- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 35
Direk dökme korkmasın elini kafasına koy saçını yıkıyormuş gibi elinin üstüne dök benim babaannem yıkıyor hep böyle yapıyor bebekte korkmuyorSuyu kafasina dökerken aniden mi dökmek gerekiyor yoksa yavas yavaş mi dökmek gerekiyor. Bebegim ağlamasa belki stres yapmam ozaman tek basima yapabilirim ama suyu sevmiyor hic
İlk banyosunu eşimle yaptirdik çok şükür diğerlerini hep kendim yıkadım bende kafasına çevirince döküyorumKorkma canım boğazına niye kaçsın kulak falan desen anlarımda dik tutma kafasına dökerken hafif yüzü yere baksın. En son kafaya döküyoruz zaten.
Seviyo mu suyu bariİlk banyosunu eşimle yaptirdik çok şükür diğerlerini hep kendim yıkadım bende kafasına çevirince döküyorum
Aynen pompa lansinoh zaten başlık da koymuşlar biberon da olsun diye
Ya yıkadık çocuk enfeksiyon oldu salak kafam çok pişman oldum iş işten geçti
Kizlar sizinde bebisleriniz cok hickiriyormu bide artik aciktiginda kendisi agliyor gece bi 3.30 4 gibi bide sabah 6 gibi uyaniyoruz sizce yeterlimi benimmi uyandirmam lazim.
Sicak havalrda cok isilik oldu kolu boynu falan nasil geciriyorsunuz. Son birşey daha sorucam bebisim 13 günlük oldu hâlen tırnaklarını kesmedik bana 40 i ciksin sonra kesin dediler siz kestinizmi
Şaşkın ördek gibi bakıyor sadece ellerini arada atıyor o zmaan korkuyor sonra tekrar sakinlesiyor ben elimi vücuduna koyuncaSeviyo mu suyu bari
Kızlar, alt degıstırırken kaynamış ılımış su ve pamukla temızlıyorsunuz demi, bazen su sogumus oluyo, alt degıstırırken gebelde hep aglıyor, sogukolmasının bı zararı var mı,sız her seferınde yenı su mu kaynatıyorsunuz sıcak olsun diye?
40 ı cıkmadan kesılmes dedıler bize de, uzadı kırılıp düştü kendisiKizlar sizinde bebisleriniz cok hickiriyormu bide artik aciktiginda kendisi agliyor gece bi 3.30 4 gibi bide sabah 6 gibi uyaniyoruz sizce yeterlimi benimmi uyandirmam lazim.
Sicak havalrda cok isilik oldu kolu boynu falan nasil geciriyorsunuz. Son birşey daha sorucam bebisim 13 günlük oldu hâlen tırnaklarını kesmedik bana 40 i ciksin sonra kesin dediler siz kestinizmi
Aaa cok mantıklı, dogal ısıtıcı desene,denıyım:))Ben islattigim pamugu ya da islak mendili gogus arama koyuyorum. 5, 10 saniyede isiniyorcok eskiden yabanci bi forumda birisi boyle yapiyorum demisti. Ilk kizimda da hep boyle yaptim.
40 ın cıkmasını sac boyatmak ve kestırmek için de sabırsıxlıkla brklıyorum, beyazlar cogaldı, kendımı çirkın hıssedıyorumKizlar sizinde bebisleriniz cok hickiriyormu bide artik aciktiginda kendisi agliyor gece bi 3.30 4 gibi bide sabah 6 gibi uyaniyoruz sizce yeterlimi benimmi uyandirmam lazim.
Ayın 2 de doğmuştu Temmuz 2 de çağırdılar yaptırdıkŞimdi sıradaki ilk aşı ne zaman kac gunlukken, hiç yaptıran var mı?
Eve geliyor elbet. Duş, temiz kıyafet ve yemek ihtiyaçları için :)) taksici canım eve geldiği anda telefonlar başlıyor. Oturamıuor ki. Tek istediğim arabadada uyusa uykusuz yola çıkmasın. Benim annemde burdaydı bana yaptığı en iyi şey büyük oğlanı kolaylamak oldu. Ben onu biraz kendime çok bağlı büyüttüm sanırım. Yemek bile yicek olsa benim onayım olmadan yemiyo. Onu biraz kolayladı bana o bile iyi geldi. Ama yine de En güzel şey beklentisizlik. Kendi başına bişeyleri başardığın zaman kimse sana hesapta soramıyor emirde veremiyor. Halledersin endişelenme. İlk günler sudan çıkmış balığa dönüyorsunda dediğim gibi çocuğun düzenine göre bir düzen kurmaya çalışırsan herkes rahat eder. Düzen dediğim şeyde düzensizlik :)) yanlış anlaşılmasın. Daha bin tane şekil değiştirecek alışkanlıklarımız. Asla bir istikrar yok. Ama en azından neyin ne zaman iyi geldiğini bulmak çok işine yarayacak.Benimde Annem Antalyada ben Izmirdeyim kayinvalidem geldi 4 gun kalabildi isterdim bi 20 gun kalsin ama malesef kendi annen gibi kimse düşünmüyor bende kendim hallediyorum Esin eve gelmiyor mu benim eşimde ise başlıcak pazartesi bende artık tek kalıcam bakalim nasil gecicek
Bizde 2 temmuzda yaptırdık. Çok şükür ne ateş ne huysuzluk olmadı.Şimdi sıradaki ilk aşı ne zaman kac gunlukken, hiç yaptıran var mı?
Ben kestim tırnaklarını. Streç filme sarıp babasının cüzdanına koyduk paracıklar dolsun diye. Anneannemden annemlere geçen alışkanlık.Kizlar sizinde bebisleriniz cok hickiriyormu bide artik aciktiginda kendisi agliyor gece bi 3.30 4 gibi bide sabah 6 gibi uyaniyoruz sizce yeterlimi benimmi uyandirmam lazim.
Bi drkızlar kızı olanlar yani, pıtısının deliginin orda ıkı tane bole et gibi cıkkınlık var dısardan gorunıyo,dr a sordum,normal zamanla düzelir dedi,boyle olan var mı ? Kafama takılıo, cinsel organla ılgılı ozel bi muayene gereklı mı ,
Eldiven düşüyor ellerinden çiziyor heryerini bana kesme dediler ya bilmiyorum kessemmi bendeBen 10 gunde bir kesiyorum el tirnagini. Hatta bugun ayak tirnagini da kestim. Eldiven surekli elinden dusuyor ve yuzunu ciziyor yoksa. Artik.eldiven takmayacagim.
Ben ince giydiriyorum..burasi asiri sicak da degil..henuz isilik olmadi o yuzden.
Bizimki dusuk kilods dogdugundan ve sariligi oldugundan 2 saatte bir emziriyorum..bazen 3 de oluyor. Zaten kendisi uyumuyor acikinca. Kilo alimi iyi ise yeterlidir. Ben kendimi bir bebekle bir de bebeksiz tartip, bebegin kac kilo olduğunu oradan cikariyorum
Tamm canim öyle yaparim ama bizimkisi suyu sevmiyor ki acaba filenin üstünde yikiyorum diyemi direk küvetine koysam suyun icinde dursa dahami.korkar bilmiyorum nasil alistircamDirek dökme korkmasın elini kafasına koy saçını yıkıyormuş gibi elinin üstüne dök benim babaannem yıkıyor hep böyle yapıyor bebekte korkmuyor
Bizimkiler de cok uzun ama kırılmadı valla zor tutuyoum kendimi kesicem ama zarar veririm.diye kesmiyorum40 ı cıkmadan kesılmes dedıler bize de, uzadı kırılıp düştü kendisi
Sac boyatmak icin neden bekliyosun aslinda bitkisel boyalar var ben hamiligin son haftalarinda boyadim tekrar boyucam gratisten almistim40 ın cıkmasını sac boyatmak ve kestırmek için de sabırsıxlıkla brklıyorum, beyazlar cogaldı, kendımı çirkın hıssedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?