2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sağıp kaşıkla veriyorum ama oda süt buz gibi oluyor yarısını döküyor ne büyük Bi eksiklik emzirememek

Sağıp kaşıkla veriyorum ama oda süt buz gibi oluyor yarısını döküyor ne büyük Bi eksiklik emzirememek
Bende o eksikligi iliklerime kadar yasiyorum memeye getirince kıyametleri kopariyo kasigi falan boşver yeter ki su an karinlari doysun doktorumun kesin talimatiydi oyle yaptik sukur azaldi sariligi

Bende o eksikligi iliklerime kadar yasiyorum memeye getirince kıyametleri kopariyo kasigi falan boşver yeter ki su an karinlari doysun doktorumun kesin talimatiydi oyle yaptik sukur azaldi sariligi
Benimde dün çıkarttım hastaneden sarılığı düşmüştü şimdi yükselmesinden de korkuyorum

O nasıl oluyor canım annemlerdeyim oda aç bırak göğsünü tutsun diyo bende sarılık yükselmesinden korkuyorum diyorum ama anlamıyorlar
Sarılığı geçene kadar inatlaşma bence neyi istiyorsa onu ver canım, instagram kullanıyor musun ben emzirme danışmanlığı diye bir hesap takip ediyorum o kadın bu işin uzmanı meme reddeden bebekleri aylar sonra bile döndürüyor bi incele istersen ama şimdi aç bırakma

Aslında kimi yer hergun yikiyirmus görümcem in bebeği doğunca kuveze aldılar 5 gün durdu her gün yikamislar Antalya olunca eve getirince de hergun yıkadılar 1 gün arayla düştü benimki 10 günlükken onun ki 11 günlükken düştü göbekleri bende 1 kez yıkadım sadece dusmeden

Geçmiş olsun canim kaç günde düştü peki ve kaça düşünce normal.saydi doktor?

Hatta başka sos vardı yemedim ne olur ne olmaz diye durmadı valla artık baya yoruldu yattı bide yayla çorbası yiyebilirmiyim bisey olurmu
Ben pirinç yedim bize sıkıntı yapmadı, yoğurtlada aranız iyise sorun olmaz heralde. Deneye deneye öğrencez .bize de yumurta dokunuyo sanırım. Geçenlerde 1 hafta yumurtayı kestim sızısı hiç olmadı. 2 gündür yiyorum bezinde mukus var ve de sancılı.

Yaa ben ne yapcam benim bebek emmiyor kendini geri atıyor aç kalcak sarılığı artcak diye korkuyorum silikon uçla ağzında aç bişey götürüp getiriyor bırakıyor illa biberon istiyor
Bence tehlikeyi atlatana kadar ver nasıl istiyorsa öyle olsun. Yeterki doysun uyusun bve toparlansın. Bebekler 3 aya kadar alışkanlık kazanamıyolarmış. Kendilerin anne karnında zannediyorlarmış. Rahat ol. Memeye yakın biberonlar var. Aventinki gibi. Aç kalmasından daha iyi bence. Memeni tutamıyosa sağsan ucunu çıkardıktan memeyi yumuşttıktan sonra versen.

Evet canım kullanıyorum ismi nedir o sitenin

İşte her çocuğa gelmiyor demek ki genel olarak göbek bağı düşmeden yıkamayın diyorlar başa gelen çekilir artık napalım
Evet canım kullanıyorum ismi nedir o sitenin

Teşekkür ederim canım ben Bi incelim

Lansinoh elektrikli makinenin biberonuda anne göğsüne benziyor onu kullanıyordm ama çok çabuk alışıyor ben kaşıkla verdim az önce uyudu o kadar uğraştım ki ikimizde yorgun düştük

Ağzıma ne görürsem inan geri çekiyorum canım bir tabak yedim çorbadan inan sadece bulgur et türüyle besleniyorum bide kuru incirim var az onu komposto yapım peki kaç gün böyle beslenmemiz gerek 20 yada 40 gün diyenler var ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…