2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Doğru gercekten beklenti icinde olmamak lazim bende biraz birseyler bekledim ondan sanirim arkadaslarim anlatıyor annem geldi 2 ay kaldı yada kayinvalidem geldi du kadar kaldi bende üzülüyorum öyle denilince yavas yavas öğrenicez artik herzaman yanımız da birileri olmayacak

Keşke mükemmel olsalarr ama değiller. Bende çok isterdim gerçekten lohusa olupta yatmayı. Uyku stoklamayı. Ama etrafımda bana bunu yaşatacak bir kişi bile yok ki. Çok şükür ki Allah’ıma 1 gün bile yatacak kadar ağrım sızım olmadı şükür. Doğumdan çıktım aynen devam.

Sac boyatmak icin neden bekliyosun aslinda bitkisel boyalar var ben hamiligin son haftalarinda boyadim tekrar boyucam gratisten almistim
Ne bıleyım ya, onda 40 beklrnmıyo demi,psıkolojimi bozdular,40 olmadan o olmaz bu olmaz:)) süte geçer mi ki boyanın etkisi, sdnhangi markakullsnmıstın,en bitkıselıhangisi ki

Goguslerim doluysa bazen oksuruyor ordan anliyorum tazyikli ama surekli goguslerim tas gibi degil cunku benim bebek uyanik oldugu vakit surekli memede. Cani sıkıliyor meme istiyor. Ben de reddetmiyorum. Hal biyle olunca tazyikli zaman az
Benim de öyle . Sürekli memede ama yine de tazyikli olduğunu fark ediyorum. Sanki bu durum da kusmaya nedenmiş gibi geliyor

Rabbim o gücü bize veriyor gercekten. Gecicek bu zamanlarda diyorum bende kendi kendime :)

Ne bıleyım ya, onda 40 beklrnmıyo demi,psıkolojimi bozdular,40 olmadan o olmaz bu olmaz:)) süte geçer mi ki boyanın etkisi, sdnhangi markakullsnmıstın,en bitkıselıhangisi ki
Valla hamilelikte doktorum kullanabilirsin dedi emzirirken sormadim ama sonucta bitkisel ben tekrar boyamayi düşünüyorum ama toparlanayim öyle diyodum sen yinede sor dokroruna gratisten almistim boyayi

25 gunluk oldu canım..en son 7 gunlukken 13e dusmustu. "Artik dusmus sarilik, 1 aylık olunca gelin" dediler. Yine de gozleri filan sari biraz. Tamamen gecmedi uzun suruyormus.

İlk kizimda daha hastanedeyken hemsireler kesmisti tirnagini..baya tirnakli doğuyor bebekler..gozune sokuyor bizimki..korktuk çizilecek diye.
İzmir felaket sicaktir tabi. Benim de annemler orada. Yazin asla gitmeyi düşünmüyorum. Klimasiz duramam izmir'de yazin..annemler de bebek var diye klima actirmazlar

Kac gunde kac gr aliyor seninki? Bana doktor gunde 20-40 gr civari demisti. Ama ilk kizimda ilk ayda gunde 50 gr filan aliyordu

Goguslerim doluysa bazen oksuruyor ordan anliyorum tazyikli ama surekli goguslerim tas gibi degil cunku benim bebek uyanik oldugu vakit surekli memede. Cani sıkıliyor meme istiyor. Ben de reddetmiyorum. Hal biyle olunca tazyikli zaman az
Benımkı de hep orda durmak istıyo, durmasına ızın veronce de bu sefer yataga koymak mumkun olmuyo, kucaga alışınca,o dengeyı nasıl saglıuorsunuz, vicdanen izin vermek istıyorum kucagımda olmasına hep ama sonrası cok zor oluo..

Şimdi sıradaki ilk aşı ne zaman kac gunlukken, hiç yaptıran var mı?
Ben yaptrdm cnm tam 1 aylıkken ilk aşısı.cok. Ağlaması gece hizrszlugu oldu .bazı bebeklerde ateş te yapio evde bı ateş düşürücü surp olsn mutlaka...

Bu arada herkse slmlar biz 37 gunlk falan oldk ilk günler baya zor geçti smdi hamdolsn ..kızım biraz gazlı sürekli ikiniyo kaşığı kpkirmizi oluyo masajla falan çözmeye calsiyorm annem hala yanmda saolsun.bu arada eşim kovit temaslı ckti 1 haftadır bı odada izole etti kendni hala devam edio ck yprandk o yüzden hamdolsn herhangi bi belrtisi yok testte yapılmadı yapmiolarmi temaslida olsa belrti olmayınca..öle iste buna da şükür büyük kiziminda huyu ck degsti ck huysuz ve inatçı oldu bde onunla mücadele ediyoruz.rabbim hepmzn yardmcisi olsun kizlar annelik çok zor

Bir emzirişte kaç dakıka emzırıyosunuz,tek meme mi çift meme mi emzırıyırsunuz bir emzirişte.
Benim genelde 1 memeyle doyuyor eger kisa sure once emzirmissem ve o goguste azalmissa diger memeye gecebiliyorum
Valla denge falan yok artik kabullendim. Her gun ayri duzen resmen. Bebegim gazli oldugundan memeden alinca tam daliyor sonra yine ikiniyor sıkıyor kendini ve agliyor. Hopp yine memeye. Napacagimi sasirdim ama memede mutlu olmasi beni de murlu ediyor en azindan tum acilarini aliyorum gibi hissediyorum. Sirt agrilarim cabasi tabi

Bir emzirişte kaç dakıka emzırıyosunuz,tek meme mi çift meme mi emzırıyırsunuz bir emzirişte.

Bunu ben de merak ediyorum. En az 15, 20 dk bir memeden, sonra isterse diger meme demislerdi. Bizimki sadece tek memeden emiyor bir seferde. Son bir kac gundur en fazla 10 dk emip bırakıyor onu da. 2 saatte bir emziriyorum. Eger 3 saati bulursa 15 dk emebiliyor. Ama yine tek meme. Genelde sonra uyuyor. Ama uyumasa da obur memeyi istemiyor. Doymus oluyor.

Canım 11 günlük oldu Su an pek bi düzeni yok genelde meme de uyuya kalıyor biz birde 1 hafta hastanede kaldgimiz için çok oturmadı ama çok uyuyrdu büyüdükçe biraz uyaniklik süresi arttı ama demekki uyuması normalmis

Hanımlar siz bebeğinizi sarılıktan çıkartırken gözlerinin içi tamamen beyaz olmuş muydu acaba geceden beridir saat başı emziriyorum biberonla veriyorum gündüz baktım hala gözlerinin beyazlığı sarıdır az biraz normal mı sizce

Benim sorumun cevabını senden aldım benim bebeğin gözleri de hala sarı normal mı yani bu canım ne zamana kadar geçecekki acaba

Siz göbeği düşmeden mi yıkadınız
Gecmis olsun.
Düşmeden mi yikadiniz ??
Enfeksiyon oldugunu nasil anladiniz ??
Evet kızlar düşmeden yıkadık kayınvalidemin baskısıyla zorla 3 - 4 gün durdurdum sonra yıka dedim demez olaydım ya hala ondan değil diyor kadın, doktor söyledi enfeksiyon olduğunu. Bir de çocuğu balla, tuzla yıkayacaktı ona karşı çıktım banyoya tamam dedim salak gibi

Banada çok baskı yaptılar yıkayalım bişry olmaz diye ama ben dedim doktor düşmeden yıkamayın dedi baya direndim yani birde tecrübe deyip durumu yolar mı doktordan daha iyi biliyorlar

Normal canıö. Aradaki bir gün bile çok farkeder. Beslenmesini aksatma yeterli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…