Buyuk cocugum yok ama ben olsam gondermezdımBen hala evime gecemedim kizlar annemdeyim, hala hiç bi is yapmışlığım yok sadece bebise bakiyorum, onuda annemlerle paylaşarak. Eve geçince iki çocuk cidden zor olucak, annem, kardeşim tabi yine benimle gelecek bi sure durcak insallah. Kizimda bu sene anaokuluna başlayacak, cok gitmek istiyor bazen korona yuzunden gitmesini istemiyorum ama ozel oldugu icin daha dikkatli olacaklarını dusunuyorum. Çocukları olanlar ne yapacaklar bu süreçte acaba ??
Kiloya takılma, kilo alım durumu neden onemli , doktor ek mama verılcekmi ne kadar verılcek onu belirlesin diye, saglıklı olsunlar da yeter kiAnladim canim Bizimkide 5 gun sonra 1 aylik olcak merak ediyodum ne kadar kilo aldi uzadi diye ☺
Ben patlardım Allah sabır versin
Ben inanıyorum canımNazara ınanıyor musunuz ,eşimin bi yakını var ara ara goruntulu arıyor bebegı gormek için, o ne zaman arasa o gün bebek acaıp huysuz ve huzursuz oluyor, cok sevıyor içten sevıyor bebeği bılıyorum ama bu durum beni gerdi
Biberon uyurken veriyorum gittim bugün O eds sondasini falan istedim artık biberonda vermem inşalalh alışır canımAlisir canim benim bizimki alıştı artik biberon veriyomusun
Sol göğsümü daha rahat tutuyor sağı tutarken uğraıuor bayaBebeklerini emziren anneler bir sorum olacak bebeği göğsünüze tuttuğunuzda bebek direk tutuyormu hemen yoksa biraz debelenip sonramı tutuyor
Bunları yapan kim allah aşkınaEvdekıler beni delirtiyor .alt degıstırırken bebegım aglıyor hep , kalkıp gece gece cıcugu ne aglatıyon die bana kızıyılar, zevkten aglatıyorum sanki.. gaz cıkarırken de cocugun uykusu var bu pozısyonda nite durduruyomusum gaz cıkarma zamanımıymıs yazıkmış , e emerken uyuyo nabıyım, emme sonrası da gaz cıkarmam lazım.. gece onun nasıl gaz sancısı cektıgınu kımse gormuyor ben goruyorum , patlıycagım herkese, destekten cok kostek oldular psıkoljım boxuldu
Bn çok inanıyorum göz deveyi kazana insani mezara götürür demişler ben o yüzden en yakınlarıma bile fotograf atmadığım için tavır takınıyorlar bana çokta tinNazara ınanıyor musunuz ,eşimin bi yakını var ara ara goruntulu arıyor bebegı gormek için, o ne zaman arasa o gün bebek acaıp huysuz ve huzursuz oluyor, cok sevıyor içten sevıyor bebeği bılıyorum ama bu durum beni gerdi
Ay gerçek ten benimki de öyle niye acaba tutturana dek alnım catliyo biraz soldan büyük diyemi canım bide daha bn sana yazacaktım sonda sipariş eden sendin degilmi Bnde yaptım bugün numaraları varmış bn bilmiyordum neye göre acaba bu numaralar bana 6 numara sipariş ettilerSol göğsümü daha rahat tutuyor sağı tutarken uğraıuor baya
Ben ayıklanabilcek sebzeleri ayıklayıp koyuyorum dolaba. Mesela tazefasulye, bezelye falan. Yemeğe koyabileceğim domatesleri porsiyon porsiyon buzluğa koyuyorum o da pratik oluyo. Hatta soğanıda yapabilirsin. Tavuk sote kolayıma geliyo benim. Bu hazır malzemeleri katıyorum kolay geliyo bana. Patlıcan yemeği kolay bütün malzemeleri koy kendi kendine pişiyo :)Kızlar bebekli günlerde yemek yapmaya çok kısıtlı bir zamanımız oluyor tavsiye edebileceğiniz pratik yemekler var mı
Bilemedim ki göğüs ucunun duruşundan mı acaba. İnsanın iki tarafı birbirine eşit olmazmış ya. Çünkü baya rahat yerleşiyor sol göğsüme. Diğerini ağzına tam oturtamıyor. Bendim canım bnim sonda kargoya bile verilmemiş. Sinir oldum. Ama 5 nımara olması lazım. 6-7 çapları büyük oluyomuş. Akış çok olur onda. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.Ay gerçek ten benimki de öyle niye acaba tutturana dek alnım catliyo biraz soldan büyük diyemi canım bide daha bn sana yazacaktım sonda sipariş eden sendin degilmi Bnde yaptım bugün numaraları varmış bn bilmiyordum neye göre acaba bu numaralar bana 6 numara sipariş ettiler
Benim oğlan liseye başlıyor bu sene. Açı kolejine gidicek. Epeyce konuştuk müdürle, içimizin rahat olması için her detayı anlattı fakat gel gelelim ertelenck bişey olsa ben ertelerdim. Çocuklar asla dikkat etmezler istedikleri önlemi alsın büyükler.Ben hala evime gecemedim kizlar annemdeyim, hala hiç bi is yapmışlığım yok sadece bebise bakiyorum, onuda annemlerle paylaşarak. Eve geçince iki çocuk cidden zor olucak, annem, kardeşim tabi yine benimle gelecek bi sure durcak insallah. Kizimda bu sene anaokuluna başlayacak, cok gitmek istiyor bazen korona yuzunden gitmesini istemiyorum ama ozel oldugu icin daha dikkatli olacaklarını dusunuyorum. Çocukları olanlar ne yapacaklar bu süreçte acaba ??
Sorma ya resmen kavga edicektik de ben uzatmadim artikSanki çok biliyorlarda bide karşı çıkıyorlar
Bende ebebekten aldim kimyonlu rezene çayını bitmek üzere bende baya faydasi oldu bebekte daha anlamadim gazına faydasi oluyormu olmuyormu en cokta benim sütumü artiriyorOnlari tohum seklinde demleyip içiyorum ama kizim sütten cok mama ile besleniyor
Buyuk cocugum yok ama ben olsam gondermezdım
Benim oğlan liseye başlıyor bu sene. Açı kolejine gidicek. Epeyce konuştuk müdürle, içimizin rahat olması için her detayı anlattı fakat gel gelelim ertelenck bişey olsa ben ertelerdim. Çocuklar asla dikkat etmezler istedikleri önlemi alsın büyükler.
Bende ebebekten aldim kimyonlu rezene çayını bitmek üzere bende baya faydasi oldu bebekte daha anlamadim gazına faydasi oluyormu olmuyormu en cokta benim sütumü artiriyor
Senin 5 dediğin aklıma geldi beş istedim yok dediler banada daha sipariş üstüne gelecek canım mamayla anne sütünü bir arada içebilir demiBilemedim ki göğüs ucunun duruşundan mı acaba. İnsanın iki tarafı birbirine eşit olmazmış ya. Çünkü baya rahat yerleşiyor sol göğsüme. Diğerini ağzına tam oturtamıyor. Bendim canım bnim sonda kargoya bile verilmemiş. Sinir oldum. Ama 5 nımara olması lazım. 6-7 çapları büyük oluyomuş. Akış çok olur onda. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?