2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

4.sezaryeni yapan baya var tanıdık ama yinede çok onerilmiyor. Benim.bildigim ayni yerden kesiliyor

Evet canım ilk gün tok verdim benim kızda kustu baya çok hemde ama sonra emzirme öncesinde verdim emzirdikden sonra da hemen dogrultmadim sonra alıştık aç karnına daha etkili bence rahatlıyor sonra
Bende doyduktan sinra sindirir iyi olur diye tokken verim dedimde hata yapmisim demekki bende artik emzirmeden once veririm canim birde sende iciyormusun bende arada bi iciyorum sutumden gecsin diye

Benim de süt bıtunce huysuzlsnıo kımıl kımıl oluyo ,bazen iki memeyi de emmesıne ragmen doymuyı,sütüm az , nasıl cogaltcak bılmıyorum, mama yapıyorum şimdi de..
Şu iç canım ben 5 lt su iciyodum ilk günler bir de bebeğinin kollarını falan ac emerken vücuduna değsin senin temas edin ki beynin süt salgılasın bir de incir çıktı al bol bol incir ye

Bebekleri 1 aylik olan anneler 1 ayda bebegini kac gram almış ve boy ne kadar olmali 1 ayda

Aynısı bizde de var merak etme geceleri çeken biziz

Ay onu annem de dedi gogsun kocaman ama süt olmadıktan sonra dedi.. ya laf olsun diye konusuyolar ama bızde etkısu kötü oluyo
Bana da kayinvalidem 3 çocuğum oldu 3 ünde de taşıyormuş sutu dayanmadim artık dedim her şeyi kendinle kıyaslama diye süt veren anneye sutun az denmez o küfür gibi gelir ben kac gün hastanede ağladım bebeğe sutum gelmiyor diye

Ben patlardım Allah sabır versin

Ben hala evime gecemedim kizlar annemdeyim, hala hiç bi is yapmışlığım yok sadece bebise bakiyorum, onuda annemlerle paylaşarak. Eve geçince iki çocuk cidden zor olucak, annem, kardeşim tabi yine benimle gelecek bi sure durcak insallah. Kizimda bu sene anaokuluna başlayacak, cok gitmek istiyor bazen korona yuzunden gitmesini istemiyorum ama ozel oldugu icin daha dikkatli olacaklarını dusunuyorum. Çocukları olanlar ne yapacaklar bu süreçte acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…