- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Neden reflu oluyorlar acaba. Doktor normal dedi reflu demedi. Bilmedi mi acaba?M Muallimeee90 canım Dr dan çıktık hatta muayene esnasında da kustu biraz. Sadece kilo takibi dedi. Fizyolojik reflu.. enfeksiyonu falan olsa sariligi uzardi dedi. Bi de kilo alması azalirsa pilor stenozu açısından ultrason isteriz dedi. Bir de Biogaia kullaniyorduk yanına nurse Harvey şurup da başlayacagiz. .. emzirme aralarında gazını çıkar öyle devam et dedi bi de . Zaten o yüzden 1 saat gaz çıkarmaya gidiyor bizde ..
Hatta başka sos vardı yemedim ne olur ne olmaz diye durmadı valla artık baya yoruldu yattı bide yayla çorbası yiyebilirmiyim bisey olurmuBeNde dün akşam ketçap hariç saydıklarından yedim. Salça sos vardı yanında. Bizde bi durum yok.
Demleme cat mı ıcmıyorsun canım,rezene cayı fln ucuyır musun, cay da mı gaz yapıo ay ne yıyıp ne iccez:))3 gündür çay içmiyorum bebeğimin gaz problemi olmadı şükür. Bebeğinde gaz olanlar bu şekilde deneme yapabilir
Yenidogan döneminde reflu normaldir aslında, mide kapakcigi henüz tam gelismedigi için mide içeriği biraz kaçar ağzına doğru. Ama eğer kilo alımını bozacak kadar çok kusmaya neden olursa o zaman hastalık olan refluye donusuyor ve tedavi gerektiriyorNeden reflu oluyorlar acaba. Doktor normal dedi reflu demedi. Bilmedi mi acaba?
Yaa çok güzelmişhemen bende alıcam sıcaklar geçmeden değerlendirelim.
Ay ben de pastırma yedım,sonra pişman oldum, hamıleyken hıc yıyememıstım,canım cekmiştiHatta başka sos vardı yemedim ne olur ne olmaz diye durmadı valla artık baya yoruldu yattı bide yayla çorbası yiyebilirmiyim bisey olurmu
Yaa ben ne yapcam benim bebek emmiyor kendini geri atıyor aç kalcak sarılığı artcak diye korkuyorum silikon uçla ağzında aç bişey götürüp getiriyor bırakıyor illa biberon istiyor
O nasıl oluyor canım annemlerdeyim oda aç bırak göğsünü tutsun diyo bende sarılık yükselmesinden korkuyorum diyorum ama anlamıyorlarSonradan biberondan memeye donen var, bence memede ısrar etme bu sarılık tehlikesi geçene kadar yada eds yöntemi ile emzirmeyi dene biberon vermek istemiyorsan canim
Canım biz mamayı cay kasıgıyla verıyoryz ,bi cay kasıgı mama verıp ardından emzık sokuyoz agzına, emzıgın kenarından kenarından mamayı gonderıyoz,meme sanıo boyle olunca , hem meme hem mama gıdebılıos boleYaa ben ne yapcam benim bebek emmiyor kendini geri atıyor aç kalcak sarılığı artcak diye korkuyorum silikon uçla ağzında aç bişey götürüp getiriyor bırakıyor illa biberon istiyor
Yenidogan döneminde reflu normaldir aslında, mide kapakcigi henüz tam gelismedigi için mide içeriği biraz kaçar ağzına doğru. Ama eğer kilo alımını bozacak kadar çok kusmaya neden olursa o zaman hastalık olan refluye donusuyor ve tedavi gerektiriyor
Nasıl yani anlamadım göğsünü tutmuyor mu senin deCanım biz mamayı cay kasıgıyla verıyoryz ,bi cay kasıgı mama verıp ardından emzık sokuyoz agzına, emzıgın kenarından kenarından mamayı gonderıyoz,meme sanıo boyle olunca , hem meme hem mama gıdebılıos bole
Hafta ici asimiz var saglik ocaginda kilosuna baktircam cok merak ediyorum. InsaAllah almistir herkes kilo almis diyor da bakalimYenidogan döneminde reflu normaldir aslında, mide kapakcigi henüz tam gelismedigi için mide içeriği biraz kaçar ağzına doğru. Ama eğer kilo alımını bozacak kadar çok kusmaya neden olursa o zaman hastalık olan refluye donusuyor ve tedavi gerektiriyor
Ben de oyle ya daha lavaboya bile tek birakip gitmedim bi anda kusuyor ve dedigin gibi oldu bu sabah. Odum koptu.Sonra da sessizlesiyor iyice korkutuyor beniBenimki de mutlaka biraz cikariyor bazen gaz ile bazen de yatiyorken ama bazen boğazına kaçıyor nefes alamıyor gibi oluyor, müdahale etmek gerekiyor. Zaten hep reflu yatağında yatiriyorum ama yinede arada oluyor, 1 dk yalnız bırakamıyorum
O nasıl oluyor canım annemlerdeyim oda aç bırak göğsünü tutsun diyo bende sarılık yükselmesinden korkuyorum diyorum ama anlamıyorlar
Tamam canım Bi bakayım ben çok teşekkür ederimSonda alman gerekiyor. Bir ucunu biberona koyuyorsun bir ucunu göğsüne meme ucuna sabitliyorsun, bebis hem memede kalmış oluyor hemde beslenmiş oluyor. Eds diye yaz ınternette videolu anlatımları var
Ayni durumdayız bebiş sarilik oldu ilermesin ver biberonu sütun yetmezse mamayi sarilik daha ciddi bir risk bizim sarilik azalmaya başladı şükür meme için sonra bir uzmana gidicem meme pratigi için onemli olan ilk sagligi iki saatte bir sut sagmaktan gogus uclarim yarildi silikon ucla cekmiyolarlar emzik gibi kulkaniyolar kanmaYaa ben ne yapcam benim bebek emmiyor kendini geri atıyor aç kalcak sarılığı artcak diye korkuyorum silikon uçla ağzında aç bişey götürüp getiriyor bırakıyor illa biberon istiyor
Ben de oyle ya daha lavaboya bile tek birakip gitmedim bi anda kusuyor ve dedigin gibi oldu bu sabah. Odum koptu.Sonra da sessizlesiyor iyice korkutuyor beni
Ben korse degil de ev yapimi bisi yapti annem simdilik onu gunduzleri kullaniyoeumKizlar simdi korsaya basladiniz mi? Ben dun taktim 1 saat kadar ama sanki dikislerin ust kismi yandi gibi hissettim. Korkup cikarttim guzellik ugruna sagligimdan olmim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?