- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Hiç Bi halt da bilmiyorEşin doktorlardan iyi mi bilecek, bebek boşuna acı cekıyı, biraz acısı hafiflerdi, ilaç olarak mı dusunuyo?
Ben de bazen mecbur kalıp ağlar bırakıp gidiyorum valla tuvalete ...Bende tek bakıyorum ailemin yanındayım ama gunduz herkes iste es kisisyle de ayriyiz zaten tuvalete gidemedigim zaman oluyo aglamasindan
Nasıl yani eşinden boşanmış mısın canımBende tek bakıyorum ailemin yanındayım ama gunduz herkes iste es kisisyle de ayriyiz zaten tuvalete gidemedigim zaman oluyo aglamasindan
Gece boyu uyuyamadım, saat 17.00ye kadar fırsat bulup ağzıma bi lokma koyamadım, bütün gün huzursuz ağlayan bir bebekten başka hickimseyle iletisimim olmadı ama eşim eve geldiğinde iki güler yüzü çok gördüğü gibi bir de ''ya sabır'' çekti de ondan
Adli tatil olmasa bayramdan sonra resmiyen de bitmis olacakti adli tatil sonrasina kaldı biz aylardir ayriyizNasıl yani eşinden boşanmış mısın canım
Bende şuan tek bakıyorum valla bende bırakıyorum ağlıyor gidiyorum hemen kendime Bi karpuz keser getiririm Bi bitki çayı getiririm Bi iki dakika ağlamalarından bişey olmaz yaHayatta da pek uygun olmaz. Onlar da uzak sehirdeler. Eşim de istemez. Kayinvalidemden de ben bişey isteyemem zaten rahat edemem ...
Sen ver ya saklı gizli , trebdyolda bile satılıyo al ordan kargo gelsın eve ogrenırmıHiç Bi halt da bilmiyoraynen ilaç olarak zannediyor garibim bebek geceleri kendini kasmaktan sıkmaktan ememiyor bile
Yaa herkesin iç dunyası ne kadar zor meger, hamıleylen mi karar verdınız cok zor bir durum gercekten , baska cocuk var mıAdli tatil olmasa bayramdan sonra resmiyen de bitmis olacakti adli tatil sonrasina kaldı biz aylardir ayriyiz
Ah canim keske bu erkekler halimizden anlasalar ama malesef anlamıyorlar belki esinizde yorgun olabilir bütün gün isi stresli gecmis olabilir evet dogru bizim isimizde cok zor.. Şuan bebislerimiz sadece aglayarak iletisim kuruyolar bizimle üzme kendini gecicek bu günler stres yapma sen yaptıkça bebisin de etkilenir yazik onaGece boyu uyuyamadım, saat 17.00ye kadar fırsat bulup ağzıma bi lokma koyamadım, bütün gün huzursuz ağlayan bir bebekten başka hickimseyle iletisimim olmadı ama eşim eve geldiğinde iki güler yüzü çok gördüğü gibi bir de ''ya sabır'' çekti de ondan
Canım bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat at . Emzirmeden önce temiz bir tulbenti o suya batır, bebeğin ağız içini ve kendi memeni sil öyle emzir. Yine geçmezse damla var Dr lar yaziyoKizlar sezeryan sonrasi antibiyotik kullandm bi sure sanirim ondan bebisin agzinda pamukcuk olmus sanirim benim gibi bunyesi zayıf bebeginin basina gelen var mi
Yok zaten yeni evli sayilirdik hamilelikte 5.ayin basinda karar aldik totalde 7 aylik evliydik daha karar alirken zor bir gebelikti zaten ailemde geçirdimYaa herkesin iç dunyası ne kadar zor meger, hamıleylen mi karar verdınız cok zor bir durum gercekten , baska cocuk var mı
3 buçukta 4 te evde olduğu için kargo gelirse onun eline gelir ocağıma incir ağacı dikerim sonraSen ver ya saklı gizli , trebdyolda bile satılıyo al ordan kargo gelsın eve ogrenırmı
Az gibi ama insaah tez geçer biberonda emerken aciyo gibiCanım bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat at . Emzirmeden önce temiz bir tulbenti o suya batır, bebeğin ağız içini ve kendi memeni sil öyle emzir. Yine geçmezse damla var Dr lar yaziyo
Bebeğin daha çok minnak tek çocuk mu canımAdli tatil olmasa bayramdan sonra resmiyen de bitmis olacakti adli tatil sonrasina kaldı biz aylardir ayriyiz
Öyle zaten bi anlık geliyo sonra sallamıyorum. İntikamımı alacağım günler gelir elbet soğuk soğuk yerimAh canim keske bu erkekler halimizden anlasalar ama malesef anlamıyorlar belki esinizde yorgun olabilir bütün gün isi stresli gecmis olabilir evet dogru bizim isimizde cok zor.. Şuan bebislerimiz sadece aglayarak iletisim kuruyolar bizimle üzme kendini gecicek bu günler stres yapma sen yaptıkça bebisin de etkilenir yazik ona
Evet zaten bir yillik evliyiz vakit olmadi ikinciyeG
Bebeğin daha çok minnak tek çocuk mu canım
Azsa daha iyi bu yöntemi yap yayilmaz gecerAz gibi ama insaah tez geçer biberonda emerken aciyo gibi
Takmıyorum intikam planı yapıyorumYa tüm insanlara lohusaya destek egıtımı verilmeli . Neyse ya sabır sonra kızın/oglunla bolbol dertlesır rahatlarsın canım , zor ama takmamaya calıs.
Süpersin, güç bizde, analarda:)) anayız ulen bizzzTakmıyorum intikam planı yapıyorum
Her şeyde vardır Bi hayır canım rabbim evladını sana bağışlasın hayırlı evlat kılsın inşallahEvet zaten bir yillik evliyiz vakit olmadi ikinciye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?