2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hanımlar sizin göğüsler hep sert mi yoksa yumuşakta mı benim yumuşak sanki içinde hiç süt yok gibi
Benim ilk başlarda sertti sonra yumuşadı :) zaten öyle olması gerekiyor merak etme sütün vardır :) Bebişin emerken ağzında süt görüyorsan yada yutkunma sesi geliyorsa yeterlidir.

Evdekıler beni delirtiyor .alt degıstırırken bebegım aglıyor hep , kalkıp gece gece cıcugu ne aglatıyon die bana kızıyılar, zevkten aglatıyorum sanki.. gaz cıkarırken de cocugun uykusu var bu pozısyonda nite durduruyomusum gaz cıkarma zamanımıymıs yazıkmış , e emerken uyuyo nabıyım, emme sonrası da gaz cıkarmam lazım.. gece onun nasıl gaz sancısı cektıgınu kımse gormuyor ben goruyorum , patlıycagım herkese, destekten cok kostek oldular psıkoljım boxuldu

Evet aileler öyle müdahale etmeleri insanı sinir ediyor sıkma canını canım benim annemde hep sütümle kafayı bozmuş yok sütün yok yok göğsün yumuşak

benimde yumusak göğsüm sanirim sert olmasi lazim çünkü sabahlari uyandigimda bi sert oluyor okadar
Benimde geceleri sert oluyor biraz aslında ben annemlerdeyken sürekli sert ve akıyordu kendi evime geldim doğru düzgün bişey yiyemiyorum ondan mı diyorum acaba emerkende bebeğin ağzında da süt var bilmiyorum ki

Kimseyi takma canım bebeğinin tabiki emzirme sonrası gazını çıkarman gerek. Gaz sancısı çekmektense rahat uyuması daha önemli değil mi? Bebekler ağlaya ağlaya büyür bunu biliyor olmaları lazım. Şunu aklından çıkarma bebeğinin ihtiyaçlarını en iyi sen bilirsin kimseye kulak asma bildiğini yap o bebeğin annesi sensin.

Ben üç gündür memeye alistirdigim için bariz belli ac olduğu çişi çok az çünkü bende uykudayken biberonla veriyorum şimdi gittim sondayi sipariş ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…