valla ben molfix izotonik islak mendil ile siliyorum canim neden pamukla siliyosun pisik olmasin diyemiKızlar, alt degıstırırken kaynamış ılımış su ve pamukla temızlıyorsunuz demi, bazen su sogumus oluyo, alt degıstırırken gebelde hep aglıyor, sogukolmasının bı zararı var mı,sız her seferınde yenı su mu kaynatıyorsunuz sıcak olsun diye?
Kesin tedavisi olan bir şey canım tanı konulunca korkulacak bir şey degil . Mide çıkışında darlık oluşuyor.O nasıl bir şeymiş ya netten bakmaya korkuyorum bakmayın en iyisi
bende mustela bebek yagi kullaniyorum baya duzeldiIşık kurutuyor canım benimkinde de oldu bebek yağı sürüyorum her banyoda düzeldi simdi
İlk birkaç ay enazından ılk 40 gun oyle onerdıler, ıslak mendilde ne de olsa kımyasal var ,dogal olsun diye, dısardaysak fln ıslak mendıl kullanıyorum da evde pamuk kullanıorumvalla ben molfix izotonik islak mendil ile siliyorum canim neden pamukla siliyosun pisik olmasin diyemi
Evet canım poponun üstünde bel kısmında tüylenme ve bi çukur gibi bişeyTM olarak bebeğin neresinde bu tarif ettiğiniz şey popsunun üzeri mi oluyor
Babasının ağzına kustu bizim prenses deDesene bi süre kusmuk içinde yuzecegiz. Benimki bacağıma kaka yaptı, elime işedi ve kaldırırken suratima kustu bileçok seviyor annesini ...
Benim kizda da var galiba o dediginizden gamze gibi çukur var ve o kısım biraz tüylü ne oluyormuş bu şimdiEvet canım poponun üstünde bel kısmında tüylenme ve bi çukur gibi bişey
,Babasının ağzına kustu bizim prenses de
Aynrn ben de konuya ortasından girdim,bizde de var,kötğ bişi mi bu ?Benim kizda da var galiba o dediginizden gamze gibi çukur var ve o kısım biraz tüylü ne oluyormuş bu şimdi
Anladım canım bşde doktor bize eşimle akrabalık var mı diye sordu bi alakası var mı acabaKesin tedavisi olan bir şey canım tanı konulunca korkulacak bir şey degil . Mide çıkışında darlık oluşuyor.
Sekral gamze diye birşey canım öyle bir şeymiş omurilik tam kapanmıyormuş ondan oluyormuş ama tedavi gerektirmeyen bir şeymiş diye okudum netteBenim kizda da var galiba o dediginizden gamze gibi çukur var ve o kısım biraz tüylü ne oluyormuş bu şimdi
Nasıl birşey var canım sizde deAynrn ben de konuya ortasından girdim,bizde de var,kötğ bişi mi bu ?
Hadi ya gerçekten mi canım sizinki nasıl bişey bizim tüylü ve çukur gibi sekral gamze mi diyolarmış ne ay biraz ümitlendim şuan
Sizin tüy olmadığı için bişey çıkmamış olabilir canım bunun en önemli belirtisi tüy galibaBizimki yanaktaki gamze gibi çukur canım tüy yok. Bende ve büyük kızımda da var hatta aynısı. Şükür bişey çıkmadı sizinde çıkmaz inşallah
Sizin tüy olmadığı için bişey çıkmamış olabilir canım bunun en önemli belirtisi tüy galiba
Bi gittiğimizde ultrason cihazı bozuktu en son gittiğimizde radyolog yoktu o yüzden çektiremedik bi bak canım nasıl birşeyTekrar altını değiştirirken bakayım canım. Bizim doktor 5. Gün kontrole gittiğimizde ultrasona gönderdi sizinki neden çektirmedi acaba
Hadi ya bizimki 2 kez girdi oradaki kadında hiç rahatlamtmadi beni kaldı deyip gönderdiCanım sen işitme testi hakkında bişeyler yazmıştın dün yazamadım sana bizimde doğumdan sonra bir kulaktan kalmıştık dün onuda geçtik çok şükür hiç korkma yanı yeni doğduklarında kulaklarında su kalabiliyor muş
Ben de ayrıntı vermiyim demiştim ama benimki de ağzıma kustuBabasının ağzına kustu bizim prenses de
aynısı bizde de var hatta bende de var doğru anladığım seyseHadi ya gerçekten mi canım sizinki nasıl bişey bizim tüylü ve çukur gibi sekral gamze mi diyolarmış ne ay biraz ümitlendim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?