süt vardir az geldigi zaman emerken kafasi boncuk boncuk terliyor cekerkensüt fazla oldugu zaman akışı hizli oldugu icin hic terlemiyor ordan da anliyorumBenimde geceleri sert oluyor biraz aslında ben annemlerdeyken sürekli sert ve akıyordu kendi evime geldim doğru düzgün bişey yiyemiyorum ondan mı diyorum acaba emerkende bebeğin ağzında da süt var bilmiyorum ki
Evet öyle zor :) Ama onunla beraber zamanla sende öğreniyorsun. Her bebek farklı istekleri, ihtiyaçları nasıl zamanla ağlamasından, bakışından, duruşundan ne istediğini anlıyorsun :)İlki büyük tecrübesizlik ya çokta zor
Ilk gün çok ağlıyordu dediğin gibi canım sakinleştirip geri tutuyorum zorlanıyoruz alisirmi senceeger cok agliyorsa biraz debeleniyor bende önce sakinleştirip öyle tutturuyorum
Canim sen şurubu tokkenmi veriyorsun ackenmi ben tokken verdim kustu ne varsa midesini bulandirsi galiba bide ben gunde 2 defa veriyorum cay kasigi ile sen nasil veriyorsun28 gunluguz ve 1 haftadır kullanıyorum daha önce baslasaydim keşke dedim
Benim de aynı öyle ... yenidogan dönemi bitince olgun süt döneminde yumusuyormus... önceki şişkinlik ve ele gelen pıtırcıklar olmuyormuşHanımlar sizin göğüsler hep sert mi yoksa yumuşakta mı benim yumuşak sanki içinde hiç süt yok gibi
Evet canım ilk gün tok verdim benim kızda kustu baya çok hemde ama sonra emzirme öncesinde verdim emzirdikden sonra da hemen dogrultmadim sonra alıştık aç karnına daha etkili bence rahatlıyor sonraCanim sen şurubu tokkenmi veriyorsun ackenmi ben tokken verdim kustu ne varsa midesini bulandirsi galiba bide ben gunde 2 defa veriyorum cay kasigi ile sen nasil veriyorsun
Bazen iki bazen üç kez çay jasigiyla veriyordum sonra dan hep akıttı ağzından içinden çıkan siringa ile 1 ml veriyorum hiç akitmiyor kolay oldu hem olcmus oluyorumCanim sen şurubu tokkenmi veriyorsun ackenmi ben tokken verdim kustu ne varsa midesini bulandirsi galiba bide ben gunde 2 defa veriyorum cay kasigi ile sen nasil veriyorsun
Ben hiç mama falanda vermiyorum artık garibim aç tok yatıyor zorlasüt vardir az geldigi zaman emerken kafasi boncuk boncuk terliyor cekerkensüt fazla oldugu zaman akışı hizli oldugu icin hic terlemiyor ordan da anliyorum
Şimdiden sütün azsa bebek biraz büyüse hiç doymaz diyo annem bende ne yapacağımı şaşırdım eşim izin vermiyor arada mama da verelimEvet öyle zor :) Ama onunla beraber zamanla sende öğreniyorsun. Her bebek farklı istekleri, ihtiyaçları nasıl zamanla ağlamasından, bakışından, duruşundan ne istediğini anlıyorsun :)
Boşuna stres yapıyorum dimi ben normal yani herkesteBenim de aynı öyle ... yenidogan dönemi bitince olgun süt döneminde yumusuyormus... önceki şişkinlik ve ele gelen pıtırcıklar olmuyormuş
Benim de süt bıtunce huysuzlsnıo kımıl kımıl oluyo ,bazen iki memeyi de emmesıne ragmen doymuyı,sütüm az , nasıl cogaltcak bılmıyorum, mama yapıyorum şimdi de..Şimdiden sütün azsa bebek biraz büyüse hiç doymaz diyo annem bende ne yapacağımı şaşırdım eşim izin vermiyor arada mama da verelim
Benimde yumusak yumusak bikaögundur, dedim heralde ıyıce azaldı bu süt ,normalmıymısBoşuna stres yapıyorum dimi ben normal yani herkeste ☺
Ben boyadm canım gratisten organik boya aldm amonyaksız şuan indrmde var oneriorm güzelSaçlarını boyayan var mı ,bitkısel bi marka onerısı olan varmı evde alıp kendim boyasam, biraz psıkolojıme iyş gelır dıyorum, beyazlar arttı ,analık zor:)))
Benim de ilk defa bugun sutum gunduz vakti bitti. Mama verdim cok uzulerek. Normalde sadece gece verirdim bir defalik. Strese girdim bi konu yuzunden acaba ondan mi oldu bilmiyorum ama sutun azalmasi buyuk bi yikim yaratiyor annedeBenim de süt bıtunce huysuzlsnıo kımıl kımıl oluyo ,bazen iki memeyi de emmesıne ragmen doymuyı,sütüm az , nasıl cogaltcak bılmıyorum, mama yapıyorum şimdi de..
Benim de öyleBizimkide bi aranma halinde bazen sapıtıyor emme calısması yapıyor uyuyor uyanıyor aranıyor mama veriyoruz bitiyor aranıyor bebeğe özel kullanım kılavuzuyla gelmiyorlar ki vallahi olduğum yerde oturmaktan popom düzleşti
Ben bebeğin midesi büyüyor da ondan yetmiyor zamanla artar o da diye avunuyorumBenim de ilk defa bugun sutum gunduz vakti bitti. Mama verdim cok uzulerek. Normalde sadece gece verirdim bir defalik. Strese girdim bi konu yuzunden acaba ondan mi oldu bilmiyorum ama sutun azalmasi buyuk bi yikim yaratiyor annedeInsaAllah herkesin sutu bol bol olur aminnnn
MenemenKızlar bebekli günlerde yemek yapmaya çok kısıtlı bir zamanımız oluyor tavsiye edebileceğiniz pratik yemekler var mı
Ben de paniklemistim normalmiş canımBenimde yumusak yumusak bikaögundur, dedim heralde ıyıce azaldı bu süt ,normalmıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?