Ayy keske bizim bebis de suyu sevse resmen krize giriyor o yuzden zorlaniyorum yıkarken hemen 3 4 su döküp kuruluyorum filem var ama başına dökerken cok korkuyordum boğazına falan kacarsa diyeKüvetler için fileler var. Ben çok rahat ettim onunla kendim yıkıyorum suyunuda kendim döküyorum alışıyosun zamanla bebişinde suyu seviyosa çokta keyifli oluyo.
Bende öyle bişey fark etmemiş tim zaten doktor söyledi ondan canımBana da öyle geldi bebeğim uyansın bende bakıcam. Normal bişeyden bahsediyo olabilrsiniz bence.
Canım ben 20 den sonra çıkmaya başladım hastaneye falan gidiyoruz zatenBiz de hıccıkmadık, balkona cıktım bugun ılk defa 5 dk,degısık bi dunya gıbı geldi:)) ben de cok bunaldım,40 ında cıkmayı dusunuyorum,bebek arabasıyla bır ıkı tur atıp fazla biyere bulasmadan gelırız dıye dusunuyorum
Daha bebek arabasini kullanmadim hic hastahaneye falanda arabayla gidiyoruz ama gerçekten gittigim tek yer hastahane bunaldim resmen evde dur durValla evet 20 günlüktü çıkmaya başladık. Tavsiyem ya sabah erken güneş tepeye çıkmadan ya da akşamüstü gğn batarken yoksa su gibi oluyo çocuk. Sırtında ki göğsünde ki bezi değiştir derken bişey anlmıuosun o zaman i. Ben bugün test ettim kafası boncuk boncuk oldu. Ki 7 ydi ben çıktığımda.
Korkma canım boğazına niye kaçsın kulak falan desen anlarımda dik tutma kafasına dökerken hafif yüzü yere baksın. En son kafaya döküyoruz zaten.Ayy keske bizim bebis de suyu sevse resmen krize giriyor o yuzden zorlaniyorum yıkarken hemen 3 4 su döküp kuruluyorum filem var ama başına dökerken cok korkuyordum boğazına falan kacarsa diye
Allah allah ççok meraklandım. Uyandırcam şimdi çocuğu :))Bende öyle bişey fark etmemiş tim zaten doktor söyledi ondan canım
nefes nefese kaliyor resmen ondan dolayi korkuyorum aliscam zamanla bide suyu sevmiyo agliyo cok o beni strese sokuyorKorkma canım boğazına niye kaçsın kulak falan desen anlarımda dik tutma kafasına dökerken hafif yüzü yere baksın. En son kafaya döküyoruz zaten.
Malum bebek maske takamıyo. Ben pusetinin üstünü örtüyorum. Bende maskemi takıyorum. Babasının yanına gidiyoz geliyoz bi yarım saat. Yakın zaten bi sokak ötede. 3 günde bir çıkmışımdır heralde.Daha bebek arabasini kullanmadim hic hastahaneye falanda arabayla gidiyoruz ama gerçekten gittigim tek yer hastahane bunaldim resmen evde dur dur
Tekmisin evde yaninda kalan biri varmi biz daha cikamuyoruz malesef 40imizi bekliyoruzMalum bebek maske takamıyo. Ben pusetinin üstünü örtüyorum. Bende maskemi takıyorum. Babasının yanına gidiyoz geliyoz bi yarım saat. Yakın zaten bi sokak ötede. 3 günde bir çıkmışımdır heralde.
Yüzüne bi anda geliyosa su ondan olabilir. Ağlaması beni de strese sokardı kesin ki her havluya sarışımda ağlıyo onu sudan çıkardım diye kızıyo galiba bana :)) sonra masajla yumuşuyo :). Çok güzel bişey , çok keyifli. korkmadan yavaş yavaş alışmanızı tavsiye ederim. Kafasına suyu dökme istersen avucunla sıvazla ilk başlarda kulak arkalarını falan. Zamanla alışırsın sende zaten. Bu keyiften mahrum kalma.nefes nefese kaliyor resmen ondan dolayi korkuyorum aliscam zamanla bide suyu sevmiyo agliyo cok o beni strese sokuyor
Suyu kafasina dökerken aniden mi dökmek gerekiyor yoksa yavas yavaş mi dökmek gerekiyor. Bebegim ağlamasa belki stres yapmam ozaman tek basima yapabilirim ama suyu sevmiyor hicYüzüne bi anda geliyosa su ondan olabilir. Ağlaması beni de strese sokardı kesin ki her havluya sarışımda ağlıyo onu sudan çıkardım diye kızıyo galiba bana :)) sonra masajla yumuşuyo :). Çok güzel bişey , çok keyifli. korkmadan yavaş yavaş alışmanızı tavsiye ederim. Kafasına suyu dökme istersen avucunla sıvazla ilk başlarda kulak arkalarını falan. Zamanla alışırsın sende zaten. Bu keyiften mahrum kalma.
Yok canım tekim. İlk günden beri annem gelmişti 4 gün falan kaldı diyare oldu gönderdim. Zaten o zamanda bütün işimi kendim görüyodum. Annem biraz yönetilmek ister ben de kendi göbeğimi lendim kesmeyi öğrenmişim kimseden bişey isteyemem. geceleri de tekim. Eşim işinden dolayı hep dışarlarda. Bi yemeğe bi kahvaltıya gelir.Tekmisin evde yaninda kalan biri varmi biz daha cikamuyoruz malesef 40imizi bekliyoruz
Yavaş yavaş döküyorum ben. Bir de ayna koyuyorum karşısına izliyorum onu çok tatlış oluyo :)Suyu kafasina dökerken aniden mi dökmek gerekiyor yoksa yavas yavaş mi dökmek gerekiyor. Bebegim ağlamasa belki stres yapmam ozaman tek basima yapabilirim ama suyu sevmiyor hic
Peki hem göğsünü hemde biberonu mu tutuyor senin bebek bizimki göğüs uçları fazla olmadığı için tutmuyor gerçi ilk getirdiğimde acıkmıştı sanırım tuttu 2 saat çok fazla değil mi tekrardan artmaz mı sence sarılığı canım
Uyanınca bak canım neyin nesiymişAllah allah ççok meraklandım. Uyandırcam şimdi çocuğu :))
Bakıcam mutlakaUyanınca bak canım neyin nesiymiş
En son kaça düştüğünü demediler sadece verdikleri kağıtta normal yazıyor ben bugün yine saat başı zorlada olsa sağarak bide göğüste vercem yarın sabaha kadar sonrada kendisi uyanmasını beklicem benim ucu hiç yok malesef silikonlada çok zor oluyor ama mecbur yapacak bişey yokBiberon verdigim zaman once normal emiyordu sonra biberondan aliyordu. Normal tutuyordu göğsümü. Benim baya cikik. İlk kizimi emzirirken cikmisti
Bana 2 saat ideal geldi. Hatta bazen 2 saatte almiyordu. Uyumak istiyordu. 3 saat olunca tutuyordu memeyi. 2 saati gecmeyin demisti doktor ama almayinca yapacak bisey yok. Sizin sarilik kac oldu en son..bizimki 13e dusunce rahatlamıştik. Hatta simdi 2.5 saatte bir 10 dk emiyor. Azaldi yani emme suresi. Ama kaka ve cis sayisi cok. O yuzden ekstra sutumu sagip vermiyorum artik..zaten canlandi..sarilik daha da azaldi. Cok uyuklamiyor
Oradan anliyorum azaldigini
Tamm dikkat edeyim bende yikarken artik birden döküyordum hepYavaş yavaş döküyorum ben. Bir de ayna koyuyorum karşısına izliyorum onu çok tatlış oluyo :)
Valla ben annemlere gittim bı kez akşam bı de geçen akşam gorumceme gittik Antalya dan gelmişler 1 aydır gorusmuyirduk onunda bebeği oldu ikimiİnki 6 saat arayla iyi geldi değişiklik . Bı kaç gün sonra da kayinvalidemlere gitmeyi dusunuyorjm 40 gün catlarim yoksa . Kış olsa kesin dururdum oğlum falan Nisan da dogmusdu hiç cikmamisdim hava serindi ama şimdi temmuz daha rahatım zaten arabayla gidip geliyoruz .Biz de hıccıkmadık, balkona cıktım bugun ılk defa 5 dk,degısık bi dunya gıbı geldi:)) ben de cok bunaldım,40 ında cıkmayı dusunuyorum,bebek arabasıyla bır ıkı tur atıp fazla biyere bulasmadan gelırız dıye dusunuyorum
Benimde Annem Antalyada ben Izmirdeyim kayinvalidem geldi 4 gun kalabildi isterdim bi 20 gun kalsin ama malesef kendi annen gibi kimse düşünmüyor bende kendim hallediyorum Esin eve gelmiyor mu benim eşimde ise başlıcak pazartesi bende artık tek kalıcam bakalim nasil gecicekYok canım tekim. İlk günden beri annem gelmişti 4 gün falan kaldı diyare oldu gönderdim. Zaten o zamanda bütün işimi kendim görüyodum. Annem biraz yönetilmek ister ben de kendi göbeğimi lendim kesmeyi öğrenmişim kimseden bişey isteyemem. geceleri de tekim. Eşim işinden dolayı hep dışarlarda. Bi yemeğe bi kahvaltıya gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?