annede dus aliyor abdest falan öyle biliyorum benAnne napıyor 40 ta? Yani dus alırken falan
canim.anne memesine en yakin biberonu seçmelisin tazikli gelmistirİlk kez sutu sagdim biberonla verdim resmen boğuluyor gibi oldu kustu ictiginide sevmedi biberonu hiç ya
anladim canim benimkinide kayınvalide yapcakmis bakalim o nasil yapiyorCanım benim kayınvalidem 40 taş a tek tek dua okudu bir kaba su koydu taşlarla en son bebeğin başından dökdğk o suyu aynı şekil bende yaptım.
yok emiyor merak ettim nasil birsey diye benim bebegm emzik emmiyor hep geri itiyor okadar uyaniklarki bu bebisler emzigi alıştıramadımSeninde mi bebeğin emmiyor canım
Benim bebekte emzik başta tutuyordu annem verme dedi aynı biberon gibidir senin göğsünü zor tutmuş tutmaz göğsünü sonra dedi vermedim geçen vermeye çalıştım garibim Bi kustu içinde bişey kalmadı resmenyok emiyor merak ettim nasil birsey diye benim bebegm emzik emmiyor hep geri itiyor okadar uyaniklarki
Bende ya alışamadı bi türlü iki emiyo atıyo emzik ağzında uyursa düştüğünde uyanıyor hemenyok emiyor merak ettim nasil birsey diye benim bebegm emzik emmiyor hep geri itiyor okadar uyaniklarki bu bebisler emzigi alıştıramadım
ilk zaman bizimki tutuyodu sonra memeyi kavrayamiyordu bende cok zorlandım ilk başlarda sonra bi 3 hafta gecti öyle verdimBenim bebekte emzik başta tutuyordu annem verme dedi aynı biberon gibidir senin göğsünü zor tutmuş tutmaz göğsünü sonra dedi vermedim geçen vermeye çalıştım garibim Bi kustu içinde bişey kalmadı resmen
Bende arada Bi vermeye çalışıyorum alıştırmaya çalışcam bakalım midesini bulandırıyor sürekliilk zaman bizimki tutuyodu sonra memeyi kavrayamiyordu bende cok zorlandım ilk başlarda sonra bi 3 hafta gecti öyle verdim
Elini midesinin üstüne koyunca gergin ve şiş hissediliyor canım . Gazi yokken bak bi kere yumuşaktır, aradaki farkı anlarsin. Ben bazen omzumdayken bile göğsüme yaptığı baskıdan gazı olduğunu ve cikmak üzere olduğunu fark edebiliyorummide şişkinliğine nasil bakıyorsun gergin veya yumusak oldugunu nasil ayirtedebliorsun bende sirtini sıvazliyorum ama herzaman cikarmiyo gazini
Enabizdan bak canım doğum sonrası sana yapılan tahlillerin içinde vardirBebeklerınızın kan grubu belli mi , ben dosyalarda goremedım de ,soyleyen de olmadı
28 gunluguz ve 1 haftadır kullanıyorum daha önce baslasaydim keşke dedimEczaneden reçetesiz mi alınıyor canım bide her bebek kullanabilir mi sizinkiler kaç aylık
Mutfağın dağınık kalmasına katlanamiuorum sadece ya eşim ya büyük oğlumu bebeğin başına koyup topluyorum yemek yapıyorum besikde sallıyorlar sallama durunca uyanıyor çünküHelal olsun 3 çocukla ben Bi çocukla Bile yemek yapamıyor temizlik yapamıyorum Bi çocuk daha olsa ben açlıktan ölürüm sanırım
Benimde baya göbek var inmedi daha. Doktor bana günde iki kez uygula kremi demişti. Bazen sabah kullanıyorum gece unutuyorumKızlar sezeryan dogum yapanlar; sabahları kalktıgınızda karnınızda agrı acı oluyormu, buarada gobeklerınız ne durumda , benımkı hala tam inmedi 40 ımız yaklasmasına ragmen , bepanton anti scarjel kullanıyorum dikiş yerinde iz kalmasın diye günde birkez , kullanan var mı, gunde bır kez yeterli mi acep
Aynı benim bebek ya otomatik sallanan alalım diyorm eşime çünkü ha bire sallanmak istiyoMutfağın dağınık kalmasına katlanamiuorum sadece ya eşim ya büyük oğlumu bebeğin başına koyup topluyorum yemek yapıyorum besikde sallıyorlar sallama durunca uyanıyor çünkü
Trendyolda yok. N11 de buldum benAnladim canim ilk defa duydumBakayim trendyoldan
bizimkisi direk atiyo cok zorlaniyorum evde hic birsey yapamiyorum daha yeni uyudu kalkip hemen yemek yapicam aksamaBende arada Bi vermeye çalışıyorum alıştırmaya çalışcam bakalım midesini bulandırıyor sürekli ☺
karni agriyorda olabilr üşürmüşse eger ben fön makinesi sesini aciyorum krize girdiginde öyle susuyoruz bazrn ise yariyorDün geceden beri huzursuzluktan taş üstünde taş bırakmadıkataktan mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?