2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
yok emiyor merak ettim nasil birsey diye benim bebegm emzik emmiyor hep geri itiyor okadar uyaniklarki
Benim bebekte emzik başta tutuyordu annem verme dedi aynı biberon gibidir senin göğsünü zor tutmuş tutmaz göğsünü sonra dedi vermedim geçen vermeye çalıştım garibim Bi kustu içinde bişey kalmadı resmen

ilk zaman bizimki tutuyodu sonra memeyi kavrayamiyordu bende cok zorlandım ilk başlarda sonra bi 3 hafta gecti öyle verdim

mide şişkinliğine nasil bakıyorsun gergin veya yumusak oldugunu nasil ayirtedebliorsun bende sirtini sıvazliyorum ama herzaman cikarmiyo gazini
Elini midesinin üstüne koyunca gergin ve şiş hissediliyor canım . Gazi yokken bak bi kere yumuşaktır, aradaki farkı anlarsin. Ben bazen omzumdayken bile göğsüme yaptığı baskıdan gazı olduğunu ve cikmak üzere olduğunu fark edebiliyorum

Helal olsun 3 çocukla ben Bi çocukla Bile yemek yapamıyor temizlik yapamıyorum Bi çocuk daha olsa ben açlıktan ölürüm sanırım
Mutfağın dağınık kalmasına katlanamiuorum sadece ya eşim ya büyük oğlumu bebeğin başına koyup topluyorum yemek yapıyorum besikde sallıyorlar sallama durunca uyanıyor çünkü

Benimde baya göbek var inmedi daha. Doktor bana günde iki kez uygula kremi demişti. Bazen sabah kullanıyorum gece unutuyorum

Mutfağın dağınık kalmasına katlanamiuorum sadece ya eşim ya büyük oğlumu bebeğin başına koyup topluyorum yemek yapıyorum besikde sallıyorlar sallama durunca uyanıyor çünkü
Aynı benim bebek ya otomatik sallanan alalım diyorm eşime çünkü ha bire sallanmak istiyo

Kizlar sezeryandan sonra şişlik kaldimi benim dikislerimin hemen üstünde elime gelecek şekilde sislik var ne zana gecer boylemi kalcak acaba hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…