- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Bu bebek bikac aya büyüyecek elbet. O zaman beni evde tutar mı göreceğiz artık . O isten gelince beni evde bulamasin da anlarSüpersin, güç bizde, analarda:)) anayız ulen bizzz
benim esimde rotavirus asisina karsi bakalim o gun gelince nasil ikna edicem bilmiyorum3 buçukta 4 te evde olduğu için kargo gelirse onun eline gelir ocağıma incir ağacı dikerim sonra
Metsili doktor bana da yazdı eşim izin vermedi alayım tekrardan yazdırıp bende kullanaym bari
lohusalik basa bela insan bu zamanlarda ekstra daha stresli oluyor ben de umursamıyorum artik ev daginikmis yemek yokmus bebisim uyuyunca bende onunla uyuyorum cogu zamanÖyle zaten bi anlık geliyo sonra sallamıyorum. İntikamımı alacağım günler gelir elbet soğuk soğuk yerim
Senin ikinci sezeryan mı canım , en fazla kaca izin verıyorlar sezeryanda, bi de sunu merak edıyorum, aynı yerdenmi kesıyo yoksa buraz asagısınsan yada yukarsından mı oncekı kesıgın, suan altalta ıkı kesıkmi var sende, ıkıncı daha mı kolay oluyo dıyosun, bana ıkıncı dayanılmaz acılı olurgıbı gelıyor dusununde, oyuzden de aslında buraz normal dogum istemıstım ama nasip ,o bunu sectı :)) ozaman yol yakınken spora baslıyım ben , psıkolojımı bozuyo bu gobek :)) kac yıl araları varsenın bebişlerın
canim kimyon ve rezene cayi ic ben yemeklere hep kimyon koyuyormBazi bebeklere cok iyi gelmiş, bende yeni kullanmaya başladım, insallah iyi gelir.
Sanki çok biliyorlarda bide karşı çıkıyorlarbenim esimde rotavirus asisina karsi bakalim o gun gelince nasil ikna edicem bilmiyorum
İnşallah canım bende yarına aldırmaya çalışcam bakalımBazi bebeklere cok iyi gelmiş, bende yeni kullanmaya başladım, insallah iyi gelir.
Bende doyduktan sinra sindirir iyi olur diye tokken verim dedimde hata yapmisim demekki bende artik emzirmeden once veririm canim birde sende iciyormusun bende arada bi iciyorum sutumden gecsin diyeEvet canım ilk gün tok verdim benim kızda kustu baya çok hemde ama sonra emzirme öncesinde verdim emzirdikden sonra da hemen dogrultmadim sonra alıştık aç karnına daha etkili bence rahatlıyor sonra
Şu iç canım ben 5 lt su iciyodum ilk günler bir de bebeğinin kollarını falan ac emerken vücuduna değsin senin temas edin ki beynin süt salgılasın bir de incir çıktı al bol bol incir yeBenim de süt bıtunce huysuzlsnıo kımıl kımıl oluyo ,bazen iki memeyi de emmesıne ragmen doymuyı,sütüm az , nasıl cogaltcak bılmıyorum, mama yapıyorum şimdi de..
En az 600 gr almış olmalı diye biliyorum canımBebekleri 1 aylik olan anneler 1 ayda bebegini kac gram almış ve boy ne kadar olmali 1 ayda
Aynısı bizde de var merak etme geceleri çeken bizizEvdekıler beni delirtiyor .alt degıstırırken bebegım aglıyor hep , kalkıp gece gece cıcugu ne aglatıyon die bana kızıyılar, zevkten aglatıyorum sanki.. gaz cıkarırken de cocugun uykusu var bu pozısyonda nite durduruyomusum gaz cıkarma zamanımıymıs yazıkmış , e emerken uyuyo nabıyım, emme sonrası da gaz cıkarmam lazım.. gece onun nasıl gaz sancısı cektıgınu kımse gormuyor ben goruyorum , patlıycagım herkese, destekten cok kostek oldular psıkoljım boxuldu
Bana da kayinvalidem 3 çocuğum oldu 3 ünde de taşıyormuş sutu dayanmadim artık dedim her şeyi kendinle kıyaslama diye süt veren anneye sutun az denmez o küfür gibi gelir ben kac gün hastanede ağladım bebeğe sutum gelmiyor diyeAy onu annem de dedi gogsun kocaman ama süt olmadıktan sonra dedi.. ya laf olsun diye konusuyolar ama bızde etkısu kötü oluyo
Ben patlardım Allah sabır versinEvdekıler beni delirtiyor .alt degıstırırken bebegım aglıyor hep , kalkıp gece gece cıcugu ne aglatıyon die bana kızıyılar, zevkten aglatıyorum sanki.. gaz cıkarırken de cocugun uykusu var bu pozısyonda nite durduruyomusum gaz cıkarma zamanımıymıs yazıkmış , e emerken uyuyo nabıyım, emme sonrası da gaz cıkarmam lazım.. gece onun nasıl gaz sancısı cektıgınu kımse gormuyor ben goruyorum , patlıycagım herkese, destekten cok kostek oldular psıkoljım boxuldu
Bebekleri 1 aylik olan anneler 1 ayda bebegini kac gram almış ve boy ne kadar olmali 1 ayda
canim kimyon ve rezene cayi ic ben yemeklere hep kimyon koyuyorm
Anladim canim Bizimkide 5 gun sonra 1 aylik olcak merak ediyodum ne kadar kilo aldi uzadi diyeNe kadar olmali diye bisey yok aslinda her bebek farkli alir, en az 600 gr diyor doktorlar. Benim kizim 1300 gr aldı ve 4 cm uzadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?