Bana da diyor ki 40 kişiden akıl alırsan aklın karışır, 40 kişi dediği de 1 aile hekimi, 2 çocuk doktoru. Onlar ne bilsin yaniBanada çok baskı yaptılar yıkayalım bişry olmaz diye ama ben dedim doktor düşmeden yıkamayın dedi baya direndim yani birde tecrübe deyip durumu yolar mı doktordan daha iyi biliyorlar
He iyi o zaman sağol canım tekrar yükseldi mi diye korktum Bi anİki ayı bulabilir korkmayın gözlerden en son geçiyor bizimki de baya sari hala .
Ketçap acı mıydı canım acılık anne sütüne de geçiyormuş diyorlarKızlar günaydın dün akşam biraz döner ve kızartılmış patates yedim ketcapla bebeğim saat 5 ten beri durmuyo acaba yediğim mi dokundu bebeğe yardımcı olabilirmisiniz
Yok canım değildi çok azda bisey yedim bugün durmadı hiç yaKetçap acı mıydı canım acılık anne sütüne de geçiyormuş diyorlar
Hiç fikrim yok canım ya kötü bişeyden değildir inşallah bilgisi olanlar yardımcı olurlarYok canım değildi çok azda bisey yedim bugün durmadı hiç ya
Sağolasın canımHiç fikrim yok canım ya kötü bişeyden değildir inşallah bilgisi olanlar yardımcı olurlar
Dene biz şuan file kullanmıyoruz kolumuza yatırıyoruz kafasını suyun içinde sere serpe yatıyor kendini salıyorTamm canim öyle yaparim ama bizimkisi suyu sevmiyor ki acaba filenin üstünde yikiyorum diyemi direk küvetine koysam suyun icinde dursa dahami.korkar bilmiyorum nasil alistircam
Gözlerdeki sarılık en son geçiyor muş canım onu sıkıntı yapma. Tedavi bitti mi bebişinHanımlar siz bebeğinizi sarılıktan çıkartırken gözlerinin içi tamamen beyaz olmuş muydu acaba geceden beridir saat başı emziriyorum biberonla veriyorum gündüz baktım hala gözlerinin beyazlığı sarıdır az biraz normal mı sizce
Evet çok şükür bitti dün çıkarttık ama memeyi tutmuyor ya biberona alışmış sadece biberon tutuyor hem biberon hem meme verenler nasıl yapıyor ya savaşıyor resmen benimle tutmuyor göğsümüGözlerdeki sarılık en son geçiyor muş canım onu sıkıntı yapma. Tedavi bitti mi bebişin
Hadi gözün aydın olsun. Zorla ver memeni mecbur alacak bi süre sonraEvet çok şükür bitti dün çıkarttık ama memeyi tutmuyor ya biberona alışmış sadece biberon tutuyor hem biberon hem meme verenler nasıl yapıyor ya savaşıyor resmen benimle tutmuyor göğsümü
Biberonu bugün tamamen kesip kaşıkla vercem silikon uçla tutuyor ama doymuyor Bi iki çekiyor yoruluyor çekmiyorHadi gözün aydın olsun. Zorla ver memeni mecbur alacak bi süre sonra
Hadi ya birfe diyolar ya çay süt yapıyo bende içiyodum çok severim hiç mi içmedin3 gündür çay içmiyorum bebeğimin gaz problemi olmadı şükür. Bebeğinde gaz olanlar bu şekilde deneme yapabilir
Evet kızlar düşmeden yıkadık kayınvalidemin baskısıyla zorla 3 - 4 gün durdurdum sonra yıka dedim demez olaydım ya hala ondan değil diyor kadın, doktor söyledi enfeksiyon olduğunu. Bir de çocuğu balla, tuzla yıkayacaktı ona karşı çıktım banyoya tamam dedim salak gibi
Tamm canim öyle yaparim ama bizimkisi suyu sevmiyor ki acaba filenin üstünde yikiyorum diyemi direk küvetine koysam suyun icinde dursa dahami.korkar bilmiyorum nasil alistircam
Kızlar günaydın dün akşam biraz döner ve kızartılmış patates yedim ketcapla bebeğim saat 5 ten beri durmuyo acaba yediğim mi dokundu bebeğe yardımcı olabilirmisiniz
Yaa çok güzelmişBen böyle küvet süngeri kullanıyorum çok rahat oluyor. Bebis suyu hissediyor ayaklarını çirpıyor. Duruluyorken elimize alıp yatırıp su döküyoruz. Basi aşağı bakicak sekilde yikarsan su kaçma olasiligida olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?