu 2 saat çok fazla değil mi tekrardan artmaz mı sence sarılığı canım

Doktor neler yapmış rapor etmiş sadece ışık vermişler başkada bişey yapmamışlar bebeğin vucudu hep kabuklanmış eşime dedim boşver dedi

Yaa canım benim Allah razı olsun bende silikon göğüs ucuyla tutturmaya çalışıyorum emiyor öyle zararı var mı bilmiyorum ilk baştada öyle yapmıştım göğsümü daha sonra tutmuştu bende zorla da olsa emzirip üstüne biberonla sütümü sağıp vereyim mama hiç vermek istemiyorum sütüm yeterli olur mu onu da bilmiyorum izlicem bu videoyu teşekkür ederim canım

Kizlar biz bugun 12 günlük olduk bebegimin emmesi herseyi cok iyi yolunda gidiyor fakat dudagi her emmeden sonra kabariyor beyazliyor diline bakiyorum dilinde bisey yok ama dudaklari kabariyor karbonatli suyla sildim gecmedi sicak seylerde icmiyorum dogal.yoldan nasil geceeki bu durum

Ben mamajoo kullanıyorum çok memnunum, suavinex ve wee de var ama onların akisi çok hızlı. Mamojoo antikolik ayni zamanda. Aslinda avent de öyle olmasi lazım ama senin bebisin çekim gücü cok iyi galiba :)

M Muallimeee90 canım naptiniz gittiniz mi Dr a? Umarim haberlerin güzeldir Ben de yarına randevu aldım.
Canim yazayim diye giriyorum bebegim durmuyor geri cikiyorum kusura bakmaAllah a sukur sıkınti yoktu. Kusmasinin sebebi gazi var ve kendini kastigi icin oluyor dedi. Emdikce karni gaz dolacak ve kendini kasacaktir emzirmeyi kisa tut dedi. Isitme testimiz vardi gectik sukur goz muayenesini de olduk. Burnumuz tikali ona da normal dedi hastalik degil dedi sukur. Refluyu sormayi unuttum ama bana kusmasi normal dedi. Bakalim sana ne diyecek bana haber verirsen cok sevinirim canim

Nasil yapti canim. Bana da doktor aspiratorle Al dedi. Keske kendisi yapsaydi ya. Serum fizyolojigi damlatip mi bekledi nasil yapti canim?

Hiç mudehale etmemek lazım, emme yastıkları onlar, çok normal

Nasil yapti canim. Bana da doktor aspiratorle Al dedi. Keske kendisi yapsaydi ya. Serum fizyolojigi damlatip mi bekledi nasil yapti canim?
Benim de bebeğimin burnu tıkalı gibiydi.ilk aspiratörle çektim fakat iki üç gün sonra tekrarladı tıkanıklığı.sabah kontrolümüz vardı ebe aspiratörle çekersen tekrarlar ödem oluşur sadece serum fizyolojik damlat bir damla dedi.eve gelince yaptım ve hapşırarak kendi çıktı gerçekten umarım sizde de işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…