2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ya tüm insanlara lohusaya destek egıtımı verilmeli . Neyse ya sabır sonra kızın/oglunla bolbol dertlesır rahatlarsın canım , zor ama takmamaya calıs.

Hayatta da pek uygun olmaz. Onlar da uzak sehirdeler. Eşim de istemez. Kayinvalidemden de ben bişey isteyemem zaten rahat edemem ...
Bende şuan tek bakıyorum valla bende bırakıyorum ağlıyor gidiyorum hemen kendime Bi karpuz keser getiririm Bi bitki çayı getiririm Bi iki dakika ağlamalarından bişey olmaz ya

Ah canim keske bu erkekler halimizden anlasalar ama malesef anlamıyorlar belki esinizde yorgun olabilir bütün gün isi stresli gecmis olabilir evet dogru bizim isimizde cok zor.. Şuan bebislerimiz sadece aglayarak iletisim kuruyolar bizimle üzme kendini gecicek bu günler stres yapma sen yaptıkça bebisin de etkilenir yazik ona

Kizlar sezeryan sonrasi antibiyotik kullandm bi sure sanirim ondan bebisin agzinda pamukcuk olmus sanirim benim gibi bunyesi zayıf bebeginin basina gelen var mi
Canım bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat at . Emzirmeden önce temiz bir tulbenti o suya batır, bebeğin ağız içini ve kendi memeni sil öyle emzir. Yine geçmezse damla var Dr lar yaziyo

Yaa herkesin iç dunyası ne kadar zor meger, hamıleylen mi karar verdınız cok zor bir durum gercekten , baska cocuk var mı
Yok zaten yeni evli sayilirdik hamilelikte 5.ayin basinda karar aldik totalde 7 aylik evliydik daha karar alirken zor bir gebelikti zaten ailemde geçirdim

Canım bir bardak suya 1 çay kaşığı karbonat at . Emzirmeden önce temiz bir tulbenti o suya batır, bebeğin ağız içini ve kendi memeni sil öyle emzir. Yine geçmezse damla var Dr lar yaziyo
Az gibi ama insaah tez geçer biberonda emerken aciyo gibi

Öyle zaten bi anlık geliyo sonra sallamıyorum. İntikamımı alacağım günler gelir elbet soğuk soğuk yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…