Banada çok baskı yaptılar yıkayalım bişry olmaz diye ama ben dedim doktor düşmeden yıkamayın dedi baya direndim yani birde tecrübe deyip durumu yolar mı doktordan daha iyi biliyorlar
Kızlar günaydın dün akşam biraz döner ve kızartılmış patates yedim ketcapla bebeğim saat 5 ten beri durmuyo acaba yediğim mi dokundu bebeğe yardımcı olabilirmisiniz
Kızlar günaydın dün akşam biraz döner ve kızartılmış patates yedim ketcapla bebeğim saat 5 ten beri durmuyo acaba yediğim mi dokundu bebeğe yardımcı olabilirmisiniz
Tamm canim öyle yaparim ama bizimkisi suyu sevmiyor ki acaba filenin üstünde yikiyorum diyemi direk küvetine koysam suyun icinde dursa dahami.korkar bilmiyorum nasil alistircam
Hanımlar siz bebeğinizi sarılıktan çıkartırken gözlerinin içi tamamen beyaz olmuş muydu acaba geceden beridir saat başı emziriyorum biberonla veriyorum gündüz baktım hala gözlerinin beyazlığı sarıdır az biraz normal mı sizce
Evet çok şükür bitti dün çıkarttık ama memeyi tutmuyor ya biberona alışmış sadece biberon tutuyor hem biberon hem meme verenler nasıl yapıyor ya savaşıyor resmen benimle tutmuyor göğsümü
Evet çok şükür bitti dün çıkarttık ama memeyi tutmuyor ya biberona alışmış sadece biberon tutuyor hem biberon hem meme verenler nasıl yapıyor ya savaşıyor resmen benimle tutmuyor göğsümü
Evet kızlar düşmeden yıkadık kayınvalidemin baskısıyla zorla 3 - 4 gün durdurdum sonra yıka dedim demez olaydım ya hala ondan değil diyor kadın, doktor söyledi enfeksiyon olduğunu. Bir de çocuğu balla, tuzla yıkayacaktı ona karşı çıktım banyoya tamam dedim salak gibi
MMuallimeee90
canım Dr dan çıktık hatta muayene esnasında da kustu biraz. Sadece kilo takibi dedi. Fizyolojik reflu.. enfeksiyonu falan olsa sariligi uzardi dedi. Bi de kilo alması azalirsa pilor stenozu açısından ultrason isteriz dedi. Bir de Biogaia kullaniyorduk yanına nurse Harvey şurup da başlayacagiz. .. emzirme aralarında gazını çıkar öyle devam et dedi bi de . Zaten o yüzden 1 saat gaz çıkarmaya gidiyor bizde ..
Tamm canim öyle yaparim ama bizimkisi suyu sevmiyor ki acaba filenin üstünde yikiyorum diyemi direk küvetine koysam suyun icinde dursa dahami.korkar bilmiyorum nasil alistircam
Ben böyle küvet süngeri kullanıyorum çok rahat oluyor. Bebis suyu hissediyor ayaklarını çirpıyor. Duruluyorken elimize alıp yatırıp su döküyoruz. Basi aşağı bakicak sekilde yikarsan su kaçma olasiligida olmuyor
Ben böyle küvet süngeri kullanıyorum çok rahat oluyor. Bebis suyu hissediyor ayaklarını çirpıyor. Duruluyorken elimize alıp yatırıp su döküyoruz. Basi aşağı bakicak sekilde yikarsan su kaçma olasiligida olmuyor
Yaa ben ne yapcam benim bebek emmiyor kendini geri atıyor aç kalcak sarılığı artcak diye korkuyorum silikon uçla ağzında aç bişey götürüp getiriyor bırakıyor illa biberon istiyor