- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Normalmiş canım demekkiBenimde yumusak yumusak bikaögundur, dedim heralde ıyıce azaldı bu süt ,normalmıymıs
Neden aglıyorsunBugün yine bir ağlama krizi sonrası çılgın enerjimle karşınızdayım kızlarrrr.
Valla ben hiç mama vermiyorum kendi sütüm önceden buzlukta gündüz vermiyordm normalde emzirdim Bi bakayım doymuyor ondan mı yatmıyor dedim verdim mamayı sadece 30 ml içti oda yandan hep döktü bilmiyorum ya emzirince çocuğun doyup Doymadığını anlamak çok zor 5 aylık olsun hemen ek gıda takviyesi yapcam tabi o zamana kadar sütüm dayanırsaBenim de süt bıtunce huysuzlsnıo kımıl kımıl oluyo ,bazen iki memeyi de emmesıne ragmen doymuyı,sütüm az , nasıl cogaltcak bılmıyorum, mama yapıyorum şimdi de..
Neden eşin yardımcı olmuyor canım benim eşimde gelince yemeği bile yapar bebeği sallar alır kucağına ilgilenir ben yaparım bazen yemeğiBenim de öyleişin kötü tarafı hem covid yüzünden kimseleri göremiyorum aylardır hem de eşim işten gelince salonda oturup maç izliyor benimle hiç iletişim kurmuyor ve ben artık bu köşede bütün gün iletisimsiz oturmaktan kafayı yemek üzereyim . Gece gündüz uykusuz aç biilac kucağımda kusmasin diye belli açıyla tuttuğum bebek sürekli oturuyorum
Gece boyu uyuyamadım, saat 17.00ye kadar fırsat bulup ağzıma bi lokma koyamadım, bütün gün huzursuz ağlayan bir bebekten başka hickimseyle iletisimim olmadı ama eşim eve geldiğinde iki güler yüzü çok gördüğü gibi bir de ''ya sabır'' çekti de ondanNeden aglıyorsun
Rabbim o enerjini hiç eksik etmesin canımBugün yine bir ağlama krizi sonrası çılgın enerjimle karşınızdayım kızlarrrr.
Ben bayadir kullaniyorum canim benim bebis de 21 gunlukHanımlar gaz damlası kullanıyor musunuz benşm bebek 21 günlük versem mi acaba ya
Canım ailen uzakta mı neden ailenin yanına gitmiyorsun ki önlem aldıktan sonra bişey olmaz kiGece boyu uyuyamadım, saat 17.00ye kadar fırsat bulup ağzıma bi lokma koyamadım, bütün gün huzursuz ağlayan bir bebekten başka hickimseyle iletisimim olmadı ama eşim eve geldiğinde iki güler yüzü çok gördüğü gibi bir de ''ya sabır'' çekti de ondan
Alisir canim benim bizimki alıştı artik biberon veriyomusunIlk gün çok ağlıyordu dediğin gibi canım sakinleştirip geri tutuyorum zorlanıyoruz alisirmi sence
Benim eşim zorla bebeğe işkence çektiriyor kendimde dışarı çıkma imkanım yok ikna edersem arkadaşların buraya attıklarını kullanacamBen bayadir kullaniyorum canim benim bebis de 21 gunluk
Annem yıllar önce vefat etti canım. Babam da kendi aleminde, bi de kız kardeşim var onun da küçük bebeği var ve uzak şehirdeCanım ailen uzakta mı neden ailenin yanına gitmiyorsun ki önlem aldıktan sonra bişey olmaz ki
Biogaia aldim ben doktor gunde bir defa 5 damla dediBenim eşim zorla bebeğe işkence çektiriyor kendimde dışarı çıkma imkanım yok ikna edersem arkadaşların buraya attıklarını kullanacam
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah eşinin ailesinin yanına gitsen peki kaynanan hayatta mıAnnem yıllar önce vefat etti canım. Babam da kendi aleminde, bi de kız kardeşim var onun da küçük bebeği var ve uzak şehirde
Tek başına o damla etki etmiyor dediler çoğu kişiBiogaia aldim ben doktor gunde bir defa 5 damla dedi
Eşin doktorlardan iyi mi bilecek, bebek boşuna acı cekıyı, biraz acısı hafiflerdi, ilaç olarak mı dusunuyo?Benim eşim zorla bebeğe işkence çektiriyor kendimde dışarı çıkma imkanım yok ikna edersem arkadaşların buraya attıklarını kullanacam
Bende tek bakıyorum ailemin yanındayım ama gunduz herkes iste es kisisyle de ayriyiz zaten tuvalete gidemedigim zaman oluyo aglamasindanAnnem yıllar önce vefat etti canım. Babam da kendi aleminde, bi de kız kardeşim var onun da küçük bebeği var ve uzak şehirde
Gaz degilde kakasini yapmaya calisirken ikiniyo hep bizim sorun da oTek başına o damla etki etmiyor dediler çoğu kişi
Hayatta da pek uygun olmaz. Onlar da uzak sehirdeler. Eşim de istemez. Kayinvalidemden de ben bişey isteyemem zaten rahat edemem ...Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah eşinin ailesinin yanına gitsen peki kaynanan hayatta mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?