2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim de süt bıtunce huysuzlsnıo kımıl kımıl oluyo ,bazen iki memeyi de emmesıne ragmen doymuyı,sütüm az , nasıl cogaltcak bılmıyorum, mama yapıyorum şimdi de..
Valla ben hiç mama vermiyorum kendi sütüm önceden buzlukta gündüz vermiyordm normalde emzirdim Bi bakayım doymuyor ondan mı yatmıyor dedim verdim mamayı sadece 30 ml içti oda yandan hep döktü bilmiyorum ya emzirince çocuğun doyup Doymadığını anlamak çok zor 5 aylık olsun hemen ek gıda takviyesi yapcam tabi o zamana kadar sütüm dayanırsa

Neden eşin yardımcı olmuyor canım benim eşimde gelince yemeği bile yapar bebeği sallar alır kucağına ilgilenir ben yaparım bazen yemeği

Neden aglıyorsun
Gece boyu uyuyamadım, saat 17.00ye kadar fırsat bulup ağzıma bi lokma koyamadım, bütün gün huzursuz ağlayan bir bebekten başka hickimseyle iletisimim olmadı ama eşim eve geldiğinde iki güler yüzü çok gördüğü gibi bir de ''ya sabır'' çekti de ondan

Canım ailen uzakta mı neden ailenin yanına gitmiyorsun ki önlem aldıktan sonra bişey olmaz ki

Annem yıllar önce vefat etti canım. Babam da kendi aleminde, bi de kız kardeşim var onun da küçük bebeği var ve uzak şehirde
Bende tek bakıyorum ailemin yanındayım ama gunduz herkes iste es kisisyle de ayriyiz zaten tuvalete gidemedigim zaman oluyo aglamasindan

Kizlar sezeryan sonrasi antibiyotik kullandm bi sure sanirim ondan bebisin agzinda pamukcuk olmus sanirim benim gibi bunyesi zayıf bebeginin basina gelen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…