Anladim canim senin farklidir ozamanYok cnm dikiş değil karnım bildiğin kapkara ya başka sıkıntım yok çok şükür
Kaç günlüksünüz? Biz 31 günlük oldukz Ben iyice öğrendim gibi düzenini. Uyanıklığını yarım saatten fazla tutmuyorum mesela. Sabah 7 de kalk yapıyoruz en geç 8 de uyuyo. 11 de banyo var. Ben uyandırıyorum. Ondan sonra en fazla 3 saat arayla uyanıyo emiyo uyuyo emiyo uyuyo uyanıksa çok oyalamıyorum. Çünkü saatini atladığında uykuya dalışı o kadar zor oluyor ki. Akşam üstü 7 yi geçirmiyorum uyanmadıysa uyandırıyorum. Sonra yine en geç 8. Yoksa 11-12 yi buluyor uyuması bu sırada ağlama krizleride cabası. Uyumak için emmek istiyor çok emince süt bitiyor bu sefer yeni bi kriz. Onunda bir düzeni var onu öğrenirsen hepiniz çok rahat edersiniz inşallahKızlar bebeklerini ne kadar uyuyor bizimki çok uykucu
Benim bebekte çok hıçkırıyor kaç günlük seninki canımmKizlar sizinde bebisleriniz cok hickiriyormu bide artik aciktiginda kendisi agliyor gece bi 3.30 4 gibi bide sabah 6 gibi uyaniyoruz sizce yeterlimi benimmi uyandirmam lazim son olarak sicak havalrda cok isilik oldu kolu boynu falan nasil geciriyorsunuz
Biz de hıccıkmadık, balkona cıktım bugun ılk defa 5 dk,degısık bi dunya gıbı geldi:)) ben de cok bunaldım,40 ında cıkmayı dusunuyorum,bebek arabasıyla bır ıkı tur atıp fazla biyere bulasmadan gelırız dıye dusunuyorumAnladim canim ben islak mendil kullanıyorum ama aslinda pamuk kullanmak daha iyibide bana 40 ı cikmadan disari cikmayin dediler evde bekliyoruz öyle cok bunaldim resmen çıkıp yürümek istiyorum cafelere gitmek istiyorum ama gidemiyorum siz cikiyomusunuz
Evet cok hıckırıyor,hıckırması ıyı bişeymişkeyfi yerındeykem hıckırırmıs genelde . Bizimki gece 12 de ,2 de,4,te,6 da uyandırıyo genelde ama cok az emıp uyuyakalıo ,15 dk fln emıyodur,emerken uyuyakalıyo,bazen uyandıramıyorım. Biz artık kısakol zıbın gıydırıyoruz sadece, hava cok sıcakKizlar sizinde bebisleriniz cok hickiriyormu bide artik aciktiginda kendisi agliyor gece bi 3.30 4 gibi bide sabah 6 gibi uyaniyoruz sizce yeterlimi benimmi uyandirmam lazim son olarak sicak havalrda cok isilik oldu kolu boynu falan nasil geciriyorsunuz
Siz göbeği düşmeden mi yıkadınızSiz de mi yıkadınız canım, ya aynen zıbında da oluyor nasıl canım sıkılıyor gördükçe
Bende öyle valla direk bebek magazasina gidicem hamilelikte zaten çıkamadık simdi yine öyle insan bunaliyor gerçekten sezeryanmiydi normal dogummuydu sizinBiz de hıccıkmadık, balkona cıktım bugun ılk defa 5 dk,degısık bi dunya gıbı geldi:)) ben de cok bunaldım,40 ında cıkmayı dusunuyorum,bebek arabasıyla bır ıkı tur atıp fazla biyere bulasmadan gelırız dıye dusunuyorum
Bizim de kuyruk sokumunda delik gibi bişi var,sıkıntı degıl demı bu?Evet var ince tüyler bende de var kuyruk sokumu üzerinde cukur delik gibi bişey aynısı benimde öyle olunca bana benzrdgi için dedik
Spina bfida occulta diye bişey sanırım canım tam bilmiyorum bendeNe hastaligiymis ki
Sezeryandı , sizin?Bende öyle valla direk bebek magazasina gidicem hamilelikte zaten çıkamadık simdi yine öyle insan bunaliyor gerçekten sezeryanmiydi normal dogummuydu sizin
Bebislerinizi kendinizmi yikiyorsunuz benim kayinvalidem veya görümcem geliyor bırlıkte yıkıyoruz korkuyordum ben tek yıkamaya
benimde sezeryan yaninizda biri varmi temizligi yemegi falan nasil yapıyorsunuz bide birsey dicem 13 günlük olduk biz kanama iki gündür biraz fazla geliyor kac gündür gelmiyordu Cok afedersin böyle sümük gibi geliyor yoğun bi şekilde normalmi sizinde oylemiydiSezeryandı , sizin?
Valla evet 20 günlüktü çıkmaya başladık. Tavsiyem ya sabah erken güneş tepeye çıkmadan ya da akşamüstü gğn batarken yoksa su gibi oluyo çocuk. Sırtında ki göğsünde ki bezi değiştir derken bişey anlmıuosun o zaman i. Ben bugün test ettim kafası boncuk boncuk oldu. Ki 7 ydi ben çıktığımda.Anladim canim ben islak mendil kullanıyorum ama aslinda pamuk kullanmak daha iyibide bana 40 ı cikmadan disari cikmayin dediler evde bekliyoruz öyle cok bunaldim resmen çıkıp yürümek istiyorum cafelere gitmek istiyorum ama gidemiyorum siz cikiyomusunuz
Küvetler için fileler var. Ben çok rahat ettim onunla kendim yıkıyorum suyunuda kendim döküyorum alışıyosun zamanla bebişinde suyu seviyosa çokta keyifli oluyo.Bebislerinizi kendinizmi yikiyorsunuz benim kayinvalidem veya görümcem geliyor bırlıkte yıkıyoruz korkuyordum ben tek yıkamaya
Bana da öyle geldi bebeğim uyansın bende bakıcam. Normal bişeyden bahsediyo olabilrsiniz bence.Kızlar bu dediğimiz çukur ve tüylenme olan arkadaşlar foto atsak mı herkes var diyor aynı şeyler mi acaba
Ben sadece zıbın giydiriyorum her ilde farkli sicakliklar tabi biz izmirdeyiz evimiz de cok sıcak klimayi açıyorum bebisi baska odaya koyuyorum. Bizimkisi yarim saat falan emiyor kendisi bırakana kadar cekmiyorum memeyiEvet cok hıckırıyor,hıckırması ıyı bişeymişkeyfi yerındeykem hıckırırmıs genelde . Bizimki gece 12 de ,2 de,4,te,6 da uyandırıyo genelde ama cok az emıp uyuyakalıo ,15 dk fln emıyodur,emerken uyuyakalıyo,bazen uyandıramıyorım. Biz artık kısakol zıbın gıydırıyoruz sadece, hava cok sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?