- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Korkuyorum ondan tedirginim vallahi googleda yeni dogan 20 saat uyuyabiliyormuş günlük ama alışık değilim tuhaf geliyoBizde de durum öyle. Özellikle oğlum sadece altının kirli olmasına rahatsız oluyor. Bizde 12 günlüğüz. Kızım biraz daha ona göre uyanık. Melek bebek oluyor bizimkiler Googleden baktım
O da etkiler ama uyuyo diye mama vermemezlik yapmak sariligi tetikliyomus doktor kesinlikle 3 saat geçmesin dediUyurdu normaldede ama bu kadar değil gün içinde muhakkak bir kaç kere uyanırdı dün gece yatmadı ondan mi acaba
Yok canım mamasını veriyorum uykudada olsa kaldırıp iciriyorum geri uzatiyorumO da etkiler ama uyuyo diye mama vermemezlik yapmak sariligi tetikliyomus doktor kesinlikle 3 saat geçmesin dedi
O zaman korkma uyusunYok canım mamasını veriyorum uykudada olsa kaldırıp iciriyorum geri uzatiyorum
Bende tedirgin oluyorum acaba bir şeyi mi var diye maşallah beslenme, idrara çıkmada bir sorun yok çok şükür. Ağlasalar sıkıntı ağlamasalar başka sıkıntıKorkuyorum ondan tedirginim vallahi googleda yeni dogan 20 saat uyuyabiliyormuş günlük ama alışık değilim tuhaf geliyo
Tamam canımO zaman korkma uyusun ☺
Hic deme vallahi her turlusu sikinti benim bebegimin karni dolu gaz nasil cikarcak onu yaBende tedirgin oluyorum acaba bir şeyi mi var diye maşallah beslenme, idrara çıkmada bir sorun yok çok şükür. Ağlasalar sıkıntı ağlamasalar başka sıkıntı
Erkek cocujlari gazli olur diyorlar ama demek ki kizlar da oluyor hepsi batıl. Saglikli olsun da idare edicez artik napalim. Gazi gelip de sıkısinca aglayasim geliyor cok aciyorum
İş gorememezligin adı analık diye gecıyodu sanırım; maaş olan o, diğeeleeri düşük mıktar,dogum ve emzirme yardınları. Evet dogum yaptıgımda işyerıme ik ya verdım, onlar biyere gırıyo ,mesela benım 10 gun 10 gun yatırtıolarmış
Kaç saat takmak gerekiyor ya gün boyumu ? Ben dün yatana kadar taktım
Sürekli sırtını sıvazlayıp duruyoruz gaz olmasın diye. 40 ı çıkınca biter gaz işleri diyor annem.Hic deme vallahi her turlusu sikinti benim bebegimin karni dolu gaz nasil cikarcak onu ya
Oy inşallah valla ışığı kapattım üstüne belki uyanır kendini gaz için sıkıyı farkediyorum kakasinj yapsa rahatlıcak kuzum allah seninde yardımcın olsun iki tane var sendeSürekli sırtını sıvazlayıp duruyoruz gaz olmasın diye. 40 ı çıkınca biter gaz işleri diyor annem.
Canım burda Bi arkadaş bestlak damla önermişti onuda dene istersen benim Bi arkadaşım kullanıyor artmış sütümü diyorduKızlar sütüm az benım ya, doymuyor, süreklı yapanıyo huysuzlsnıyo ,mama da veroyorum ama, sutumu cogaltmak için napmalıyım , humana steel tea ve rezene ıcıyorum,bol su içıyorum,hosaf ıcıyorum ama nafile.. gogus uclarım da yara oldu, emzirmekten sogumaktan dakorkuyorum acı hıssettıkce ,bi arkadas memeltn balmumu kaoak krem onerdi onu aldım bakalım ıns acıya iyi gelır
Tamm canim öyle deneyeyim inslalah sever öyle her bebekte farklı oluyor. gerçekten bizimkisini dus aldırana kadar aglama krizine giriyorİstersen önce bi havlu ile dene havluyu katlayarak bebegin uzanabilcegi bi yer yap, kuvetin bi tarafını biraz yükselt, bebegin basinin oldugu tarafi, uzandiginda basina su gelmesin diye, bi dene eger hoşuna giderse o zaman sünger alabilirsin ama her bebek sevmeyebiliyor malesef
meme ağzında ağzı açık ağlıyor sağa sola döndürüyor başını az önce çok az emdi saatlerdir uğraşıyorum ne gece be gündüz uyuyorm
Benim bu bebeyi 3 4 saat aç bırakmam lazım ki anca tutsun Bi saat arayla uyanıyor ve emmiyor silikon uçla da deniyorumAyy ayni sorunu bende emzikte.yasadim tövbe ettim resmen emzik vermeye en azindan bir.süre vermicem meme agzinda agliyor alamayinca krize giriyordu biz biraz da sallamistik çarşafın içinde tam uyuklucak hemen verdim memeyi öyle tutmustu öyle de dene istersen
Ben sırf bu kusma mevzusu yüzünden kilo takibi önemli diye bebek baskülü aldım eve. Kendim haftalık takip edicem. Beslenmesini de ayarlarım böylece. Bi öneri olarak bulunsun aklında canım.Devlet hastanesine goturdum canim doktor bakmadi ben de unuttum sormayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?