2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canim bizde sarılık varken ben bile farketmistim rengi falan yüzünün sariydi gozlerinin alti bide gozlerinin beyazi sariydi yüzünde kalmadiysa yavas yavas geciyordur sarılığı normal yani bence bide uyumasi nasil kac saat uyuyor bizimki sariyken ben zorla uyandiriyordum simdi kendisi acikinca uyaniyor hemen

Gazini memeden sonra gegirecek sekilde cikarttiriyorum ama yataga gecince kendini kasmaya basliyor. Alttan da cikartmak istiyor giibi karnina cekiyor bacaklarini. Cok gazli bi bebek . Gecelerimiz de hani bizim saatli uyaniyir duyir ya bazi arkadaslar. Iste onlara cok ozeniyorum gece gazdan surekli uyaniyor

Evet çok şükür bitti dün çıkarttık ama memeyi tutmuyor ya biberona alışmış sadece biberon tutuyor hem biberon hem meme verenler nasıl yapıyor ya savaşıyor resmen benimle tutmuyor göğsümü
Kandirmaca yöntemi kullan tam biberonu verirken aniden cek memeni ver öyle öyle alistir bende emzik verirken öyle yapiyodu emzik tutunca memeyi tutmuyodu krize giriyodu resmen öyle kandırmaca yaparak veriyodum

bizimkisi daha filenin üstüne koyunca bile basiyor çığlığı anlamadim normaldr sever bebekler suyu bizimkisi sevmiyor küvet süngeri daha mi iyi canim ondanmi alsam acaba

Geçmiş olsun canim kaç günde düştü peki ve kaça düşünce normal.saydi doktor?
ilk gittiğimizde 9.8 di ikinci gün gittik 8.7 e düşmüştü sonra 3 gun sonra tekrar gittik renginden bakti karnini acti gerek yok test yapmaya renginden takip edin dedi sari olursa getirin dedi

Benim ilk kizimda cok gizliydi, 3 ayda gecer dediler, sonra 6 ayda sonra 9 ayda ancak 1 yaşında rahatlamistik. Simdi yine gazlı bebisim bazen baya kızarıyor kendini kasıyor. Anne sutude alsa mamada ayni oluyor kızımı 3 kisi kucakta gezdirerek hoplatarak büyüttük cidden zor bir süreç insallah kolayca atlatiriz

Ben bi süresi olduğunu bilmiyordum. Ama dediğin gibi çok dikkat ettim de artık yavaş yavaş yiyorum. Dün tarhana içtim mesela onda nohut vardır dokunur diye çekinerek yedim ama yok öyle aşırı bi sıkıntısı her gün olan kadar. Azar azar dene sende ama hepsine birden yüklenmede hangisinin dokunduğunu anlarsın daha kolay olur

bizimkisi daha filenin üstüne koyunca bile basiyor çığlığı anlamadim normaldr sever bebekler suyu bizimkisi sevmiyor küvet süngeri daha mi iyi canim ondanmi alsam acaba

İstersen önce bi havlu ile dene havluyu katlayarak bebegin uzanabilcegi bi yer yap, kuvetin bi tarafını biraz yükselt, bebegin basinin oldugu tarafi, uzandiginda basina su gelmesin diye, bi dene eger hoşuna giderse o zaman sünger alabilirsin ama her bebek sevmeyebiliyor malesef

Bir emzirişte kaç dakıka emzırıyosunuz,tek meme mi çift meme mi emzırıyırsunuz bir emzirişte.
canim bizimkisi uzun sure emiyor yarim saat emiyor rahat belkide geciyordur ama duruyor arada yoruluncs emmeyi bırakıyor benim hemsire iki defa bi meme iki defa diger meme emsin dedi sadece önsut almis olur dedi ikisini de ayni anda verirsen hem gaz yapar çünkü onsut gaz yapiyormus hemde bebisin kilo almaz dedi onsutten sonra gelen süt kilo aldiriyormus yani diyelimki bi saatte bir emziriyorsun ayni memeyi kullan

Kizlar biraz önce hesabıma baktim, emzirme yardimi ödemesi diye bi para gelmiş sgk dan. Baska kimseye gelen var mi?? Acaba bu iş gormemezlik parasimi bilemedim

Kizlar biraz önce hesabıma baktim, emzirme yardimi ödemesi diye bi para gelmiş sgk dan. Baska kimseye gelen var mi?? Acaba bu iş gormemezlik parasimi bilemedim
Emzirma yardımı 202 tl,dogum yardımı 300 tl bana da yatmıs, brut maasının 2/3 ü de analık raporu olarak yatıyor,edevlette hepsı gorunuyo , ozellıkle basvurmamıza gerek yok sanırım , sisteme dogum işlemdgınden

Simdi baktim e devlete analık bankaya gönderildi demis sadece analik yatmis hesabıma digerini daha önceden ziraat bankasından almistim galiba şimdi nasil olcak bilmiyorum. Birde is gormemezlik ucreti ne zaman alınıyor biliyormusunuz, dogum raporunu is yerine verdiniz mi ?

Edevlette hangi modülden aile ve sosyal politikalar bakanlığından mı bakıyorsunuz

Erkek cocujlari gazli olur diyorlar ama demek ki kizlar da oluyor hepsi batıl. Saglikli olsun da idare edicez artik napalim. Gazi gelip de sıkısinca aglayasim geliyor cok aciyorum

İş gorememezligin adı analık diye gecıyodu sanırım; maaş olan o, diğeeleeri düşük mıktar,dogum ve emzirme yardınları. Evet dogum yaptıgımda işyerıme ik ya verdım, onlar biyere gırıyo ,mesela benım 10 gun 10 gun yatırtıolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…