2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Buyuk cocugum yok ama ben olsam gondermezdım

Kızlar yarın 40mız çıkıyo fakat ben hiç yapmak istemiyorum taş falan toplanıyormuş sanırım 40 kere dua okunup anne ve bebek yıkanıyomuş O suyla yani kuranda böyle bişey geçmiyo yapmasam olmaz mı yani sadece banyo yaparız o kadar ..

Bunları yapan kim allah aşkına

Bn çok inanıyorum göz deveyi kazana insani mezara götürür demişler ben o yüzden en yakınlarıma bile fotograf atmadığım için tavır takınıyorlar bana çokta tin

Sol göğsümü daha rahat tutuyor sağı tutarken uğraıuor baya
Ay gerçek ten benimki de öyle niye acaba tutturana dek alnım catliyo biraz soldan büyük diyemi canım bide daha bn sana yazacaktım sonda sipariş eden sendin degilmi Bnde yaptım bugün numaraları varmış bn bilmiyordum neye göre acaba bu numaralar bana 6 numara sipariş ettiler

Kızlar bebekli günlerde yemek yapmaya çok kısıtlı bir zamanımız oluyor tavsiye edebileceğiniz pratik yemekler var mı
Ben ayıklanabilcek sebzeleri ayıklayıp koyuyorum dolaba. Mesela tazefasulye, bezelye falan. Yemeğe koyabileceğim domatesleri porsiyon porsiyon buzluğa koyuyorum o da pratik oluyo. Hatta soğanıda yapabilirsin. Tavuk sote kolayıma geliyo benim. Bu hazır malzemeleri katıyorum kolay geliyo bana. Patlıcan yemeği kolay bütün malzemeleri koy kendi kendine pişiyo :)

Bilemedim ki göğüs ucunun duruşundan mı acaba. İnsanın iki tarafı birbirine eşit olmazmış ya. Çünkü baya rahat yerleşiyor sol göğsüme. Diğerini ağzına tam oturtamıyor. Bendim canım bnim sonda kargoya bile verilmemiş. Sinir oldum. Ama 5 nımara olması lazım. 6-7 çapları büyük oluyomuş. Akış çok olur onda. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.

Benim oğlan liseye başlıyor bu sene. Açı kolejine gidicek. Epeyce konuştuk müdürle, içimizin rahat olması için her detayı anlattı fakat gel gelelim ertelenck bişey olsa ben ertelerdim. Çocuklar asla dikkat etmezler istedikleri önlemi alsın büyükler.

Bizimki anaokulu daha ama cok istekli, okulla henuz konuşmadık, parasini şubatta kayit oluyorken vermiştik hatta daha hastalik yoktu, biz henüz normallesmedik ama cok kişi baya normal yaşıyor. 2 senedir zorlu gebeliklerim yuzunden gidemedi kizim okula, bu senede gidemezse direk 1 e başlayacak seneye o da nasil olur bilmiyorum, artık sıkıldı evde cidden zor bir süreç, bi okulla görüşelim bakalim ne diyecekler o zaman

Senin 5 dediğin aklıma geldi beş istedim yok dediler banada daha sipariş üstüne gelecek canım mamayla anne sütünü bir arada içebilir demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…