Benim bebekte emzik başta tutuyordu annem verme dedi aynı biberon gibidir senin göğsünü zor tutmuş tutmaz göğsünü sonra dedi vermedim geçen vermeye çalıştım garibim Bi kustu içinde bişey kalmadı resmen
Benim bebekte emzik başta tutuyordu annem verme dedi aynı biberon gibidir senin göğsünü zor tutmuş tutmaz göğsünü sonra dedi vermedim geçen vermeye çalıştım garibim Bi kustu içinde bişey kalmadı resmen
Elini midesinin üstüne koyunca gergin ve şiş hissediliyor canım . Gazi yokken bak bi kere yumuşaktır, aradaki farkı anlarsin. Ben bazen omzumdayken bile göğsüme yaptığı baskıdan gazı olduğunu ve cikmak üzere olduğunu fark edebiliyorum
Mutfağın dağınık kalmasına katlanamiuorum sadece ya eşim ya büyük oğlumu bebeğin başına koyup topluyorum yemek yapıyorum besikde sallıyorlar sallama durunca uyanıyor çünkü
Kızlar sezeryan dogum yapanlar; sabahları kalktıgınızda karnınızda agrı acı oluyormu, buarada gobeklerınız ne durumda , benımkı hala tam inmedi 40 ımız yaklasmasına ragmen , bepanton anti scarjel kullanıyorum dikiş yerinde iz kalmasın diye günde birkez , kullanan var mı, gunde bır kez yeterli mi acep
Mutfağın dağınık kalmasına katlanamiuorum sadece ya eşim ya büyük oğlumu bebeğin başına koyup topluyorum yemek yapıyorum besikde sallıyorlar sallama durunca uyanıyor çünkü