2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Neden reflu oluyorlar acaba. Doktor normal dedi reflu demedi. Bilmedi mi acaba?

Kızlar bazı haftalar bebeklerin atak haftası oluyor ve o zamanlarda normal zamanlardaki gibi olmuyorlar huysuz olabiliyorlar uyumaları falan azalıyor zor geçiyor o takvimi atıyorum siz de bakın isterseniz. Biz 30 mayıs doğumluyuz ve atak haftasındayız malesef farkı belli ediyor uyumaları çok azaldı huysuzlandılar baya

Neden reflu oluyorlar acaba. Doktor normal dedi reflu demedi. Bilmedi mi acaba?
Yenidogan döneminde reflu normaldir aslında, mide kapakcigi henüz tam gelismedigi için mide içeriği biraz kaçar ağzına doğru. Ama eğer kilo alımını bozacak kadar çok kusmaya neden olursa o zaman hastalık olan refluye donusuyor ve tedavi gerektiriyor

Yaa ben ne yapcam benim bebek emmiyor kendini geri atıyor aç kalcak sarılığı artcak diye korkuyorum silikon uçla ağzında aç bişey götürüp getiriyor bırakıyor illa biberon istiyor

Sonradan biberondan memeye donen var, bence memede ısrar etme bu sarılık tehlikesi geçene kadar yada eds yöntemi ile emzirmeyi dene biberon vermek istemiyorsan canim

Sonradan biberondan memeye donen var, bence memede ısrar etme bu sarılık tehlikesi geçene kadar yada eds yöntemi ile emzirmeyi dene biberon vermek istemiyorsan canim
O nasıl oluyor canım annemlerdeyim oda aç bırak göğsünü tutsun diyo bende sarılık yükselmesinden korkuyorum diyorum ama anlamıyorlar

Yaa ben ne yapcam benim bebek emmiyor kendini geri atıyor aç kalcak sarılığı artcak diye korkuyorum silikon uçla ağzında aç bişey götürüp getiriyor bırakıyor illa biberon istiyor
Canım biz mamayı cay kasıgıyla verıyoryz ,bi cay kasıgı mama verıp ardından emzık sokuyoz agzına, emzıgın kenarından kenarından mamayı gonderıyoz,meme sanıo boyle olunca , hem meme hem mama gıdebılıos bole

Benimki de mutlaka biraz cikariyor bazen gaz ile bazen de yatiyorken ama bazen boğazına kaçıyor nefes alamıyor gibi oluyor, müdahale etmek gerekiyor. Zaten hep reflu yatağında yatiriyorum ama yinede arada oluyor, 1 dk yalnız bırakamıyorum

Nasıl yani anlamadım göğsünü tutmuyor mu senin de

Hafta ici asimiz var saglik ocaginda kilosuna baktircam cok merak ediyorum. InsaAllah almistir herkes kilo almis diyor da bakalim

Ben de oyle ya daha lavaboya bile tek birakip gitmedim bi anda kusuyor ve dedigin gibi oldu bu sabah. Odum koptu.Sonra da sessizlesiyor iyice korkutuyor beni

O nasıl oluyor canım annemlerdeyim oda aç bırak göğsünü tutsun diyo bende sarılık yükselmesinden korkuyorum diyorum ama anlamıyorlar

Sonda alman gerekiyor. Bir ucunu biberona koyuyorsun bir ucunu göğsüne meme ucuna sabitliyorsun, bebis hem memede kalmış oluyor hemde beslenmiş oluyor. Eds diye yaz ınternette videolu anlatımları var

Kizlar simdi korsaya basladiniz mi? Ben dun taktim 1 saat kadar ama sanki dikislerin ust kismi yandi gibi hissettim. Korkup cikarttim guzellik ugruna sagligimdan olmim dedim

Ayni durumdayız bebiş sarilik oldu ilermesin ver biberonu sütun yetmezse mamayi sarilik daha ciddi bir risk bizim sarilik azalmaya başladı şükür meme için sonra bir uzmana gidicem meme pratigi için onemli olan ilk sagligi iki saatte bir sut sagmaktan gogus uclarim yarildi silikon ucla cekmiyolarlar emzik gibi kulkaniyolar kanma

Ben de oyle ya daha lavaboya bile tek birakip gitmedim bi anda kusuyor ve dedigin gibi oldu bu sabah. Odum koptu.Sonra da sessizlesiyor iyice korkutuyor beni

Hastanede de olmuştu hatta morarir gibi oldu hemşire böyle olunca aglatin demişti, 3 haftadır hep tedirgin hep korkuluyum. Gece uzun süre bekliyorum besledikten sonra mutlaka gaz çıkarmak gerekiyor. Biraz büyüyün kadar boyle devam edecek herhalde

Kizlar simdi korsaya basladiniz mi? Ben dun taktim 1 saat kadar ama sanki dikislerin ust kismi yandi gibi hissettim. Korkup cikarttim guzellik ugruna sagligimdan olmim dedim
Ben korse degil de ev yapimi bisi yapti annem simdilik onu gunduzleri kullaniyoeum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…