2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bizde de durum öyle. Özellikle oğlum sadece altının kirli olmasına rahatsız oluyor. Bizde 12 günlüğüz. Kızım biraz daha ona göre uyanık. Melek bebek oluyor bizimkiler Googleden baktım
Korkuyorum ondan tedirginim vallahi googleda yeni dogan 20 saat uyuyabiliyormuş günlük ama alışık değilim tuhaf geliyo

Kızlar sütüm az benım ya, doymuyor, süreklı yapanıyo huysuzlsnıyo ,mama da veroyorum ama, sutumu cogaltmak için napmalıyım , humana steel tea ve rezene ıcıyorum,bol su içıyorum,hosaf ıcıyorum ama nafile.. gogus uclarım da yara oldu, emzirmekten sogumaktan dakorkuyorum acı hıssettıkce ,bi arkadas memeltn balmumu kaoak krem onerdi onu aldım bakalım ıns acıya iyi gelır

Korkuyorum ondan tedirginim vallahi googleda yeni dogan 20 saat uyuyabiliyormuş günlük ama alışık değilim tuhaf geliyo
Bende tedirgin oluyorum acaba bir şeyi mi var diye maşallah beslenme, idrara çıkmada bir sorun yok çok şükür. Ağlasalar sıkıntı ağlamasalar başka sıkıntı

Bende de 10 gun ve uzeri katları vs diye biseyler yazıyor ama acaba bi kac kerede mi yatırcaklar anlamadim :/ olmadi arayıp sorayim

Floraa12 canım baktım ben bebişin çukuru var ama tüy göremedim. Ama normal gibi o çukur tam popo çizgisinin bitiminde içte kalıyo zaten popo yanakları kapatıyo

Sürekli sırtını sıvazlayıp duruyoruz gaz olmasın diye. 40 ı çıkınca biter gaz işleri diyor annem.
Oy inşallah valla ışığı kapattım üstüne belki uyanır kendini gaz için sıkıyı farkediyorum kakasinj yapsa rahatlıcak kuzum allah seninde yardımcın olsun iki tane var sende

Kızlar merhaba, hepiniz artık anne olmuşsunuzdur , öncelikle tebrikler :) ben de son 1.5 ayım kaldı. Agustos anneleri grubundayım. Bir konuda tecrübeniz var ise fikir almak istedim. Acıbadem hastanesinde dogum yapacagım, hastane ile konuştugumda kordon kanı ve göbek bagı saklamak teknolojisinden bahsetti. Bayagı bi avantajını saydı, ama tabiki pahalı birşey. Aranızda bunu yaptıran varmı ? Prosedürünü ve nasıl birşey oldugunu bilen ? Veya olumlu olumsuz fikri olan ?

Canım burda Bi arkadaş bestlak damla önermişti onuda dene istersen benim Bi arkadaşım kullanıyor artmış sütümü diyordu

Tamm canim öyle deneyeyim inslalah sever öyle her bebekte farklı oluyor. gerçekten bizimkisini dus aldırana kadar aglama krizine giriyor

meme ağzında ağzı açık ağlıyor sağa sola döndürüyor başını az önce çok az emdi saatlerdir uğraşıyorum ne gece be gündüz uyuyorm

Ayy ayni sorunu bende emzikte.yasadim tövbe ettim resmen emzik vermeye en azindan bir.süre vermicem meme agzinda agliyor alamayinca krize giriyordu biz biraz da sallamistik çarşafın içinde tam uyuklucak hemen verdim memeyi öyle tutmustu öyle de dene istersen

B
Benim bu bebeyi 3 4 saat aç bırakmam lazım ki anca tutsun Bi saat arayla uyanıyor ve emmiyor silikon uçla da deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…