2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Suyu kafasina dökerken aniden mi dökmek gerekiyor yoksa yavas yavaş mi dökmek gerekiyor. Bebegim ağlamasa belki stres yapmam ozaman tek basima yapabilirim ama suyu sevmiyor hic
Direk dökme korkmasın elini kafasına koy saçını yıkıyormuş gibi elinin üstüne dök benim babaannem yıkıyor hep böyle yapıyor bebekte korkmuyor

Korkma canım boğazına niye kaçsın kulak falan desen anlarımda dik tutma kafasına dökerken hafif yüzü yere baksın. En son kafaya döküyoruz zaten.
İlk banyosunu eşimle yaptirdik çok şükür diğerlerini hep kendim yıkadım bende kafasına çevirince döküyorum

Ben 10 gunde bir kesiyorum el tirnagini. Hatta bugun ayak tirnagini da kestim. Eldiven surekli elinden dusuyor ve yuzunu ciziyor yoksa. Artik.eldiven takmayacagim.

Ben ince giydiriyorum..burasi asiri sicak da degil..henuz isilik olmadi o yuzden.

Bizimki dusuk kilods dogdugundan ve sariligi oldugundan 2 saatte bir emziriyorum..bazen 3 de oluyor. Zaten kendisi uyumuyor acikinca. Kilo alimi iyi ise yeterlidir. Ben kendimi bir bebekle bir de bebeksiz tartip, bebegin kac kilo olduğunu oradan cikariyorum

Ben islattigim pamugu ya da islak mendili gogus arama koyuyorum. 5, 10 saniyede isiniyor cok eskiden yabanci bi forumda birisi boyle yapiyorum demisti. Ilk kizimda da hep boyle yaptim.

40 ı cıkmadan kesılmes dedıler bize de, uzadı kırılıp düştü kendisi

40 ın cıkmasını sac boyatmak ve kestırmek için de sabırsıxlıkla brklıyorum, beyazlar cogaldı, kendımı çirkın hıssedıyorum

Eve geliyor elbet. Duş, temiz kıyafet ve yemek ihtiyaçları için :)) taksici canım eve geldiği anda telefonlar başlıyor. Oturamıuor ki. Tek istediğim arabadada uyusa uykusuz yola çıkmasın. Benim annemde burdaydı bana yaptığı en iyi şey büyük oğlanı kolaylamak oldu. Ben onu biraz kendime çok bağlı büyüttüm sanırım. Yemek bile yicek olsa benim onayım olmadan yemiyo. Onu biraz kolayladı bana o bile iyi geldi. Ama yine de En güzel şey beklentisizlik. Kendi başına bişeyleri başardığın zaman kimse sana hesapta soramıyor emirde veremiyor. Halledersin endişelenme. İlk günler sudan çıkmış balığa dönüyorsunda dediğim gibi çocuğun düzenine göre bir düzen kurmaya çalışırsan herkes rahat eder. Düzen dediğim şeyde düzensizlik :)) yanlış anlaşılmasın. Daha bin tane şekil değiştirecek alışkanlıklarımız. Asla bir istikrar yok. Ama en azından neyin ne zaman iyi geldiğini bulmak çok işine yarayacak.

Ben kestim tırnaklarını. Streç filme sarıp babasının cüzdanına koyduk paracıklar dolsun diye. Anneannemden annemlere geçen alışkanlık.

Genelde doktor kontrol ediyor aslinda, mesela ilk kizimda 4.ayinda doktor kontrol ederken general bölgede yapisiklik farketmisti, 1 yaşına kadar krem kullandık, krem kullandıkça açılıyordu sonra yine yapisiyordu, büyüdükçe krem sürdürmedi, bi sure oyle yapisik kaldı müdahale etmedik zamanla açıldı ama bazılarına cerrahi mudehalede gerekebiliyor

Eldiven düşüyor ellerinden çiziyor heryerini bana kesme dediler ya bilmiyorum kessemmi bende
Ben de sadece zıbın giydiiyorum Izmirde yasiyorum cok sicak burasi
Kac gunluk oldunuz siz canim Kilo alimi iyi şükür pazartesi tekrar kontorulumuz var simdi 13 günlük olduk gündüz uyumadi hic aksam uzeri 5 saat uyudu resmen sarılığı kac derece canim? Bizdede vardi sarilik

Direk dökme korkmasın elini kafasına koy saçını yıkıyormuş gibi elinin üstüne dök benim babaannem yıkıyor hep böyle yapıyor bebekte korkmuyor
Tamm canim öyle yaparim ama bizimkisi suyu sevmiyor ki acaba filenin üstünde yikiyorum diyemi direk küvetine koysam suyun icinde dursa dahami.korkar bilmiyorum nasil alistircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…