2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Benim bu sezaryandan sonra agrim sizim hemen geçti. Ama ilkinde 2 ay surdu tamamen iyilesmesi. Lohusayken kilo aldığım icin ilkinde o karin cook uzun bir sure kalmıştı 1.5 yil sonra biraz zayiflayinca inmisti ama tam olarak eskisi gibi olmuyor. Ben hic spor yapmadim bu arada. Spor yapanların baya toparlaniyordur diye dusunuyorum. İlk dogumumda 40 gunlukken doktorum artık mekik çekebilirsin demiştir bir de. Ama hic cekmedim

Hazir elinde denek varken yapabilirsin aslinda 2 saat sonra bile geldiği oluyor bazen o yuzden güvenemiyorum, ilk kizimda da oyleydi alışığım o yuzden canim biraz zorluyor insani bu süreç ama çabuk geçer inşallah:)

Ben dayanabildigim kadar uyumuyorum, sonrada annem ve ablama verip uyuyorum :)

Bende öyle düşünüyorum. Bazen gaz ile cikiyor bazende ikinirken. Insallah farkli bisey yoktur
Biraz reflu olmasi zaten normal ama çok fazla olursa doktora göstermek gerekebilir, biraz zaman gerekiyor malesef

Senin ikinci sezeryan mı canım , en fazla kaca izin verıyorlar sezeryanda, bi de sunu merak edıyorum, aynı yerdenmi kesıyo yoksa buraz asagısınsan yada yukarsından mı oncekı kesıgın, suan altalta ıkı kesıkmi var sende, ıkıncı daha mı kolay oluyo dıyosun, bana ıkıncı dayanılmaz acılı olurgıbı gelıyor dusununde, oyuzden de aslında buraz normal dogum istemıstım ama nasip ,o bunu sectı :)) ozaman yol yakınken spora baslıyım ben , psıkolojımı bozuyo bu gobek :)) kac yıl araları varsenın bebişlerın

Tahin helvası doktorum onerdi süt yapsın die,bi yanı yaparken obur tarafı bozuyoz ya:))

Kizlar bu şurup mukemmel diyebilirm bebegimede veriyorum bende gaz yapan bisey yemissem içiyorum bizde işe yaradi alttan ustten gaz cikarabiliyor denemek isteyene öneririm

Eklentiler

• IMG-20200713-WA0013.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 31
Bunu bilmiyordum bende denicemm

Evet elinizde kalabilir. Misal biz 2.aya girdik 2 no kullandık. 3. Aya girdik 3 no hep boyle devam etti. 5. Ayimiz bitecek 5 no kullaniyoruz. Ancak sleepy kullaniyoruz. Bircok marka eşantiyon bez vardi elimde ve anladim ki sleepy kaliplari biraz küçük. O nedenle kullandiginiz markaya gore degiskenlik gosterebilir. Ben hic 180 190 dan fazla stoklamadimm

Evet. 2. De sezaryan..toplam kac doguma izin verdiklerini soruyorsan 3 ve 4 defa sezaryan olanlar duydum..bir sayi soylemiyorlar ama 2 sezaryan arasi en az 2 yil olsun ki dikisler tamamen kaynasin diyorlar.

Sanki ayni yerden kesmis doktor..tam anlayamadim ama. 4 sene var aralarinda. Eski iz baya azalmışti çünkü.

Bende ilginc bi sekilde ilkinde toparlanma suresi daha uzun ve zor olmus. Onu da simdi 2.ci rahat olunca anladım. Yalniz ilkinde sezaryan randevum sabahtanti, gece kanamam olmustu ve cok hizli bi sekilde sezaryana alinmistim gece. Belki de dogum baslamisti ve o yuzden toparlanmam daha zor oldu. Bir de ilkinde doktor miyomlari da aldi açmışken. O da etki etmis olabilir. Esim ise simdiki doktorumunun daha titiz calistigini dusunuyor..biz de anlamadik niye 2.de daha rahat toparlandigimi. Ama 2. olunca daha acili olacak diye bir sey yok

Anladım canım tesekkurler bılgı ıcın bence de mıyom etkısı olabilir , dr eli de cok onemlı gerci Allah saglık sıhhat versın kardeslere:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…