2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
valla ben molfix izotonik islak mendil ile siliyorum canim neden pamukla siliyosun pisik olmasin diyemi

valla ben molfix izotonik islak mendil ile siliyorum canim neden pamukla siliyosun pisik olmasin diyemi
İlk birkaç ay enazından ılk 40 gun oyle onerdıler, ıslak mendilde ne de olsa kımyasal var ,dogal olsun diye, dısardaysak fln ıslak mendıl kullanıyorum da evde pamuk kullanıorum

Bi drkızlar kızı olanlar yani, pıtısının deliginin orda ıkı tane bole et gibi cıkkınlık var dısardan gorunıyo,dr a sordum,normal zamanla düzelir dedi,boyle olan var mı ? Kafama takılıo, cinsel organla ılgılı ozel bi muayene gereklı mı ,

Hadi ya gerçekten mi canım sizinki nasıl bişey bizim tüylü ve çukur gibi sekral gamze mi diyolarmış ne ay biraz ümitlendim şuan

Bizimki yanaktaki gamze gibi çukur canım tüy yok. Bende ve büyük kızımda da var hatta aynısı. Şükür bişey çıkmadı sizinde çıkmaz inşallah

Tekrar altını değiştirirken bakayım canım. Bizim doktor 5. Gün kontrole gittiğimizde ultrasona gönderdi sizinki neden çektirmedi acaba
Bi gittiğimizde ultrason cihazı bozuktu en son gittiğimizde radyolog yoktu o yüzden çektiremedik bi bak canım nasıl birşey

Hadi ya bizimki 2 kez girdi oradaki kadında hiç rahatlamtmadi beni kaldı deyip gönderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…