2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde geceleri sert oluyor biraz aslında ben annemlerdeyken sürekli sert ve akıyordu kendi evime geldim doğru düzgün bişey yiyemiyorum ondan mı diyorum acaba emerkende bebeğin ağzında da süt var bilmiyorum ki
süt vardir az geldigi zaman emerken kafasi boncuk boncuk terliyor cekerkensüt fazla oldugu zaman akışı hizli oldugu icin hic terlemiyor ordan da anliyorum

Canim sen şurubu tokkenmi veriyorsun ackenmi ben tokken verdim kustu ne varsa midesini bulandirsi galiba bide ben gunde 2 defa veriyorum cay kasigi ile sen nasil veriyorsun
Evet canım ilk gün tok verdim benim kızda kustu baya çok hemde ama sonra emzirme öncesinde verdim emzirdikden sonra da hemen dogrultmadim sonra alıştık aç karnına daha etkili bence rahatlıyor sonra

Canim sen şurubu tokkenmi veriyorsun ackenmi ben tokken verdim kustu ne varsa midesini bulandirsi galiba bide ben gunde 2 defa veriyorum cay kasigi ile sen nasil veriyorsun
Bazen iki bazen üç kez çay jasigiyla veriyordum sonra dan hep akıttı ağzından içinden çıkan siringa ile 1 ml veriyorum hiç akitmiyor kolay oldu hem olcmus oluyorum

Evet öyle zor :) Ama onunla beraber zamanla sende öğreniyorsun. Her bebek farklı istekleri, ihtiyaçları nasıl zamanla ağlamasından, bakışından, duruşundan ne istediğini anlıyorsun :)
Şimdiden sütün azsa bebek biraz büyüse hiç doymaz diyo annem bende ne yapacağımı şaşırdım eşim izin vermiyor arada mama da verelim

Bizimkide bi aranma halinde bazen sapıtıyor emme calısması yapıyor uyuyor uyanıyor aranıyor mama veriyoruz bitiyor aranıyor bebeğe özel kullanım kılavuzuyla gelmiyorlar ki vallahi olduğum yerde oturmaktan popom düzleşti

Şimdiden sütün azsa bebek biraz büyüse hiç doymaz diyo annem bende ne yapacağımı şaşırdım eşim izin vermiyor arada mama da verelim
Benim de süt bıtunce huysuzlsnıo kımıl kımıl oluyo ,bazen iki memeyi de emmesıne ragmen doymuyı,sütüm az , nasıl cogaltcak bılmıyorum, mama yapıyorum şimdi de..

Saçlarını boyayan var mı ,bitkısel bi marka onerısı olan varmı evde alıp kendim boyasam, biraz psıkolojıme iyş gelır dıyorum, beyazlar arttı ,analık zor:)))
Ben boyadm canım gratisten organik boya aldm amonyaksız şuan indrmde var oneriorm güzel

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-16-19-51-32-400_com.gratis.android.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 21
Benim de süt bıtunce huysuzlsnıo kımıl kımıl oluyo ,bazen iki memeyi de emmesıne ragmen doymuyı,sütüm az , nasıl cogaltcak bılmıyorum, mama yapıyorum şimdi de..
Benim de ilk defa bugun sutum gunduz vakti bitti. Mama verdim cok uzulerek. Normalde sadece gece verirdim bir defalik. Strese girdim bi konu yuzunden acaba ondan mi oldu bilmiyorum ama sutun azalmasi buyuk bi yikim yaratiyor annede InsaAllah herkesin sutu bol bol olur aminnnn

Kızlar bebekli günlerde yemek yapmaya çok kısıtlı bir zamanımız oluyor tavsiye edebileceğiniz pratik yemekler var mı

Benim de öyle işin kötü tarafı hem covid yüzünden kimseleri göremiyorum aylardır hem de eşim işten gelince salonda oturup maç izliyor benimle hiç iletişim kurmuyor ve ben artık bu köşede bütün gün iletisimsiz oturmaktan kafayı yemek üzereyim . Gece gündüz uykusuz aç biilac kucağımda kusmasin diye belli açıyla tuttuğum bebek sürekli oturuyorum

Ben bebeğin midesi büyüyor da ondan yetmiyor zamanla artar o da diye avunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…