2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Selam kızlar bı kaç gündür internet sikintimdan dolayı giremedim. Herkes iyidir bebisler mutludur inşallah nurse harweys colex suprup bizde çok işe yaradı tavsiye ederim yediklerime dikkat edip rezene içiyorum bazen bı iki çay kaşığı da bebeğime veriyirum şükür acı acı anlamalarımiz kalmadı inşallah böyle devam eder .konuşulmuş bebekli hayat. Bende 3 çocuk var ama nasıl olacaksa öyle olsun diyip takmıyorum mesela eskisi gibi temizlik yapamıyorum en büyük sıkıntım o şu anda ama bebekden değerli değil var pis kalsın diyorum bazen . Eğer yemek yapıp yiyebiliyor sam bı de o gün duş aliyorsam benden mutlusu yok diğer kızıma ve oğluma vakit çok ayiramiyirum ona üzülüyorum ama bugünlerde geçecek az daha sabır bakalım

Helal olsun 3 çocukla ben Bi çocukla Bile yemek yapamıyor temizlik yapamıyorum Bi çocuk daha olsa ben açlıktan ölürüm sanırım

Kızlar 40 ı cıkan varmı, dr kontrolunde nelere bakıyor ,alttan bakmıyodur heralde demi
Eczaneden reçetesiz mi alınıyor canım bide her bebek kullanabilir mi sizinkiler kaç aylık
Biz 15 gunluktrn brri kullsnıyoruz 35 gunluguz suan devam .recetesız alınıyodur bu cunky devket karsılsmıyor bunu bitkısel. Metsili karsılar ams

Benim bebeğin de geceleri gazı çok oluyor eşime diyim bakim alıyor mu ne buluyorsan alıyorsun diyo bana izin vermiyor

mide şişkinliğine nasil bakıyorsun gergin veya yumusak oldugunu nasil ayirtedebliorsun bende sirtini sıvazliyorum ama herzaman cikarmiyo gazini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…