2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Banada çok baskı yaptılar yıkayalım bişry olmaz diye ama ben dedim doktor düşmeden yıkamayın dedi baya direndim yani birde tecrübe deyip durumu yolar mı doktordan daha iyi biliyorlar
Bana da diyor ki 40 kişiden akıl alırsan aklın karışır, 40 kişi dediği de 1 aile hekimi, 2 çocuk doktoru. Onlar ne bilsin yani

Kızlar günaydın dün akşam biraz döner ve kızartılmış patates yedim ketcapla bebeğim saat 5 ten beri durmuyo acaba yediğim mi dokundu bebeğe yardımcı olabilirmisiniz

Kızlar günaydın dün akşam biraz döner ve kızartılmış patates yedim ketcapla bebeğim saat 5 ten beri durmuyo acaba yediğim mi dokundu bebeğe yardımcı olabilirmisiniz
Ketçap acı mıydı canım acılık anne sütüne de geçiyormuş diyorlar

Tamm canim öyle yaparim ama bizimkisi suyu sevmiyor ki acaba filenin üstünde yikiyorum diyemi direk küvetine koysam suyun icinde dursa dahami.korkar bilmiyorum nasil alistircam
Dene biz şuan file kullanmıyoruz kolumuza yatırıyoruz kafasını suyun içinde sere serpe yatıyor kendini salıyor

Gözlerdeki sarılık en son geçiyor muş canım onu sıkıntı yapma. Tedavi bitti mi bebişin

Gözlerdeki sarılık en son geçiyor muş canım onu sıkıntı yapma. Tedavi bitti mi bebişin
Evet çok şükür bitti dün çıkarttık ama memeyi tutmuyor ya biberona alışmış sadece biberon tutuyor hem biberon hem meme verenler nasıl yapıyor ya savaşıyor resmen benimle tutmuyor göğsümü

3 gündür çay içmiyorum bebeğimin gaz problemi olmadı şükür. Bebeğinde gaz olanlar bu şekilde deneme yapabilir

Evet çok şükür bitti dün çıkarttık ama memeyi tutmuyor ya biberona alışmış sadece biberon tutuyor hem biberon hem meme verenler nasıl yapıyor ya savaşıyor resmen benimle tutmuyor göğsümü
Hadi gözün aydın olsun. Zorla ver memeni mecbur alacak bi süre sonra

Geçmiş olsun canım, yine iyi atlatmışsın o zaman

M Muallimeee90 canım Dr dan çıktık hatta muayene esnasında da kustu biraz. Sadece kilo takibi dedi. Fizyolojik reflu.. enfeksiyonu falan olsa sariligi uzardi dedi. Bi de kilo alması azalirsa pilor stenozu açısından ultrason isteriz dedi. Bir de Biogaia kullaniyorduk yanına nurse Harvey şurup da başlayacagiz. .. emzirme aralarında gazını çıkar öyle devam et dedi bi de . Zaten o yüzden 1 saat gaz çıkarmaya gidiyor bizde ..

Tamm canim öyle yaparim ama bizimkisi suyu sevmiyor ki acaba filenin üstünde yikiyorum diyemi direk küvetine koysam suyun icinde dursa dahami.korkar bilmiyorum nasil alistircam

Ben böyle küvet süngeri kullanıyorum çok rahat oluyor. Bebis suyu hissediyor ayaklarını çirpıyor. Duruluyorken elimize alıp yatırıp su döküyoruz. Basi aşağı bakicak sekilde yikarsan su kaçma olasiligida olmuyor

Eklentiler

• Screenshot_20200704-133626_Google.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 43

BeNde dün akşam ketçap hariç saydıklarından yedim. Salça sos vardı yanında. Bizde bi durum yok.

Yaa çok güzelmiş hemen bende alıcam sıcaklar geçmeden değerlendirelim.

Yaa ben ne yapcam benim bebek emmiyor kendini geri atıyor aç kalcak sarılığı artcak diye korkuyorum silikon uçla ağzında aç bişey götürüp getiriyor bırakıyor illa biberon istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…