- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Aynen ya bende tutturamıyorum MalesefAy hiç deme o gün yavrum üstünü açmış sabaha kadar uyanmamışım bendeinsan nasıl giydireceginide şaşıyor
2 gündür hem emiyor hem de arada mama veriyorum . Doymasa emerken uyuklamaz benceDoyduğuna emin oluyor musun canım açlıktan falan yapmıyordur dimi
Yani bilemedim2 gündür hem emiyor hem de arada mama veriyorum . Doymasa emerken uyuklamaz bence
Benim ilk başlarda sertti sonra yumuşadı :) zaten öyle olması gerekiyor merak etme sütün vardır :) Bebişin emerken ağzında süt görüyorsan yada yutkunma sesi geliyorsa yeterlidir.Hanımlar sizin göğüsler hep sert mi yoksa yumuşakta mı benim yumuşak sanki içinde hiç süt yok gibi
Böyle bazen çekip bırakıyor ondan ağzında süt var baktığımdaBenim ilk başlarda sertti sonra yumuşadı :) zaten öyle olması gerekiyor merak etme sütün vardır :) Bebişin emerken ağzında süt görüyorsan yada yutkunma sesi geliyorsa yeterlidir.
Eğer aklında soru kalırsa kendin sıkıp test edebilirsin de :) Bol sütlü günlerimiz olsun bebişlerimiz doysun inşallahBöyle bazen çekip bırakıyor ondan ağzında süt var baktığımda ☺
Ayy Aminn Aminn inşallah canım kıyamıyorum sağmaya da deneyecem Bi günEğer aklında soru kalırsa kendin sıkıp test edebilirsin de :) Bol sütlü günlerimiz olsun bebişlerimiz doysun inşallah
Evet aileler öyle müdahale etmeleri insanı sinir ediyor sıkma canını canım benim annemde hep sütümle kafayı bozmuş yok sütün yok yok göğsün yumuşakEvdekıler beni delirtiyor .alt degıstırırken bebegım aglıyor hep , kalkıp gece gece cıcugu ne aglatıyon die bana kızıyılar, zevkten aglatıyorum sanki.. gaz cıkarırken de cocugun uykusu var bu pozısyonda nite durduruyomusum gaz cıkarma zamanımıymıs yazıkmış , e emerken uyuyo nabıyım, emme sonrası da gaz cıkarmam lazım.. gece onun nasıl gaz sancısı cektıgınu kımse gormuyor ben goruyorum , patlıycagım herkese, destekten cok kostek oldular psıkoljım boxuldu
Benim ikinci bebeğim olduğu için artık herşeyi yaptım deneyimledim ondan artık bana hiçbir şey işlemiyorAyy Aminn Aminn inşallah canım kıyamıyorum sağmaya da deneyecem Bi gün
Ay onu annem de dedi gogsun kocaman ama süt olmadıktan sonra dedi.. ya laf olsun diye konusuyolar ama bızde etkısu kötü oluyoEvet aileler öyle müdahale etmeleri insanı sinir ediyor sıkma canını canım benim annemde hep sütümle kafayı bozmuş yok sütün yok yok göğsün yumuşak
eger cok agliyorsa biraz debeleniyor bende önce sakinleştirip öyle tutturuyorumBebeklerini emziren anneler bir sorum olacak bebeği göğsünüze tuttuğunuzda bebek direk tutuyormu hemen yoksa biraz debelenip sonramı tutuyor
benimde yumusak göğsüm sanirim sert olmasi lazim çünkü sabahlari uyandigimda bi sert oluyor okadarHanımlar sizin göğüsler hep sert mi yoksa yumuşakta mı benim yumuşak sanki içinde hiç süt yok gibi
Benimde geceleri sert oluyor biraz aslında ben annemlerdeyken sürekli sert ve akıyordu kendi evime geldim doğru düzgün bişey yiyemiyorum ondan mı diyorum acaba emerkende bebeğin ağzında da süt var bilmiyorum kibenimde yumusak göğsüm sanirim sert olmasi lazim çünkü sabahlari uyandigimda bi sert oluyor okadar
Kimseyi takma canım bebeğinin tabiki emzirme sonrası gazını çıkarman gerek. Gaz sancısı çekmektense rahat uyuması daha önemli değil mi? Bebekler ağlaya ağlaya büyür bunu biliyor olmaları lazım. Şunu aklından çıkarma bebeğinin ihtiyaçlarını en iyi sen bilirsin kimseye kulak asma bildiğini yap o bebeğin annesi sensin.Evdekıler beni delirtiyor .alt degıstırırken bebegım aglıyor hep , kalkıp gece gece cıcugu ne aglatıyon die bana kızıyılar, zevkten aglatıyorum sanki.. gaz cıkarırken de cocugun uykusu var bu pozısyonda nite durduruyomusum gaz cıkarma zamanımıymıs yazıkmış , e emerken uyuyo nabıyım, emme sonrası da gaz cıkarmam lazım.. gece onun nasıl gaz sancısı cektıgınu kımse gormuyor ben goruyorum , patlıycagım herkese, destekten cok kostek oldular psıkoljım boxuldu
Ben üç gündür memeye alistirdigim için bariz belli ac olduğu çişi çok az çünkü bende uykudayken biberonla veriyorum şimdi gittim sondayi sipariş ettimValla benim bebe de doymuyor sağdığım sütlerim vardı hastanede yattığında bende geceleri uykuda veriyorum gecede göğsümü tutmuyor iyice aç kalıyor çok zor ya bebeklerin doyup Doymadığını anlamak
Bana da hep hii hani göğsün küçücük yumuşak süt nerde var diyoo tabi ben deli oluyomAy onu annem de dedi gogsun kocaman ama süt olmadıktan sonra dedi.. ya laf olsun diye konusuyolar ama bızde etkısu kötü oluyo
İlki büyük tecrübesizlik ya çokta zorBenim ikinci bebeğim olduğu için artık herşeyi yaptım deneyimledim ondan artık bana hiçbir şey işlemiyor
Ben nasıl göğsüme tutsam kıyametler kopuyir zar zor tuttururum bir çeker hop uyuyor yere indiririm hop kalkıyor ben anlamadım bişey kafayı siyircam artık2 gündür hem emiyor hem de arada mama veriyorum . Doymasa emerken uyuklamaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?