benimde göbek duruyor ben daha kreme baslamadim dikis olan yerler hep kizarik çünkü korktum acikcasi kullansammi acabaKızlar sezeryan dogum yapanlar; sabahları kalktıgınızda karnınızda agrı acı oluyormu, buarada gobeklerınız ne durumda , benımkı hala tam inmedi 40 ımız yaklasmasına ragmen , bepanton anti scarjel kullanıyorum dikiş yerinde iz kalmasın diye günde birkez , kullanan var mı, gunde bır kez yeterli mi acep
Bana bir arkadasim bu kremi onerdi onunda doktoru önermiş Contractubex güzelmiş baya bundan alicamKızlar sezeryan dogum yapanlar; sabahları kalktıgınızda karnınızda agrı acı oluyormu, buarada gobeklerınız ne durumda , benımkı hala tam inmedi 40 ımız yaklasmasına ragmen , bepanton anti scarjel kullanıyorum dikiş yerinde iz kalmasın diye günde birkez , kullanan var mı, gunde bır kez yeterli mi acep
o sızlama olucak heralde benim halen sızlıyor 25 gun oldu anlamadim neden geçmiyor agrisiAy ben hiç bakmiyom valla bisey varsada görmemdaha sızlıyor benimki senin de varmı ağrın canım
benim bebeğim de de var ya daha doktora götürmedik bizdeKızlar bebeğinde hırıltı olan var mı? Varsa ne diyo doktorunuz
Doyduğuna emin oluyor musun canım açlıktan falan yapmıyordur dimiDün geceden beri huzursuzluktan taş üstünde taş bırakmadıkataktan mi acaba
Hâlâ sızlıyor vallao sızlama olucak heralde benim halen sızlıyor 25 gun oldu anlamadim neden geçmiyor agrisi
Benim bebegimdede var bence daha ödemden dolayı burunları öyle hatta soğuk aldığını biledüşünüyorum aradabenim bebeğim de de var ya daha doktora götürmedik bizde
Ya ben sıkıda giydiriyorm aslında anlamadım bendeBenim bebegimdede var bence daha ödemden dolayı burunları öyle hatta soğuk aldığını biledüşünüyorum arada
Benimki geceleri öyle yapıyor gündüz direk tutuyorBebeklerini emziren anneler bir sorum olacak bebeği göğsünüze tuttuğunuzda bebek direk tutuyormu hemen yoksa biraz debelenip sonramı tutuyor
Kıkırdağı yumuşak daha ondan yapıyor dedi doktorbenim bebeğim de de var ya daha doktora götürmedik bizde
Ben sıkı giydiriyordum o gün hemşire çok kızdı arada dikkat ediyorum tabi hırıltısı da geçer inşallahYa ben sıkıda giydiriyorm aslında anlamadım bende
Benimkini yeni yeni alışıyorum tutmuyor tutsa iki çekip bırakıyor alisacakmi acabaBenimki geceleri öyle yapıyor gündüz direk tutuyor
Vücudunda nadiren ama daha çok yüzünde çıkıyor kırmızı lekeler biz hiç öpmüyoruz bile normal herhalde bnce çok bebekte var çünküBebeğinin vücudunda kirmizi lekeler çıkan var mi alerji oldu galiba
Sürekli ağzına ver bıraktıkca yavaş yaval alışır canım ben de de öyleydi sağıp kaşıkla veriyodum hep biberonu tamamen kesmiştim öyle alıştıBenimkini yeni yeni alışıyorum tutmuyor tutsa iki çekip bırakıyor alisacakmi acaba
Ben geceleri ve sabaha karşı dikkat ediyorum öbür türlü çok sıcak oldu mu üstünü açıyorumBen sıkı giydiriyordum o gün hemşire çok kızdı arada dikkat ediyorum tabi hırıltısı da geçer inşallah
Ben biberonu ağzına veriyorum az çekiyor hemen çekip göğsümü veriyorum bide mecburen doyamadığı için biberonu uykuda veriyorum hatamı yapıyorum şimdi eczaneye gidicem eds için hortum bakmaya umarım bulurum belki bu sefer göğüsten çok.geldigini düşünür yavrumSürekli ağzına ver bıraktıkca yavaş yaval alışır canım ben de de öyleydi sağıp kaşıkla veriyodum hep biberonu tamamen kesmiştim öyle alıştı
Ay hiç deme o gün yavrum üstünü açmış sabaha kadar uyanmamışım bendeBen geceleri ve sabaha karşı dikkat ediyorum öbür türlü çok sıcak oldu mu üstünü açıyorum
Valla benim bebe de doymuyor sağdığım sütlerim vardı hastanede yattığında bende geceleri uykuda veriyorum gecede göğsümü tutmuyor iyice aç kalıyor çok zor ya bebeklerin doyup Doymadığını anlamakBen biberonu ağzına veriyorum az çekiyor hemen çekip göğsümü veriyorum bide mecburen doyamadığı için biberonu uykuda veriyorum hatamı yapıyorum şimdi eczaneye gidicem eds için hortum bakmaya umarım bulurum belki bu sefer göğüsten çok.geldigini düşünür yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?